- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"Másoknak mi a tapasztalata a Blumen magokkal? Az nőtt ki aminek kellett volna?"
Nekem semmi, vagy nem az nőtt. Legalábbis úgy vettem észre. Nehéz követnem már így utólag, nem jelöltem őket, de leginkább semmi sem bújt ki a magokból, ahogy emlékszem.
A Lidl-s ültetőtálas cucc viszont parádésan kelt ki és növekedett. Olyat tuti veszek jövőre is. Tőlük kellene szerezni más fajtákat is, ha lesz. Ma kóstoltam az első termést abból a tételből: nem lesz egy erőbajnok (de hát végül is csak egy laza Cayenne), viszont nagyon finom! Kiváló dúsító alapanyag lesz a majd készülő őrleményembe! Mellé megy majd erősebb fajta, de nem szeretem, ha méreg erős az őrölt paprikám, így pont jó lesz dúsításhoz, hogy a mennyiség nagyobb legyen és hogy ne legyen méreg erős. Meg az íze is szuper őrölve is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest