- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Tegnap regisztráltam. Millerren Terran-okhoz. De még nem volt gyilok.
Kicsit kevésnek tűnik a videókarim (8500GT, i7-870)
Egyébként mit kell csinálni az elején? Azt irja a szöveg, hogy keressek valakit akinek fogaskerék van a feje felett. Hát én ott körbe körbe futkároztam, de nem találtam ilyen fazont.
De senki nem mondta, hogy 8 giga a telepítő
jammers oldala mikor fog újra üzemelni?
-
bigobert
tag
A cikk hatására kipróbáltam a játékot a frissen vásárolt gépemen. (Amihez nem mellesleg itt kaptam hasznos tanácsokat.) Eredetileg a Diablo 3-ért vettem a gépet, azonban azt még mindig nem sikerült megvásárolnom, köszönhetően ennek a játéknak

Egy 2008-as laptopról váltottam egy mostani kb. középkategóriás asztalira. Hogy szép-e a játék...?
Számomra, akinek hosszú évek óta csak csorog a nyála a különböző játékokra?! Ez gyönyörű! Van, hogy megállok a csata hevében egy-egy pillanatra, és megnézem a naplementét.Én mediumra állítottam mindent 1920*1080p-n nehogy bármikor megakadjon, és legyen bőven 30fps felett a kép. Így kb. a karakterválasztó képen néz ki "nem túl jól" a katonám, de játék közben nem igazán van időm a részleteket figyelni.
Nincs túl sok időm játszani. Épp hogy 10es szintű vagyok, viszont általában egyedül játszok, és még így is lehet ügyeskedni
Tudd, hogy milyen karit kezelt, játssz ennek megfelelő stílussal, és szépen lassan megindul a fejlődés.Én Cobalton vagyok és az NC sorait gyengítem. Nem tudom miért, viszont mi nézünk ki a legsz@rabbul, így jó ránézni az ellenre. Mivel ők jól néznek ki, így ez dob egyet a "grafikán". Tükörbe meg nem szoktam nézni

Ja, és ami nekem kifejezetten tetszik, hogy nem vagyok bezárva egy szűk sikátorba, ahol egy tucat ember öli egymást, hanem mehetek arra amerre akarok, szépek a tájak, nem is kell kimozdulnom kirándulni!

Olyan mint egy lineage vagy wow, csak itt a farmolás maga a pvp, viszont van benne fejlesztési lehetőség. -
sonar
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
És melyik kasztba kellene reggelni?
-
sonar
addikt
A legtöbb PH-s hol tolja? Talán akad egy kis szabadidő és lehet, hogy kipróbálnám.
(legutoljára a COD2-vel toltam azóta fps-t csak nyomokban láttam) -
Kecsua
tag
Ha esetleg érdekelne valakit van eladó nvidiás kódom a játékhoz olcsón.
Részletek privátban. -
schawo
titán
Kösz a bemutatót, kedvenc FPS-em. Woodman szerveren valaki? Ha lenne egy outfit, tudnék TS3 szervert biztosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest