Hirdetés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
FRENK1988
üzenetére
Igazad van. Egészen addig amíg majd rád nem erőltetik ezeket a dolgokat is, mint például a Youtube-nál, a Google fiók használatát!!
Ott is úgy indult, hogy csak az használja a Google acc.-ját aki szeretné, de most ha nem a guglin keresztül lépsz be, akkor 4 ablakon kell átverekedned magad ahhoz, hogy használni tudd a saját regisztrációdon keresztül az oldalt!!!! (Főoldal --> Google bejelenkezés --> Youtube bejelentkezés --> Főoldal)
El megy tőle az ember kedve, ezért mégis csak el kezdi használni a guglis fiókját, így nem ők kényszerítettek rá?? De igen, csak meghagyták a szabad akarat látszatát.
Ja és épp most próbáltam meg csak a hecc kedvéért szétválasztani a két fiókomat, és láss csodát 500-as error a szétválasztás linkjére. Milyen érdekes ??
Üdv.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
FRENK1988
üzenetére
Ezt csak akkor tudod, ha a többieknek is van. Vagyis pontosan tudják, hogy az embereket így lehet csalogatni ezekre az oldalakra. Amúgy én is így vagyok ezzel: megosztom a többiekkel, ha érdekli őket, reagálnak rá, ha nem, akkor nem csinálom többet. Az utóbbit tapasztalom manapság.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest