- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobChemistry
őstag
válasz
kovaszoskeny #5331 üzenetére
Az első. A sötét zöld. Annak vettem 😊
-
-
BobChemistry
őstag
-
BobChemistry
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Májusban ültettem néhány Carolina Reaper magot, ki is keltek szépen, növögettek ahogy kell. Elígértem belőlük pár tövet egy idős, mozgássérült úrnak. Pár napja arra lettem figyelmes, hogy egy kivételével kipusztultak
Van még egy csomag vetőmagom, de félek, már nem lenne termés rajtuk idén, ha most elültetem.
Ha esetleg van valakinek virágzás előtt álló/virágzó (vagy jóformán bármilyen stádiumban lévő) palántája, megvásárolnék 1-2 tövet.
Köszi srácok!
-
BobChemistry
őstag
válasz
CPT.Pirk #3685 üzenetére
Rendben, köszönöm
Kurzuh: most kaptam meg a magokat. Jobb lett volna bő egy hónappal hamarabb tudom, de nem volt mit tenni. Ha kihajtanak és megerősödnek, ki tudom tenni az erkélyre őket, ott hátha erőre kapnak és nyár végéi teremni is fognak.
Jövőre hamarabb nekikezdek -
BobChemistry
őstag
Sziasztok.
Egy hete ültettem el kétféle (habanero-martinique és 7-pot-strain) chilimagot de még se híre se hamva a hajtásoknak. Nem csíráztattam, egyből tőzegcserépbe, földbe tettem őket. Kb. 24-26 fokon vannak. Valóban ennyi idő kell nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest