- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker850403
csendes tag
Kikapcsoltam en is, de szerintem a tvn levo plex appal lesz a gond. Ugyanis a smartshare siman lejatszik mindent. Es igy hogy a plexxel van rendszerezve mar legalabb boritokat is ad a filmekhez meg a rendes cimet, nem pedig csak a file nevet. Mondjuk ugy h félsiker! 😉 de nem adom fel. Koszi a tippet.
-
Joker850403
csendes tag
Hali,
ezeket a beállításokat átnyálaztam és be is állítottam. A Scriptezéshez sajna nem értek, de lehetséges hogy a zyxelen ezt nem is lehet kivitelezni. Most jelenleg ott tartok, hogy ha hozzáadtam egy könyvtárat és újraindítom a szolgáltatást akkor beolvassa a filmeket is. majd miután végzett megint újraindítottam, akkor meg ráolvastattam a sorozatokra, így azokat is beolvasta. most már minden szép és jó, metaadatok is magyar leírások minden ok! De most a tv-n a plex azt írja hogy a szerver nem elég erős a videók konvertálására. Ez eddig ment, amíg csak egy könyvtárnyi film volt beállítva(kb 40 film) Ez lehet attól hogy mostmár több mint 100 film és jópár sorozat van beállítva? vagy még várnom kell, mert amúgy valamit még eszeveszettül csinál a háttérben de már nem dobálja fel a szerver hogy ezzel meg azzal végzett. TV: Lg web.OS 2.0. Szerver: Zyxel NAS326
-
Joker850403
csendes tag
Hali,
Igen van írási olvasási joga is . Az a fura hogy a Sorozatokat fel is ismerte, csak után adtam hozzá a filmek mappát amit már nem. Hiába kérem le a metaadatokat, vagy a könyvtárak olvasására kattintok is azt írja hogy y könyvtár üres. Most kitöröltem az összes könyvtárat, aztán újraindítottam a Plex-et, így most felismerte a filmeket. Egy hibát az előbbi előtt azt hoiszem elkövettem, ugyanis leállítottam a könyvtár frissítését. Lehetséges hogy ha egyszer leállítom akkor már sehogy nem indul újra akár melyik könyvtárat akarom olvastatni? ez csak tipp -
Joker850403
csendes tag
Sziasztok. Olyan szakit keresek aki tudna segiteni beallitani a szervert ugy hogy a filmeket is megtalalja. Van avi mkv vegyesen, de semmit sem talal! Esetleg otlet hogy hol rontom el? Beallitom h melyik mappakban keressen, es azt irja h a konyvtar ures. Lehet azert mert a mappan belul mappaban vannak a filmek? Ez regebbi verzional nem volt gond igaz akkor omv-n futott nem pedig zyxel nas326-on. Koszi 😉
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56