Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Látom, hogy vitatkozni akarsz, mert nem ezt mondtam, sőt nem is tételeztem fel rólad ilyet.
Pólót én is addig mosom általában (ebből a tényleges mosás fele vagy annyi sem). De ha dolgoznék benne kellene a 1.5 óra...
(#9411) Grande Ale
A tisztítószert és/vagy fertőtlenítőszert a centrifuga tudja szétoszlatni az üst belsejében mindenhova. A baj az, hogy centrizés közben dolgozik a szivattyú és kiviszi az anyagot. Ezért kiveszik a falból vagy a kádból a kifolyócsövet és bedugják a mosószeradagolóba, rátolják amennyire lehet így a folyadék visszakerül az üstbe és a mosószeradagolót is tisztítja a csövek és szivattyú mellett.
A betöltött folyadékra kell figyelni, mert van amelyik gép nem indít centrit ha sok folyadék van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen videókártyát?
- Parfüm topik
- Gaming notebook topik
- Rendszergazda topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest