Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Viszlát
addikt
Anno a kilométereket falva az európai éjszakában az egyik ébrentartó trükk a rendszámok sasolása volt, egy idő után annyira ráállt már az agyam, hogy különösebben rá se kellett figyelnem, ösztönösen érzékeltem ha magyar autót előztem. Ez akkor lett vicces amikor már német cégnél dolgoztam és reflexből bőszen ment az indexes köszönés előzés után, amire persze nem jött válasz.
Annyira belémivódott egyébként, hogy a mai napig egyből kiszúrom a honfitársakat, hiába nem fuvarozásban dolgozom már több mint 3 éve.

-
-
petipetya
nagyúr
Akkor most jól értettem, hogy a Roze-Mari csak egy kitalált személy volt? A vele összefüggő kinti kőfaragó munka sem volt valódi? Kicsit megzavarodtam.
-
Vakegérke
félisten
A dőlt betűs rész fájt. Én már egyedül maradtam, és rám törtek az emlékek. Ez van, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ps5 Ninja Gaiden 4 dobozos hibátlan!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest