- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobChemistry
őstag
válasz kovaszoskeny #5331 üzenetére
Az első. A sötét zöld. Annak vettem 😊
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
BobChemistry
őstag
-
BobChemistry
őstag
válasz CPT.Pirk #5316 üzenetére
Oké ez így elég szemléletes, köszi.
A minőségi virágföld az mit jelent? Tavaly általános virágföldet vettem, idén áttértem a C típusú palántaföldre, eddig bevált.
Megnézem a tápot amit ajánlottál hol lehet kapni.Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
BobChemistry
őstag
válasz CPT.Pirk #5313 üzenetére
Háromszor? Hm...megvan a program hétfőre :-D
Elég ha térfogatra háromszor nagyobbak vagy átmérőre? Bár nem tudom 3 db 60 centis cserepet hogy fogok mozgatni ha be kell hozni őket 😎
Köszi a segítséget! 👍Atus85: köszi 🙂
Nem metszettem őket, így nőttek.[ Szerkesztve ]
-
BobChemistry
őstag
válasz CPT.Pirk #5303 üzenetére
Mekkora edényben érdemes a végén tartani őket? 20 centis cserepekben vannak, az elég? Vagy nagyobb? Így naponta kétszer locsolom őket, reggel és este. Heti egyszer chilifocus-t kapnak.
Van egy 7 Pot Sr Strain, egy Carolina Reaper és egy Cayenne Pepper.
[ Szerkesztve ]
-
BobChemistry
őstag
-
BobChemistry
őstag
válasz CPT.Pirk #5102 üzenetére
Kb. 6-7 centi magasak voltak, 4-6 levéllel. Elfelejtettem levenni a propagátor tetejét, amikor kivittem őket reggel az erkélyre... szóval teljes mértékben az én hibám.
Nekem van is itthon lámpám, de a már említett személynek nincs.Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
BobChemistry
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Májusban ültettem néhány Carolina Reaper magot, ki is keltek szépen, növögettek ahogy kell. Elígértem belőlük pár tövet egy idős, mozgássérült úrnak. Pár napja arra lettem figyelmes, hogy egy kivételével kipusztultak Van még egy csomag vetőmagom, de félek, már nem lenne termés rajtuk idén, ha most elültetem.
Ha esetleg van valakinek virágzás előtt álló/virágzó (vagy jóformán bármilyen stádiumban lévő) palántája, megvásárolnék 1-2 tövet.
Köszi srácok!
-
BobChemistry
őstag
válasz CPT.Pirk #3685 üzenetére
Rendben, köszönöm
Kurzuh: most kaptam meg a magokat. Jobb lett volna bő egy hónappal hamarabb tudom, de nem volt mit tenni. Ha kihajtanak és megerősödnek, ki tudom tenni az erkélyre őket, ott hátha erőre kapnak és nyár végéi teremni is fognak.
Jövőre hamarabb nekikezdekBármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
BobChemistry
őstag
Sziasztok.
Egy hete ültettem el kétféle (habanero-martinique és 7-pot-strain) chilimagot de még se híre se hamva a hajtásoknak. Nem csíráztattam, egyből tőzegcserépbe, földbe tettem őket. Kb. 24-26 fokon vannak. Valóban ennyi idő kell nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...