Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Nem feltétlenül lenézés ez szerintem, de azért akinek ez hobby is, az nehezen emészti meg, hogy naponta 10-en írnak be, hogy 50 ezerért keresnek komplett 5.1 rendszert, ami tud wifit, lehetőleg vezeték nélküli hangfalai vannak, minden formátumot lejátszanak, és ezek mellé még szóljon szépen is (sőt, brutálisan!
). Aztán, ha közlik, hogy annyiért sz.rt kap, nem hifit, akkor jön a sértődés. Sajnos a hifizés drága, a fizetések meg olyan szinten mozognak, amilyenen. Én pl igaz, hogy olcsón vettem az öreg Denon nagyvasamat, de újan közel 400e volt az ára.
Így a milliós hangrendszer is könnyen összejön úgy, hogy ennek a töredékét költöd el. És pár év múlva se bukok rajta, szemben mondjuk a hardverekkel, telefonokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Aztán, ha közlik, hogy annyiért sz.rt kap, nem hifit, akkor jön a sértődés. Sajnos a hifizés drága, a fizetések meg olyan szinten mozognak, amilyenen. Én pl igaz, hogy olcsón vettem az öreg Denon nagyvasamat, de újan közel 400e volt az ára.
Így a milliós hangrendszer is könnyen összejön úgy, hogy ennek a töredékét költöd el. És pár év múlva se bukok rajta, szemben mondjuk a hardverekkel, telefonokkal.