- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Anno a kilométereket falva az európai éjszakában az egyik ébrentartó trükk a rendszámok sasolása volt, egy idő után annyira ráállt már az agyam, hogy különösebben rá se kellett figyelnem, ösztönösen érzékeltem ha magyar autót előztem. Ez akkor lett vicces amikor már német cégnél dolgoztam és reflexből bőszen ment az indexes köszönés előzés után, amire persze nem jött válasz.
Annyira belémivódott egyébként, hogy a mai napig egyből kiszúrom a honfitársakat, hiába nem fuvarozásban dolgozom már több mint 3 éve.
-
petipetya
nagyúr
Akkor most jól értettem, hogy a Roze-Mari csak egy kitalált személy volt? A vele összefüggő kinti kőfaragó munka sem volt valódi? Kicsit megzavarodtam.
-
Vakegérke
félisten
A dőlt betűs rész fájt. Én már egyedül maradtam, és rám törtek az emlékek. Ez van, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Würtzburgban beültem Sanyi mellé a kamionba, s irány Itália! Livornóig mentünk le, aztán irány Lipcse. Teljesen...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest