- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Viszlát
addikt
Anno a kilométereket falva az európai éjszakában az egyik ébrentartó trükk a rendszámok sasolása volt, egy idő után annyira ráállt már az agyam, hogy különösebben rá se kellett figyelnem, ösztönösen érzékeltem ha magyar autót előztem. Ez akkor lett vicces amikor már német cégnél dolgoztam és reflexből bőszen ment az indexes köszönés előzés után, amire persze nem jött válasz.
Annyira belémivódott egyébként, hogy a mai napig egyből kiszúrom a honfitársakat, hiába nem fuvarozásban dolgozom már több mint 3 éve.

-
-
petipetya
nagyúr
Akkor most jól értettem, hogy a Roze-Mari csak egy kitalált személy volt? A vele összefüggő kinti kőfaragó munka sem volt valódi? Kicsit megzavarodtam.
-
Vakegérke
félisten
A dőlt betűs rész fájt. Én már egyedül maradtam, és rám törtek az emlékek. Ez van, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest