Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy Mosó-Szárító gépet keresünk. és porszívót, és mosogató gépet is, de először ezt a projektet vinnénk végig, mert ez kicsit fontosabb.
Azért, mert nincs terasz/erkély, és ebben a téli időben nagyon nehezen száradnak a ruháink.
Ami fontos, hogy csak is kizárólag keskeny gép férne el. Két gépet néztem/néztünk, ezek közül Ti melyiket javasolnátok, ajánlanátok? Hőszivattyús kombó gépet sajnos nem találtam, olyanból, ami keskeny.
Az alábbi két gépről lenne szó:
LG F2J7HG2W
Samsung WD80K52E0AW/LESamsungnál ez a jobb bevonatú fűtőszál jól hangzik, de ez vajon számít-e valamit?
Van érdemi különbség a kettő között? Valszeg Euronics-ból vennénk majd, bár ez még nem
biztos..Ha van bármi más javaslatotok, szívesen fogadjuk.
Ez a 200.000 Ft körüli ár lenne a teteje, ha kicsivel drágábban tudnátok jobbat ajánlani, az is beleférhet.
Előre is köszönöm a segítséget.
Háztartási gépek topic-ban is kérdeztem, de ott még nem érkezett válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPad topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest