Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Tegnap regisztráltam. Millerren Terran-okhoz. De még nem volt gyilok.
Kicsit kevésnek tűnik a videókarim (8500GT, i7-870)
Egyébként mit kell csinálni az elején? Azt irja a szöveg, hogy keressek valakit akinek fogaskerék van a feje felett. Hát én ott körbe körbe futkároztam, de nem találtam ilyen fazont.
De senki nem mondta, hogy 8 giga a telepítő
jammers oldala mikor fog újra üzemelni?
-
bigobert
tag
A cikk hatására kipróbáltam a játékot a frissen vásárolt gépemen. (Amihez nem mellesleg itt kaptam hasznos tanácsokat.) Eredetileg a Diablo 3-ért vettem a gépet, azonban azt még mindig nem sikerült megvásárolnom, köszönhetően ennek a játéknak

Egy 2008-as laptopról váltottam egy mostani kb. középkategóriás asztalira. Hogy szép-e a játék...?
Számomra, akinek hosszú évek óta csak csorog a nyála a különböző játékokra?! Ez gyönyörű! Van, hogy megállok a csata hevében egy-egy pillanatra, és megnézem a naplementét.Én mediumra állítottam mindent 1920*1080p-n nehogy bármikor megakadjon, és legyen bőven 30fps felett a kép. Így kb. a karakterválasztó képen néz ki "nem túl jól" a katonám, de játék közben nem igazán van időm a részleteket figyelni.
Nincs túl sok időm játszani. Épp hogy 10es szintű vagyok, viszont általában egyedül játszok, és még így is lehet ügyeskedni
Tudd, hogy milyen karit kezelt, játssz ennek megfelelő stílussal, és szépen lassan megindul a fejlődés.Én Cobalton vagyok és az NC sorait gyengítem. Nem tudom miért, viszont mi nézünk ki a legsz@rabbul, így jó ránézni az ellenre. Mivel ők jól néznek ki, így ez dob egyet a "grafikán". Tükörbe meg nem szoktam nézni

Ja, és ami nekem kifejezetten tetszik, hogy nem vagyok bezárva egy szűk sikátorba, ahol egy tucat ember öli egymást, hanem mehetek arra amerre akarok, szépek a tájak, nem is kell kimozdulnom kirándulni!

Olyan mint egy lineage vagy wow, csak itt a farmolás maga a pvp, viszont van benne fejlesztési lehetőség. -
sonar
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
És melyik kasztba kellene reggelni?
-
sonar
addikt
A legtöbb PH-s hol tolja? Talán akad egy kis szabadidő és lehet, hogy kipróbálnám.
(legutoljára a COD2-vel toltam azóta fps-t csak nyomokban láttam) -
Kecsua
tag
Ha esetleg érdekelne valakit van eladó nvidiás kódom a játékhoz olcsón.
Részletek privátban. -
schawo
titán
Kösz a bemutatót, kedvenc FPS-em. Woodman szerveren valaki? Ha lenne egy outfit, tudnék TS3 szervert biztosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Lightyear - befektetési app
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kutya topik
- Gumi és felni topik
- Guild Wars 2 (GW2)
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest