- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brumi
senior tag
válasz
#56573440 #140 üzenetére
Igen, még a Shuttle gépet használom
A táp gyönyörűen megy, nem is azzal van a gond, hanem a teljesítménnyel. Ráálltam a raw-feldolgozásra, és az kissé kiakasztja szegény szerkezetet. Sajnos ezt már nem lehet értelmes összegért fejleszteni olyan szintre, hogy az elegendő legyen. A kisgép megy majd a TV mellé netezős/filmezős használatra, mert egy ilyen halk cuccot vétek lenne eladni.
-
Brumi
senior tag
Köszi!
A monitor már régen eldőlt, egy Dell U2711-es lesz, vagy újabb típus, mert a vásárlás csak jövő év elején lesz aktuális
Egyébként pont Dezz cikke győzött meg.
Monitornak most egy régi, de tökéletes NEC CRT-t használok.Tárolásra van külső 1TB-os vinyóm, szóval az nem kérdés, itt a rendszervinyó volt a kényes pont. Lehet, hogy egy WD raptor jó lenne?
Bár nem írtam, de nagyon fontos nekem az is, hogy teljesen néma legyen a gép, ezért is néztem most az FSP Zen tápot, amiben nincs venti.
Procinál eddig i7-870 felé tendáltam, de most egyre inkább meg vagyok győzve arról, hogy elég az i5-750 is.
Én csak átlagos otthoni szerkesztgető vagyok, de a mostani gépem (adatlapomon fent van) döbbenetesen lassú... ha már cserélek gépet, akkor viszont legyen elég ütős.
-
Brumi
senior tag
Végigolvastam a cikket, és szerintem is sok hasznos infót ad, de egy felhasználási cél kimaradt, ami manapság szerintem egyre fontosabb: a fotószerkesztés/feldolgozás. Én is hamarosan gépet akarok venni ilyen célra, de nem igazán tudom, hogy mi az ami az ilyen felhasználásra szánt gépeknél fontos.
Pl milyen proci kell bele, mennyi memória, érdemes-e SSD-t venni bele, vagy jó a sima vinyó? Az az érzésem, hogy nem lehet egy kalap alá venni ezt a kategóriát a videószerkesztős gépekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Milyen számítógépet vegyünk még a karácsonyi áremelkedés előtt?
- Parfüm topik
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest