- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg25
senior tag
válasz
#77646080 #11 üzenetére
Az a baj, hogy ezek nagyon elméleti lehetőségek. Az ember alapvetően lusta, és ha nincs automatizálva, akkor nem lesz végrehajtva. Minek rakjuk be a pendriveot a széfbe, úgy se ma jön a betörő, tűz sincs betervezve, különben is álmos vagyok. A külső HDD-t pedig majd holnap átviszem anyukához, este 10 van, minek zavarjam. Tudom,már két hete megjöttünk a nyaralásból, s még mindig nincs backup, de annyi a munka 2 hét nyaralás után, hogy még mindig nem értem utol magam, ráér az...
Huh baz, 2 hónapja nem csináltam backupot, pedig már nagyon kéne, na mindegy, majd este...
Aztán az meg egy másik kérdés, kinek van otthon jó széfe, nem olyan amit ha 1 méterről leejtesz magától kinyílik, stb... Nem beszélve arról, hogyha mást nem azt is ócskavasáron bevesznek
Ezért szavazok egy más helyen lévő NAS-ra. -
Zicokuka
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mercedes topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest