- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
#65675776 #125 üzenetére
az a baj, hogy a polírozás is hiábavaló, ha mindkét felület nem passzol tökéletesen... márpedig nem fog... és ahol nem passzol, ott a levegő szigetel és nem adja át a hőt... nem vagyok annyira otthon a témában, de kb atomi szinten simára kellene mindkét felületet tökéletesre csiszolni, hogy 100%-os legyen az illeszkedés... ez pedig házilag szerintem lehetetlen... az a meglátásom, hogy többet ér a hőközlő anyag használata, mint a simára polírozás...
-
mephi666
nagyúr
a lehető legjobb szándékkal mondom a csáknorisszos mondás alapján:
"a számítástechnikában nincs lehetetlen... csak olyan, hogy: bacsis még nem csinálta meg"
tényleg, ha lenne ilyen kreativitási nobel díj, azt szerintem simán behúznád sorban
és az a legdurvább, hogy csomó elvetemültnek hitt ötlet jobban használható, mint neves cégek túlárazott termékei
-
mephi666
nagyúr
válasz
makraipeter1 #3 üzenetére
más színű volt régen tényleg
jó teszt lett megint nagyon
a zott joghurtban pedig kellemesen csalódtam... szoktunk olyat venni időnként, de mi kizárólag fogyasztásra
hm... a milli mia krémtúró hogy teljesített volna? az sűrűbb is és szerintem jobban kenhető...
Új hozzászólás Aktív témák
lo ... És még egyéb nyalánkságok, amik az ilyen jellegű tesztemből nem maradhatnak ki ezúttal sem
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest