- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
En ugy kezdtem, hogy 100e-bol osszerakok egy teljesen passziv rendszert, amihez nem kell nyulni.
Ja, francokat nem, mar elso osszerakasnal borult az egesz mutatvany, mivel az Asetek cuccokat nem lehetett osszeepiteni a rendszer tobbi reszevel, elbol vehettem masik pumpat, proci, chipset blokkot.
Aztan R.Zoli elfelejtette mellekelni az EheimStation tapjat, en meg gyanutlanul rakotottem a 12V egyenaramot, igy vehettem egy harmadikat...
Aztan kovetkezo platformcserenel kiderult, hogy a modularis prociblokkomat dobhatom a kukaba, mert nem lehet uj lefogatot kapni hozza.
Aztan jottek a meregdraga D5-ok, SilentStar DualBox, atepites highflowra (ami 0 fok javulast jelentett, szoval tok foloslegesen szivtam nyugdijas veret honapokig a derekszogu HF csatik miatt), 3x kimaszni vilagvege kulsore nikkeleztetni a D5-re rakott vizvezetek karmantyukat, hogy szinben passzoljon a beletekert HF csatikhoz, satobbi.2006-ban megvett eredeti alkatreszekbol gyakorlatilag csak a Mora2 maradt meg, minden mas le lett cserelve.
Ugyhogy ha mindent osszeszamolnek, mar boven 300e felett lenne a vegosszeg, amit a hutesbe beleboritottam.
Mondjuk az utobbi 5 evben nem koltottem ra egy fillert sem, max alaplapcserekor kellett vennem egy uveg fagyallot, mert mar nem volt itthon eleg.Na jo, lassan esedekes VGA cserekor megint rajzolhatok egyedi lefogatot a GPU-X-hez, meg le is kell gyartatni parezerert.
Ja, 6 eve vettem egy plexis oldalajtot a hazamra, azota sem lett felszerelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest