- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobista
tag
"Nem 24p-nél próbáltam az IFC-t.
SD tartalomnál van csak IFC (nálam), a 24p Smooth Film csak akkor jön elő ha 24 Hz-es a jel. Elvileg a HTPC 24 Hz-es frissítésre vált ha a film 24p-s, szóval nálam csak SD tartalomnál van IFC."
Nem igazán értem a válaszod, de nem vagyok hozzáértő, szóval nem akarok vitatkozni, csak annyi megjegyzést tennék, hogy tudomásom szerint semmi köze nincs egymáshoz a felbontásnak és a 24p-nek. Épp tegnap este néztem egy olyan anyagot ami 24 fps-es volt, és messze nem érte el 720-as felbontást. Itt függetlenül attól, hogy kis felbontású anyagról volt szó, a médialejátszóm átállt 24p-re és a G30-is ennek mefelelően átkapcsolt 24p-re, és így lett folyamatos a kép.
-
törölt tag
Megnéztem a DLNA támogatás témában nincs egyértelmű igen, vagy nem. Ez nagyon hasonló a Samsung firmware korlátozására, amit a Chip magazin 2011/7 számában olvastam. A készülék a FW frissítés előtt lejátszott mindent, utána csak fotókat és mp3-at. A szervíz menüben visszaállították a videolejátszás, DLNA engedélyezést alapértelmezésbe. Megint lejátszotta az MKV-t, AVI videokat. Ez nem tudom, valami korlátozás lenne (mint egyes Youtube videoknál)? A készülékben benne van gyárilag az elektrónika, csak tiltva van? Nem egyedi példa. Nokia (wi-fi), AMD (magok és cache). Panasonic TV-m (72cm-es CRT) csak rövid ideig volt, gariztattam egy Progressive Scan (Y/Pb//Pr) megjelenítési hiba miatt.
-
BaLee
addikt
A dobozos témát csak azért írtam, mert azt írtad más gyártónál láttál olyat. Ennél a gyártónál is van, csak az S szériánál még pont nincs.
Megtaláltam a cikket, amúgy nyugodtan lehet linkelni konkurens oldalt, sosem szóltak még érte, főleg hozzászólásban. Mindenesetre nekem ez elég érdekes infónak tűnik, hiába írta a geeks.hu. Több, mint 1 évig napi rendszerességgel olvastam az itteni Plazma tv fórumot és nem rémlik nekem ilyen info.
Mivel ugye a mint mondtam a G széria NeoPDP (újabban NeoPlamza) panellel szerelt, ami drágább panel, mint a másik így szerintem ezt nem teszik bele a következő évi kisebb szériába, új év, új fejlesztések, új panelek.Mielőtt megvettük a mienket, az egyik Euronicsban láttam egymás mellett egy S30at és egy G20at. Ott látszott igazán a különbség, kontrasztban és fekete szintben. Az S30on mintha, egy szürke fátyol lett volna a G20hoz képest.
Persze ez otthon nem látszik, ha nincs mellette egy G20.
A pixelhiba meg szerencse kérdése, ilyen szempontból nem hiszem, hogy lenne olyan hogy hibás sorozat. Kivétel ha létezik olyan összeesküvés elmélet, hogy ide keletre a gyengébb minőségű tv-ket küldik, mint amilyeneket a nyugati piacra visznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest