Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg25
senior tag
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy ezek nagyon elméleti lehetőségek. Az ember alapvetően lusta, és ha nincs automatizálva, akkor nem lesz végrehajtva. Minek rakjuk be a pendriveot a széfbe, úgy se ma jön a betörő, tűz sincs betervezve, különben is álmos vagyok. A külső HDD-t pedig majd holnap átviszem anyukához, este 10 van, minek zavarjam. Tudom,már két hete megjöttünk a nyaralásból, s még mindig nincs backup, de annyi a munka 2 hét nyaralás után, hogy még mindig nem értem utol magam, ráér az...
Huh baz, 2 hónapja nem csináltam backupot, pedig már nagyon kéne, na mindegy, majd este...
Aztán az meg egy másik kérdés, kinek van otthon jó széfe, nem olyan amit ha 1 méterről leejtesz magától kinyílik, stb... Nem beszélve arról, hogyha mást nem azt is ócskavasáron bevesznek
Ezért szavazok egy más helyen lévő NAS-ra.
-
Zicokuka
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Formula-1
- Arc Raiders
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest