Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
válasz
doberman #332 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget, nagyon hálás vagyok!
Este meg fogom próbálni. Ha ez összejön, akkor én megtaláltam magamnak a tökéletes lejátszót.----
Ja és hogy valamivel gyarapítsam az infót:
- Egy Intel NUC 2820-as gépem van teljesen gyári állapotban 4gb samsung rammal.
Fontos, hogy a telepítéshez fel kellett tenni egy új biost, mert addig nem akar bebootolni az openelec instal pendrivról. Utána simán elsőre sikerült feltelepíteni.
openelec 5.0-át tettem fel egyenlőre egy usb 2-es pendrivra. A betöltés így is nagyon gyors, kb 30-45mp lehet.
A softver driverei tökéletesek. Látta a hálókártyát, beépített wifit, hangot. Csak a tv felbontását kellett feltennem 720-ról 1080-ra, a hangkimenetnél kiválasztani a hdmi-t aminél már a tv típusát is írta és beírnom a wifi jelszót.
Távirányítóból a MINIC Neo M1-et használom jelenleg. Teljesen jól működik. Pici és egyszerű. Rühellem az 1000 gombos távirányítókat.
A gépen van beépített IR, majd megpróbálom azt is összehozni esetleg vagy ha nem megy akkor egy CEC adapter és akkor a tv gyári távirányítója is reményeim szerint.A legnagyobb fájl amit próbáltam játszani az egy 20Gb körüli 1,5-2 órás MKV fájl. 10%-os körüli cpu használattal vitte. Hangot egyenlőre egyenesen a tv-nek küldi ami egy kb 5-6éves philips 1080-as lcd.
Valószínű, hogy megy a hardveres gyorsítás és ezért ilyen jó a cpu használat. Legalábbis laikusként én erre gondolok.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest