Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobChemistry
őstag
válasz
kovaszoskeny #5331 üzenetére
Az első. A sötét zöld. Annak vettem 😊
-
-
BobChemistry
őstag
-
BobChemistry
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Májusban ültettem néhány Carolina Reaper magot, ki is keltek szépen, növögettek ahogy kell. Elígértem belőlük pár tövet egy idős, mozgássérült úrnak. Pár napja arra lettem figyelmes, hogy egy kivételével kipusztultak
Van még egy csomag vetőmagom, de félek, már nem lenne termés rajtuk idén, ha most elültetem.
Ha esetleg van valakinek virágzás előtt álló/virágzó (vagy jóformán bármilyen stádiumban lévő) palántája, megvásárolnék 1-2 tövet.
Köszi srácok!
-
BobChemistry
őstag
válasz
CPT.Pirk #3685 üzenetére
Rendben, köszönöm
Kurzuh: most kaptam meg a magokat. Jobb lett volna bő egy hónappal hamarabb tudom, de nem volt mit tenni. Ha kihajtanak és megerősödnek, ki tudom tenni az erkélyre őket, ott hátha erőre kapnak és nyár végéi teremni is fognak.
Jövőre hamarabb nekikezdek -
BobChemistry
őstag
Sziasztok.
Egy hete ültettem el kétféle (habanero-martinique és 7-pot-strain) chilimagot de még se híre se hamva a hajtásoknak. Nem csíráztattam, egyből tőzegcserépbe, földbe tettem őket. Kb. 24-26 fokon vannak. Valóban ennyi idő kell nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest