Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz Krugszvele #124 üzenetére
Linustechtiopsnek az LMG fórumon ezt feldobták sokszor, lehet megcsinálják.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
válasz Krugszvele #118 üzenetére
Aktív vírusirtóból csak 1 futhat egyszerre, passzív víruskeresőkből viszont több lehet, mivel azok csak akkor terhelik le, mikor futtatják.
-
Gargouille
őstag
válasz Krugszvele #118 üzenetére
Ez most is így van. Semmi értelme nincs két vírusirtót futtatni ugyanazon a gépen szimultán, mert biztonságosabb nem lesz tőle, de legalább instabilabb és lassabb lesz az egész, meg ugye egymást is gáncsolni fogják.
Ha 3rdparty AV-t raksz fel, akkor defendert ki szokás kapcsolni.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
válasz Krugszvele #116 üzenetére
Ez reális , csak a mondatomból kimaradt a “csak” szócska .
Azaz mást nem használnak mellette semmit. De értem én a tény állásokat .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Narxis
nagyúr
válasz Krugszvele #90 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű, az USA-ban valószínűleg mindent begyűjtenek de bankszámlaszámot, jelszavakat, biztonsági kódokat biztos, hogy nem. Az EU-ban meg még több dolgot nem gyűjtenek. Az, hogy én megnyitottam xy bank honlapját még nem banki adat.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
válasz Krugszvele #86 üzenetére
Lehet ironizálni de akkor sem a banki adataidat gyűjti.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Zsiráfapu
csendes tag
válasz Krugszvele #78 üzenetére
A linket már meg sem néztem. Túl sok volt a gyanús körülmény. ;-)
Not trying, is lost by default.
-
válasz Krugszvele #77 üzenetére
Akkor mi értelme van a bankolásra egy külön böngészőt használni?
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Alusky
aktív tag
válasz Krugszvele #78 üzenetére
Gondolom lejárós link. Egy kamu DPD (vagy akármelyik cég) adatlap van mögötte amire beirkálja az adatokat aztán ott kérik a kártyaadatokat is. Vagy ha nem kártyaadatot akkor kéri, hogy utalj át XY helyre XY pénzt, mert a következő kézbesítés és raktározási díj miatt kell.
Szóval ilyen átlagos hülyeségek amire viszont sokan beugranak.Ennek az utánvétes verziója megy a Facebookon botokkal, kamubotvevőnek kell a terméked, küldi az utánvétes adatlapot, eladó kitölti, az alapján kap egy előre kitöltött futáros/postás visszaigazolást amit be is vesznek, mert hát megadta a személyes adatait előtte már így hitelesnek hat, és annak az alján kéri ugyanígy a kártyaadatot vagy utalást stb.
[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
válasz Krugszvele #71 üzenetére
"Ha chrome-ot használ, akkor erre firefox és így tovább"
Csak jelzem. Az ötlet jó, de mégsem jó. A firefox olvasható fájlban tárolja a belépési adatokat. A Vér Pistikénél haladóbb gyűjtögetők le tudják kérni a szükséges információt.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
addikt
válasz Krugszvele #63 üzenetére
Vírusirtó, tűzfal, URL szűrő, csalás elleni védelem. A legtöbb fizetős vírusirtó gyártónak van ilyen megoldása még home userek részére is.
Szerintem az ingyenes vírusirtóknak áldozott le. Általában azért ingyenes, mert alig tud valamit és amit tud azzal is csak lassítja a gépet. Legalábbis ez volt eddig a tapasztalatom, amikor ilyenekkel találkoztam. Én mindig is valamilyen fizetős terméket használtam és soha nem volt ilyen problémám.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Narxis
nagyúr
válasz Krugszvele #59 üzenetére
Mert ajánlott bekapcsolva hagyni. Sose tudhatod. Az ördög nem alszik.
-
válasz Krugszvele #37 üzenetére
Működik még a régi beidegződés. A kártékony hozzáadott komponenstől (Nem csak vírus lehet.) még mindig csak károkozást várunk. A zsaroló kártevők kivételével ma inkább a gép használatára illetve a használat lehetőségének későbbi biztosítására írnak kártővő programot.
Ezért nehéz felismerni az esetleges fertőzéseket.
Kizárólag offline rendszert lehet teljesen ellenőrizni, De még így is elbújhat a kártevő.
Lehet figyelni a gép adatforgalmát. Ehhez megfelelő router, és egy másik gép szükséges. És némi szaktudás.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
válasz Krugszvele #37 üzenetére
+1. Olyan, mint a közvélemény kutatás. Aki fizeti, az rendeli a zenét.
-
válasz Krugszvele #16 üzenetére
Sosem használtam a chrome-t, mindig Firefox párti voltam, nem véletlen.
"Szerintem újra olyan vírusokat kellene írnia a vírusirtót áruló cégeknek, mint 2002-ben voltak és akkor talán több vírusirtót el tudnának adni. De jelenleg nagyon szar vírusokat terjesztenek. Nem túl jók az üzleti életben."
Na azért a rasonware nem piskóta volt, sokan meg is szívták.
Amit meg írtál, az nem vírus volt, hanem féreg, ami csak annyit csinált, hogy miután hozzáfért egy Windows szolgáltatáshoz, az abnormálisan kezdett futni, emiatt a rendszer védelmi okokból indította újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest