Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Engem nem zavar. Sőt, szerintem jobb így, hogy tudom, pontosan mikor kell neki admin jog.

Illetve, ha jól tudom, a default szintet könnyen ki lehet játszani, így nem túl biztonságos. Még korábban írta moonman is, és én is láttam róla videót. Nem volt túl bonyolult elérni az alap UAC szinttel, hogy bármi menjen admin joggal a felhasználó tudta nélkül. Szóval az alap UAC-szint se túl biztonságos. Olyan félmegoldás.
Érdemes feljebb venni a csúszkát. Lehet, hogy először zavaró, de majd hozzászoksz.
(#35) Sweet Lou 6: Én is így vagyok vele. Ha valamit csinálni akar, akkor azt csakis az engedélyemmel tegye.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest