Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
válasz
doberman
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget, nagyon hálás vagyok!

Este meg fogom próbálni. Ha ez összejön, akkor én megtaláltam magamnak a tökéletes lejátszót.----
Ja és hogy valamivel gyarapítsam az infót:
- Egy Intel NUC 2820-as gépem van teljesen gyári állapotban 4gb samsung rammal.
Fontos, hogy a telepítéshez fel kellett tenni egy új biost, mert addig nem akar bebootolni az openelec instal pendrivról. Utána simán elsőre sikerült feltelepíteni.
openelec 5.0-át tettem fel egyenlőre egy usb 2-es pendrivra. A betöltés így is nagyon gyors, kb 30-45mp lehet.
A softver driverei tökéletesek. Látta a hálókártyát, beépített wifit, hangot. Csak a tv felbontását kellett feltennem 720-ról 1080-ra, a hangkimenetnél kiválasztani a hdmi-t aminél már a tv típusát is írta és beírnom a wifi jelszót.
Távirányítóból a MINIC Neo M1-et használom jelenleg. Teljesen jól működik. Pici és egyszerű. Rühellem az 1000 gombos távirányítókat
.
A gépen van beépített IR, majd megpróbálom azt is összehozni esetleg vagy ha nem megy akkor egy CEC adapter és akkor a tv gyári távirányítója is reményeim szerint.A legnagyobb fájl amit próbáltam játszani az egy 20Gb körüli 1,5-2 órás MKV fájl. 10%-os körüli cpu használattal vitte. Hangot egyenlőre egyenesen a tv-nek küldi ami egy kb 5-6éves philips 1080-as lcd.
Valószínű, hogy megy a hardveres gyorsítás és ezért ilyen jó a cpu használat. Legalábbis laikusként én erre gondolok.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hyundai, Kia topik
- Lexus, Toyota topik
- Gyúrósok ide!
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Whisky topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2x16 GB-os DDR5 5600 MHz memória - PCX garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.