- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
sokkal jobb érzés egy játékot valóban birtokolni. Látni a dobozát, megfogni...
Naná, én is minden nap nézegetem és fogdosom a három dobozos PC játékomat, és még véletlenül sincs a polcon néhány könyv közé szorítva.PS3-nál is olyan jó, hogy lemez nélkül el sem indul a játék, aztán még ki kell várnom az 1-2 perces betöltést.
megunja a PC -vel a szenvedést, naponta új béta driverek, patchek, fagyások, kékhalálok, vírusok, szarságok.. Mindennel törődsz naponta órákat, csak a játékkal nem
Ez meg a másik, nálam minden nap ez a program este 5-8-ig. Minden nap másfél órán át béta drivereket telepítek, patchelek. A gép fagyás minden nap 6:30-ra, a kékhalál 7-re van időzítve. A vírusok és a szarságok a maradék egy órára maradnak. És igen, ez van minden nap, már én sem értem, miért van még PC-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A nextgen konzol vásárlással szerintem nem érdemes túl sokáig várni, el kell hagyni a mostani generációt!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest