Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
agressiv #159 üzenetére
Annyiban javítanám az előtted szólót/kat. Ez nem csak egy hangkártya. Hangkártya, fejhallgató erősítő, mikrofon, asztali dísz is egyben.
Sok hasonlítási alapom nincs, de eddig ez szól a legszebben és az igényeimnek a legmegfelelőbben, nem vettem még asus xonart vagy xfit, mert szinte egyik sem felet volna meg annak amire használni akartam, vagy ha el akartam volna ezt érni, akkor vehettem volna egy külső fejhallgató erősítőt ugyanennyiért, egy mikrofont és akkor megint ott vagyok, ahol a part szakad, kábelkötegek, szürke kis doboz melyből a füles a szól, ha bármit is akarok változtatni akkor asztal alá mászhatok stb. Persze vannak még usb-s hangkártyák, de nem tudom melyik tudja mindezt. Jól néz ki az asztalon, tekergethetem a hangerőt, mint egy erősítőn és ráadásul sokkal szebben szól mint eddig más. Amikor filmet akarok nézni, csak átrakom a képet a tv-re, videókártya átrakja a hangot is hdmi-n és már nem is gond, hogy nincs 5.1, 24bit, mert ezt megoldja a többi már meglévő cucc is.
A házimozira: Hallgattam mindenféle thx-es hiper drága logitech cuccokat és mégsem tetszett ahogyan szól, túl mű volt, de a kis samsungom ezzel az installációval megfelel és még újonnan sem kerülnek annyiba mint azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest