Hirdetés
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
M5Norbi
őstag
válasz
#16939776 #134 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Megértem azokat akik "félmisit" költenek rá hisz ha ez a hobbijuk és nekik ez örömet okoz én csak azt mondom hajrá!
Viszont aki kisebb pénzből fejleszt annak adhat némi támpontot hogy miből mit érdemes megvenni ami már játékra is jó lesz,de még kifizethető.
Biztos van értelme a K-s prociknak,a húzott memóriának,a drága alaplapnak,a sok tízezres vizes hűtőknek,ultrahangos medvecsapdánakde aki nem hardcore játékos és nem forog álmatlanul éjjel ha nem megy a legtöbb játék 4K-ban fullra húzva annak egy ilyen illetve hasonló gép megfelelhet.
Mielőtt fejlesztettem elég sok cikket,tesztet elolvastam és néha úgy tűnt hogy ha "csak" i5 6600-at veszek az nem is lesz jó semmire...
Nos ezért jók ezek a kevesebb pénzből is használható gépet építő cikkek mert segíthetnek egy szélesebb felhasználórétegnek is.
Na meg a fórum akiknek azóta is hálás vagyok a segítségért.Az építő pedig használja örömmel a gépet
Én pont lekéstem az RX470-est(ha jól rémlik késett is a megjelenés).
Új hozzászólás Aktív témák
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Sweet.tv - internetes TV
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest