- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Látom, hogy vitatkozni akarsz, mert nem ezt mondtam, sőt nem is tételeztem fel rólad ilyet.
Pólót én is addig mosom általában (ebből a tényleges mosás fele vagy annyi sem). De ha dolgoznék benne kellene a 1.5 óra...
(#9411) Grande Ale
A tisztítószert és/vagy fertőtlenítőszert a centrifuga tudja szétoszlatni az üst belsejében mindenhova. A baj az, hogy centrizés közben dolgozik a szivattyú és kiviszi az anyagot. Ezért kiveszik a falból vagy a kádból a kifolyócsövet és bedugják a mosószeradagolóba, rátolják amennyire lehet így a folyadék visszakerül az üstbe és a mosószeradagolót is tisztítja a csövek és szivattyú mellett.
A betöltött folyadékra kell figyelni, mert van amelyik gép nem indít centrit ha sok folyadék van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged