2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Panasonic Viera TX-P42S30E TV teszt

Avagy milyen plazma TV-t kaphatunk 150.000 Ft alatt?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Megannyi év várakozás után végre számomra is eljött az idő a HD korszakba való belépéshez, ugyanis a még 2007-ben megálmodott lapos TV vásárlás megtörtént, de őszintén szólva nem is volt rossz döntés eddig elhalasztani a vásárlást, sem anyagi sem pedig más okokból.

Leginkább azért mert ma már óriási mennyiségben kerülnek eladásra a különböző technológiára épülő lapos TV-k, és végre eljutottunk oda, hogy a gyártási és fejlesztési költségek a lehető legkedvezőbbek a gyártók tekintetében, és ezzel együtt jár az is, hogy viszonylag jó minőséget olcsón (persze mihez képest) is megvásárolhatunk.

Emlékeim szerint még az ezredforduló idején egy plazma TV több milliós tétel volt a boltok árlistáin, és a Samsung-LG páros által elindított LCD TV őrület is normalizálódott az utóbbi időben, a gyártók pedig elég komoly árversenybe kezdtek ezen a területen, ami a vásárlóknak mindig jó, hiszen egy pár évvel ezelőtt még csak álmodozhattunk arról, hogy 100-150 ezer forint között, normális képminőséget kaphassunk, egy normális képátlóval és felbontással megáldott TV-től.

A cikk egy plazmaTV-ről fog szólni, konkrétan a Panasonic Viera TX-P42S30E nevű modellről, de azt előrebocsájtom, hogy NEM szeretnék a plazma vs. LCD vitába beleszólni. Mindkét technológiának megvannak az előnyei és a hátrányai is, számomra ez a TV tűnt a legjobb választásnak, ezért ezt vettem meg. Tehát ennek tudatában olvassatok tovább.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.