Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
Vagy LG F12B8NDA7
-
castiels
addikt
Auchanban venném, vagy van jobb bolt?
-
castiels
addikt
Sziasztok!
LG F10C3LD-ről mi a véleményetek?
Itt is van ilyen hologrammos gyári gari amire figyelni kell mint a samsungál?
-
libus
őstag
Azt hiszem megvan, hogy melyiket választom!
Ő lesz az: Zanussi ZWQ61215WA
Itt nagyon jó áron is van (euronicshoz + media markhoz, stb.. képest), és a vélemények is nagyon jók róla, meg 2 év jótállást adnak rá. Bár azt nem tudom, hogy lehet-e hozzá venni kiterjesztett jótállást? -
ariel96
aktív tag
-
ariel96
aktív tag
válasz
kovacss72 #1380 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Én a szárítót nem gyakran használom, kizárólag toll párnák mosása esetén. Ez a szikkasztás tökéletesen elegendő ahhoz, hogy a toll összecsomósodását megszüntesse.
Most az a problémám, hogy max. 55 cm mélységű gép fér be, és Aristonban nem találok ilyet.
Nem ismerem a Candy, LG, Indesit márkákat.
-
-
kovacss72
aktív tag
válasz
ariel96 #1379 üzenetére
Szia!
Nálam hozzáértőbb szakértők már megírták, hogy mosó-szárítógépet nem szabad venni. Semmilyen márkát. Más elven működik mint a szárítógép, gyakorlatilag nem szárít, hanem szikkaszt. Hideg vízbe csapatják a levegő páráját. Ebből adódóan sohasem lesz száraz a ruha a kombi gépben.
Amennyiben kevés a helyed, egymás tetejére kell tenni a 2 külön készüléket. -
ariel96
aktív tag
Sziasztok!
Mosógépet szeretnék, aminek van szárító funkciója is - erre azért van szükségem, mert a toll párnákat is ki szoktam mosni.
Volt már több Whirpool (ilyet nem szeretnék), Bosch - ez is elég gyorsan kimúlt.
Utoljára egy használt Ariston gépem volt. Ebbe nagyon beleszerettem. Nem tudom, maradjak-e ennél a márkánál.
-
libus
őstag
Még mutatok pár típust Zanussi és Elektrolux márkából, mert egyre több olyant olvasok, hogy 6kg és 1200-as centrifuga alatti gépek nem valami jók hosszú távon.
Nálunk hetente 5-6 mosás van, úgyhogy kellene valami strapa bíró.
Ezekből melyiket ajánlnátok? -
libus
őstag
Sziasztok!
Megadta magát a több mint 15 éves Whirlpool mosógépünk, aminek 40-45k lenne a javítása!
Így inkább újat vennénk.
Melyiket ajánljátok inkább? De mondhattok más alternatívát is.
Max. 90k-ig
Ezeket néztem ki eddig:
Zanussi ZWY61005WA
Zanussi ZWY61004WA
Electrolux EWT1062TDW
Whirlpool AWE 60510
Whirlpool AWE 60410 -
sefan67
aktív tag
Sziasztok!
Az mennyire normális szerintetek ha 12 db XL póló teljesen felszívja a vizet és nincs víz a dob alján?
Eddig ez a második mosógép ami ezt csinálja. Víz nyomás van bőven, cső teljesen új, 6 kilós a gép. -
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Mosógép vásárlás előtt vagyok mert meghalt a régi és ki is néztem kettőt de nem tudok dönteni.
Igazából tanácsot szeretnék kérni, hogy melyik márkával járnék jobban.
LG van szüleimnek és nem rossz.
Gorenje meg nem tudom.Köszi.
-
Patrick07
csendes tag
Valaki vett már esetleg Whirlpool FSCR sorozatból valamelyiket?
Pl. 12kg-osat vagy 10 kg-osat? Köszi! -
Szia!
Szerintem nincs szukseg flancos gepre, a legolcsobb electrolux is ugyan ugy kimossa a ruhat, talan meg jobban is mint ezek a A+++++++++++ kategorias gepek. A magasabb vetelarat se hozza be talan a budos eletben sem. Whirlpool elegge megoszto marka, zanussi/electrolux/aeg geppel nem nagyon foghatsz melle.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Venni fogok egy felültöltős mosógépet, de nem tudom milyet kéne? Tudatlanul Electrolux, vagy AEG-re gondoltam, esetleg Samsung, vagy Whirpool, bár a Whirpoolról megoszlanak az ismerőseim tapasztalatai. Gondolom 1200-as centrifugával és 6kg töltettel mondható jónak számomra.
Milyen márkát, konkrét típust és milyen szempontokat ajánlotok? Árban nem vagyok önmagam ellensége, minél olcsóbb annál jobb, de max 130000Ft-ot költenék rá, de szeretném megúszni ha lehet 90-100000-ból.
2-t néztem ki így tudatlanul. Melyiket érdemes megvenni?
AEG L71260TL
Electrolux EWT1266ESWÜdv: Fishor
-
clubmonaco
tag
válasz
clubmonaco #1367 üzenetére
A Gorenje Simplicity -nél gyűrőtten vette ki mindig a ruhát..Samsungnál annyira nem.Na mindegy, ki hogy..
-
törölt tag
LG F12B8NDA7
Erről van valakinek tapasztalata?Sokan dícsérik a Direct Drive-ot -
clubmonaco
tag
válasz
clubmonaco #1366 üzenetére
Kimaradt a leírásból a Samsung eco bubble-nál hogy plusz megjegyzi a mosási szokásokat ha akarod a memória funkciójával..
-
clubmonaco
tag
Sziasztok!
Írom az igazságot!
Elhiszem hogy a srác tud dolgokat a gépről de az egyik fontos tényező kimaradt. Volt szó Gorenje Simplicity mosógépről. .Most adtam el 5 hónaposan.Ami próblémám volt vele hogy a legrövidebb program 60fokon 1:53 perc volt.Szerinted???A súly elosztó érzékelőről már nem is beszélek..2-3-4db ruhát nem lehetett kicentrizni elsőre.Gondolkodtam az Lg-ről is de fehér volt csak keskeny kivitelben s drágább is.Maradt a Samsung eco Bubble gép.1:tetszett is előtte már,2:akárki akármit mond,tényleg igaz amit írnak a reklámok róla,3:személyesen tapasztaljuk. Ráadásul kifogtam ugyanaz áron 5 év garanciáal,akciós napon s az utolsót!Mobilt odatartom s kijelzi a hibát a gépnek. E csak kis extra hogy megemlítsem.Tényleg habosan mos s szépen veszi ki a ruhát.S lehet állítani az ídőt,centrifugasebességet stb.Nálunk minden gorenje. Csak a mikro, sütője, páraelszívót szabad venni belőle.A hűtőt is el akarom adni..
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha veszek egy Samut az edigitálnál és beregisztrálom, akkor kapok + év garanciát? -
ati888
senior tag
Hello!
Melyik elöltöltős mosógépre van most a legtöbb garancia 100 ezerig?
Köszönöm
-
Szia!
En valamelyik electroluxot vennem, ha szamit az 1200-es centri, akkor erdemes a dragabbikat, amugy az A+ vs A++ konretan semmit sem szamit. Az A++ tobb vizet fogyaszt mint a masik, viszont evente 13kw/h-val kevesebb aramot, szoval ennek nincs jelentosege. A markabolt.hu - n nezd meg oket, ott valamivel olcsobbak, bar ott viszont fizetos a kiszallitas.
-
laabom
tag
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Napokban megadta magát a mosógépem csapágyas lett és nem szerelhető. Indesit kb 6 éves gép volt.
Elöltöltős és legalább 7kg os gépet szeretnék venni csak azt nem tudom milyen márkát. Az indesitet most kihagynám.
Mosó és szárítógépekről milyen tapasztalatok vannak? Olyan ajánlatot is elfogadnák.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest