Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
A ymail.com és a mail.yahoo.com kedd óta elérhetetlen asztali böngészővel és minivel is
Valakinek infója erről. A yahoo kezdőlapról még mindig be lehet lépni mellesleg -
madstunt
addikt
kötelező a híreiket elolvasni? nemtudom annyira azért nem. mail.yahoo.com címre mész akkor egyből megkerülöd a yahoo kezdőoldalt és belül kb egy közepes reklámmal egyenértékű.
most az a helyzet hogy a levelezésem internet explorerből végzem,minden mást operábólfura,eddig a google , mostmár a yahoo. a google-t csakcsak megtudjuk magyarázni avval hogy evve isl próbálnak for-t harcolni az "olyan" chromenak de hogy a yahoo miért azt már nem értem
a classic felületben a retkes chat rész az idegesítő számomra
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Nem tudom... A Yahoo-nál is néha az az érzésem, hogy arra játszanak, hogy menjen el tőle a kedvünk... agyonflesselik, fölös cuccokat tolnak rá, kötelező a Híreiket elolvasni szinte h. bejuss a levelezőfelületre, stb.
Bár, még így is korrektebb, mint sok más társa.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
madstunt
addikt
Az a helyzet sajnos hogy az asztali böngészőt meg szintén nem támogatja. régen a classic felület jött be a 10.50 betak alól de mostmár az sem csak tölt míg világ a világ
-
puttputt
őstag
Jut eszembe.
K800i a telefon. Az előbb valahogy kihagytam.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
Úgyhogy, immár 3-ra bővült a folyamatosabban használt alkalmazások száma.
1. Opera Mini
2. Gmail app.
3. UCWEBMég egy kérdés:
A "Bolt"-ot ki ismeri? Mik a tapasztalatok? Tényleg olyan jó, mint amilyen a híre?[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...