Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újabb beszámolómban megkerüljük a Bükköt.
-
"Ezt kellene megszüntetni (többek között) ebben az országban.. ezt az alvállalkozó alvállalkozója intézményt."
Ez nem magyar sajátosság, szinte mindenhol létezik. Nagy cégeknél gyakori az olyan szabály, hogy kis céggel nem szerződnek, ami automatikusan generálja ezt a helyzetet.
-
Redneck
nagyúr
Mi a legtöbbet Tardona felől mentünk autóval, csak később lett meg az M3-mas Miskolcig. Elég jól ismerem a a környező településeket, nagyon a szívemhez nőtt a környék. Ha tudnék most arra egy budapesti szinten "jól fizető" és hosszútávon stabil melót, valószínűleg dobbantanék.
Borsod nem mindenhol szörnyű az egyszer biztos!

-
-
Redneck
nagyúr
Nem volt időm, csak átfutottam, ez egy visszatalálós komment. Amint kicsit ráérek elolvasom.
A gyermekkorom jelentős részét Kazincbarcikán (vagy Deniz után szabadon: Kazincbarcelonában), nagyszüleimnél töltöttem. Tősgyökeres budapestiként már akkor is imádtam, mindig jó érzéssel gondolok rá. A napokban néztem meg Maps-en hogy mennyit fejlődött az elmúlt 15 évben.
Hát nem semmi, mennyit változott, fejlődött és szépült. Nekem elég élhető kisvárosnak tűnik, kár hogy ilyen messze van Budapesttől. Ha nem így lenne, simán el tudnám képzelni hogy ott éljek később.
A szívem egyik fele kazincbarcikai és az is marad.
-
-
Tutu7030
veterán
Ezt kellene megszüntetni (többek között) ebben az országban.. ezt az alvállalkozó alvállalkozója intézményt. A főnök azt sem tudja, hogy mit-hol vállalt be, csak a pénzt nyúlja le, a tényleges kivitelező meg örülhet, ha egyáltalán a pénzéhez jut.

Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Asus rog 3080ti / Asus zephyrus 4090
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már olvasom is.