Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Látom, hogy vitatkozni akarsz, mert nem ezt mondtam, sőt nem is tételeztem fel rólad ilyet.
Pólót én is addig mosom általában (ebből a tényleges mosás fele vagy annyi sem). De ha dolgoznék benne kellene a 1.5 óra...
(#9411) Grande Ale
A tisztítószert és/vagy fertőtlenítőszert a centrifuga tudja szétoszlatni az üst belsejében mindenhova. A baj az, hogy centrizés közben dolgozik a szivattyú és kiviszi az anyagot. Ezért kiveszik a falból vagy a kádból a kifolyócsövet és bedugják a mosószeradagolóba, rátolják amennyire lehet így a folyadék visszakerül az üstbe és a mosószeradagolót is tisztítja a csövek és szivattyú mellett.
A betöltött folyadékra kell figyelni, mert van amelyik gép nem indít centrit ha sok folyadék van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest