Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Restart®
tag
Sziasztok! Kicsit ültem a mosógép vásárlás témán, de most majd
Nézegettem az MM-ban a felültöltőseket (nem találtam ugyanis jobbra nyíló ajtós elöltöltőst a Miele-n kívül). Alapvetően egy 2 fős háztartásba kellene az új mosógép, 200 ezer alatt. Találtam az AEG LTN6G261E-t, az ELECTROLUX EW6TN3262-t (kb. ugyanolyan, mint az AEG) és a WHIRLPOOL TDLRB 6252BS EU/N-t. Ezek közül melyik a jó/optimális? Illetve érdemes hozzá venni gumiszőnyeget/talpat? Köszönöm
-
Restart®
tag
válasz
gabikiraly2 #12189 üzenetére
Szintén zenész... A Beko mennyire megbízható? Nálunk az AEG masina kezdi megadni magát és új mosógép után kell néznem. Nem igen van ötletem
Csak azt tudom, hogy elöltöltős legyen, 2 fős háztartáshoz és fehér
Max 200-ért. A Bekot nem ismerem (megbízhatóság terén).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LED világítás a lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest