Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újabb beszámolómban megkerüljük a Bükköt.
-
"Ezt kellene megszüntetni (többek között) ebben az országban.. ezt az alvállalkozó alvállalkozója intézményt."
Ez nem magyar sajátosság, szinte mindenhol létezik. Nagy cégeknél gyakori az olyan szabály, hogy kis céggel nem szerződnek, ami automatikusan generálja ezt a helyzetet.
-
Redneck
nagyúr
Mi a legtöbbet Tardona felől mentünk autóval, csak később lett meg az M3-mas Miskolcig. Elég jól ismerem a a környező településeket, nagyon a szívemhez nőtt a környék. Ha tudnék most arra egy budapesti szinten "jól fizető" és hosszútávon stabil melót, valószínűleg dobbantanék.
Borsod nem mindenhol szörnyű az egyszer biztos!

-
-
Redneck
nagyúr
Nem volt időm, csak átfutottam, ez egy visszatalálós komment. Amint kicsit ráérek elolvasom.
A gyermekkorom jelentős részét Kazincbarcikán (vagy Deniz után szabadon: Kazincbarcelonában), nagyszüleimnél töltöttem. Tősgyökeres budapestiként már akkor is imádtam, mindig jó érzéssel gondolok rá. A napokban néztem meg Maps-en hogy mennyit fejlődött az elmúlt 15 évben.
Hát nem semmi, mennyit változott, fejlődött és szépült. Nekem elég élhető kisvárosnak tűnik, kár hogy ilyen messze van Budapesttől. Ha nem így lenne, simán el tudnám képzelni hogy ott éljek később.
A szívem egyik fele kazincbarcikai és az is marad.
-
-
Tutu7030
veterán
Ezt kellene megszüntetni (többek között) ebben az országban.. ezt az alvállalkozó alvállalkozója intézményt. A főnök azt sem tudja, hogy mit-hol vállalt be, csak a pénzt nyúlja le, a tényleges kivitelező meg örülhet, ha egyáltalán a pénzéhez jut.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Gmail
- Metal topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alkoholista nevelde
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan ! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már olvasom is.