- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
Értelmetlen vita ez, én már az elejétől nem igazán értem ezt a szintü sírást... Alapbol az, hogy ki baszkurálja a rengeteg magos prociját 1 szálas dolgokkal.
Másrészről a dobozra 2 freki van ráírva, egy base clock és egy max boost clock. A max az nem azt jelenti, hogy akármekkora terhelésre, hőfoktol függetlenül, az alaplaptòl, stb. Kapott infokat figyelmen kívül hagyva, eléri azt a magasságot.. rengeteg dologtól függ, fogalmam sincs valójában miket tartalmaz a teljes lista, de csak a legalapvetőbb dolgokat tekintve sem egyszerü a képlet. Az vitathatatlan, hogy elég ritka volt, hogy elérték a max. értéket, kár lenne vitatni, hiszen tény. Ugyanakkor ennek közel zérus a jelene, nem hiszem, hogy bárkinél a felhasználás említendő része is ilyen egy szálas terhelésből állna. Megemlíteném, hogy még mindig rengetegen küzdenek idle 50 fokos procikkal, ott már alapjaiban meddő dolog akárcsak nekiállni vizsgálgatni a boost hajlandóságokat, hiszen ha pl. win energiaséma min. értéke 70%, sose lesz 1 aktív, terhelt magunk, stb.
Személyes véleményem, hogy életszerü a hőmérséklet tartomány kis kitolása, ezt egyébként (nekem úgy tűnt), óvatosabbra vették az előző driver / bios verzióknál, jelenleg talán kicsit túl óvatos ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest