- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker850403
csendes tag
Hali,
ezeket a beállításokat átnyálaztam és be is állítottam. A Scriptezéshez sajna nem értek, de lehetséges hogy a zyxelen ezt nem is lehet kivitelezni. Most jelenleg ott tartok, hogy ha hozzáadtam egy könyvtárat és újraindítom a szolgáltatást akkor beolvassa a filmeket is. majd miután végzett megint újraindítottam, akkor meg ráolvastattam a sorozatokra, így azokat is beolvasta. most már minden szép és jó, metaadatok is magyar leírások minden ok! De most a tv-n a plex azt írja hogy a szerver nem elég erős a videók konvertálására. Ez eddig ment, amíg csak egy könyvtárnyi film volt beállítva(kb 40 film) Ez lehet attól hogy mostmár több mint 100 film és jópár sorozat van beállítva? vagy még várnom kell, mert amúgy valamit még eszeveszettül csinál a háttérben de már nem dobálja fel a szerver hogy ezzel meg azzal végzett. TV: Lg web.OS 2.0. Szerver: Zyxel NAS326
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest