Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vdavid4
tag
válasz
arnyekxxx #381 üzenetére
Nekem a telek közepén van a ház, egyelöre semmi sem árnékolja , a teraszon a déli oldalon van több mint 10nm üvegfelület ott van egy nagy fedett terasz kialakítva, a nyári nap nem süti közvetlenül azt az üvegfelülelet, de télen a nap alacsonyabb jár, így már közvetlenül süti, de ezt leszámitva így valamelyik oldalt mindig süti, és minden oldalon vannak ablakok, nyáron így is pokol melegnek kell lennie és nem elég 4-5 nap, hogy szanua legyen bent. 26 fokot a nappaliban kb 2 hét alatt ért el agusztusban. Akkortól volt csak haszálva a ház hütés kb..
-
vdavid4
tag
válasz
tordaitibi #289 üzenetére
na szétoffolltam a topicot most meg a hülye cigi témát felhoztam, hülye voltam
amúgy érdekel tényleg ki hogy oldotta meg a fütést,hütést, és azokkal kinek milyen tapasztalata van...ès amúgy penészedést lehet csinálni csilliókba kerülö gépészettel is, csak picit elkell baszni és tádám
-
vdavid4
tag
a luxus azért szerintem szubjektív...erre én nem sajnáltam, de pl nem cigizem nem iszom...a padlófütés pluszban a mennyezet hütés mellé került cirka 2 millióba ( a höszipkát igyis úgyis venni kell akkor a felület fütés miatt azt nem is számoltam). Az kb egy rendes cigis 3 évi cigije
-
vdavid4
tag
A mennyezethütéssel én pl nagyon elégedett vagyok, van split klima része is a nappaliban , de a szobák mind mennyezethütésesek. Nincs légmozgás viszont állandó 23 fok van mindenhol.Egy jó rendszernél nem nagyon fordulhat elö a páralecsapódás sem. Nálam minden helyiségben külön termosztát ami figyeli a páratartalmat és ha megközeliti a harmatpontot akár le is állitja a hütést. Én speciel split klimás szobába nem tudok aludni a légmozgástól, engem ez idegesít de manapság mindenki kedve (pénztárcája) szerint választhat. Szerintem nincs is abszolút legjobb megoldás, sokaknak mások a prioritások
-
vdavid4
tag
válasz
nevemfel #263 üzenetére
Igen megértem, de nálam pl már radiator se volt tervezve ,igy más volt a dolog de radiator meg padlófütés már valóban jóval macerásabb
2 éve épültem a házam és én nagyon meglepödtem mennyit fejlödött a gépészet és mennyire tele lehet etxtrázni a házat és mennyire ellehet szállni a költségekkel
-
vdavid4
tag
válasz
Krugszvele #265 üzenetére
Ez pl németországban is így müködik.. régebbi házknál pl régebbi számlákból számolják ki az energia felhasználást, de ugye az nagyon nem mind1, hogy a házat 18 fokra vagy épp 23 fokon tartottad egész télen....
-
vdavid4
tag
-
vdavid4
tag
Miért a falfütés lenne a nonpluszurta? Annyi módon telelehet extrázni ma egy házat, hogy az valami hihetetlen, de falfütéses házat én pl nem szeretnék, számomra pl a padlófütés sokkal optimálisabb, bár ahány ház annyi szokás
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nincs csodaszer: hiába harcolunk a penész ellen, ha nem figyelünk oda a penész megjelenésének okára.
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Optiplex 3040 Micro eladó!
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ajazz AJ099 white gamer egér (új)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest