Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Láttad mim van?
Nem a gép gyenge, a program lohadt le, vélhetően a csodás Windows környezetben... mivel elindult egy nem kért JSchedule. 
Egyébként olyat is tapasztaltam (még az ősmodemes időkben), hogy az iskolai gépen kiírta a FlashGet (még erre is emlékszem): "Hátrelévő idő: 180 év..."
Azt hiszem, 50 mega alatti fájlról volt szó...
#3-#4: Ezekre nem is gondoltam.
Amúgy összevonnám... le kellene hibernálni a gépet az emberrel együtt, s akkor örülhet, hogy...
Amúgy jó, amikor akkor kell egy backup, amikor a backup-program tönkrevágja a gépet.
(Előfordul az ilyen... egy ismerősöm bizonyos típusú laptopjának a gyártói márkájával egyezett a pendrive-jáé, kinyírta szépen a "saját gyermekét".)Mindenki megnyugtatására (
):NEM futott végig a backup, mert senki sem kérte, hogy elinduljon (ld. fentebb).
Valami meggajdult annál a boot-nál, mert pl. a szokásos Catalyst sem jött le a Startup-nál, sőt, sok más sem... Szerintem csak beijedt, mert érezte a "végét".
Amolyan "biztonsági protokoll".
Persze, erről (nagy baj) szó sem volt.
Kilőttem, aztán restart és folyt tovább minden, ahogy...(Nem mellesleg, direkt "stresszteszteltem" a gépet, hogy minél több évet mutathassak a végére... először csak valami 30 évnyit...
)A sima (általam indított backup) átlagban 1,5 óra alatt lementi azt a soktucat gigát.
-
Akkor meg nagyobb szivas, ha a 46626-ik napon lefagy.

-

-
.bableWes
őstag
vegyél cór áj hetet

szép kis teljesitmény azért.nálam volt olyan, hogy egy 43mb-s zipet valami 7évig akart kicsomagolni. besirtam

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem a gép gyenge, a program lohadt le, vélhetően a csodás Windows környezetben... mivel elindult egy nem kért JSchedule.