- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
...akkor én megtaláltam magamnak a tökéletes lejátszót.... - ezt az igét hirdetem én is...
én egy asrock alaplapot használok, 2 giga rammal. elég neki.
a távirányítómat azonnal használatba vette - nincs hókuszpók.. a házban 2 db 2,5"-os hdd (egy a rendszernek egy a gyüjteménynek) emellet hálózatra kötve. a hdmi megy a tv-re, ha pedig "mozi" élmény hiányzik akkor a dsub-on megy a jel a -kicsit öregecske- projektornak. emellet eléri a nast "aki" gondoskodik a friss tartalmakról a "virágboltból"...- emellett a wifi-re csatlakoztatott droidos telefonról is távirányítható.
-
doberman
senior tag
szia!
igen.
-az OE-s géped azonos csoportba kell léptetned.
- OE: menu-videók, videó hozzáadása- tallóz... elnevez... örül..(kavarhat a win megosztási gyagyája is- volt akinek csak úgy sikerült, hogyha kikapcsolta a jelszóval való védelmet annak ellenére, hogy nem adott meg jelszót, illetve a titkosítás erősségét visszavette 48 bitesre...- ezeket a win7-ben a hálózati és megosztási központban leled, win8-ban nem tudom hol van de kell lennie ennek megfelelő dolognak..)
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest