- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
geprombolo #167 üzenetére
Hát, nekem pár perc alatt települt Vista alatt is, amikor frissítette updateről, nem kellett neki ilyen 20perc... Most meg alapból felrakta a win, telepíteni sem kell..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
geprombolo #169 üzenetére
Próbáld meg, hogyha van neked valami kis hangod, hogy másold be a progi mappájába, csak előtte nevezd át arra, amilyen az alap, és persze konvertáld olyan formátumúra is. Túl egyszerűen hangzik, de lehet beválik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
geprombolo #165 üzenetére
Auto indítás az kb annyi, hogy behúzod startmenüben az indítópultba, csak ugye attól még nem fog bejelentkezni.
Mi a baj a .NET-tel?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
geprombolo #124 üzenetére
Lehet SP3 kéne...
Bár ez csak egy tipp.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Abban hiánypótló, hogy ha nem használsz mail klienst, mint pl. én, mert nincs rá szükségem. Akkor nem kell böngészőt, mail fiókot nyitogatnod, hogy megnézd, hogy van e privid esetleg, vagy hozzászólásod a termékeidhez, hanem csak fut a progi, és az alapján tudod figyelni, mint beszéltük lejjebb, kényelmesebb.
Hát pl. én nem is szoktam olyan hirdetőre ráírni, aki nem up-olja a termékét, sőt ha megnézem az adatlapját, látom hogy szinte be sem lépett az oldalra azóta, hogy feladta, akkor meg végképp.
Szükséges, ezt is leírtam már, a program eredeti topic-jába már valaki írta, átnézte a progit, nincs benne semmi. Meg most őszintén, mint érne pl. a TE felhasználóneveddel, jelszavaddal, mond már meg légyszives..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
19balazs86 #107 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
19balazs86 #84 üzenetére
Neki ezt 1 év alatt megtanították...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
19balazs86 #75 üzenetére
Max próbáljátok ki.
Hátha megy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
2. Nem te vagy a ph tulaja, szal nem a te dolgod, hogy mit fogadnak el, és mit nem, a másikmeg, hogy már írtam párszor, hogy a program saját topic-jába le lett írva, hogy mi egy HÁZIGAZDA véleménye.
3. az, hogy milyen szakon milyen programot fogadnak el diploma munkának, neked abba meg nem sok beleszólási jogod van, szerintem. Sőt, sztem éppenséggel sokkal jobban elfogadják itt is, hogyha olyan programot készítesz, amit akár több ember is használ, megelégedéssel. Ez tanártól, előadótól függ, szerintem.Erről ennyit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
19balazs86 #23 üzenetére
Meg az oldal maga is 2 up-olást enged/nap... Kommenteket írogatni meg nem sok értelme lenne.. Mert ugye nem feltétlen mindenkinek úgy van beállítva az oldal, hogy a legfrissebb kommentel rendelkező hirdetéseket tegye előre.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na igen, a képeket kicsinyíteni kéne, mert kicsit kilógnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ROG Strix Helios GX601
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest