Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Mercis kalandok - A könyv
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRM
csendes tag
válasz
stopperos #103 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam, nem ez lesz a megoldás. Annak a value számnak szerintem köze van a snapshot méretéhez, mert amikor elkészült a pillanatkép még 0 b volt a mérete és akkor még az értéke is 0 volt, de pár másodperc múlva felugrott valamennyire, általában ugyanakkora volt a mérete. 4 percre állítottam az automata kép készítést és pár pillanatkép után volt, hogy a mérete 0 volt, utána annyi mint általában és utána megnőtt valamennyivel megint, ha töröltem fájlokat, maradt az "általános" méretén.
Virtuális gépben próbálkozom még vele, megcsináltam egymás után háromszor, hogy töröltem a poolt és újra megcsináltam mindent és smb-vel megosztottam, először és másodszor 3 lemezes z1 poollal, utána 5 lemezes z1 poollal teszteltem, az utolsó két próbálkozásnál ugyanazokat a fájlokat másoltam rá, hogy lássam, milyen értékek lesznek, de mindegyik felállásnál más volt az alap mérete a snapshotnak.Lehet érdemes lenne a Qnap-os fórumban érdeklődni, hátha, aki Hero-t használ elő tudja valahogy kotorni, hogy működik ez? Igazából nincs szükségem rá, mert ha áttérek zfs-re nem fogok pl óránként pilanatképezni, de így már zavar, hogy nem jövök rá
mert hátha jó lesz még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az otthon tárolt adatmennyiség növekedése miatt szükségessé válhat saját NAS, melyhez kiváló a ZFS fájlrendszer.
- Próba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest