- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
razorbenke92 #94 üzenetére
Nálam az XBMC részt használva nem ismerte fel, ahogy mondtam. Annyira nem másztam bele, hogy belépjek a buntuba. De milyen dolog már az, hogy be kell lépni, csatolni a HDD-t, majd vissza az XBMC-be?
Van program amivel megoldható az automount (pysdm pl.), vagy terminál, de ez akkor sem az out-of-the-box kategória szvsz.
Alapból az XBMC rész a buntuban start után:
OpenELEC:
Átdugtam a másik gépre a buntu-s pendrive-ot és lehalt az egész rendszer (pedig az is AMD-s)...
Hardveres gyorsítás, Brazos-on (az felső bekeretezett résznél látszik, hogy nincs a buntuban HW gyorsítás, mert nincs ott az XvBA szó, az alsó sorban pedig látszik az FPS, ami messze nem annyi a buntban mint kellene):
XBMCbuntu:
OpenELEC:
Samba viszont úgy látom, hogy gyárilag megvan. A Wi-Fi-t nem próbáltam, kábelen van bekötve mindkét gép.
A bootidőt illetően pedig a nagy gépen jóval gyorsabb az XBMCbuntu is, E-350-re + pendrive-ra vonatkozik az az 50 mp./3,5 perc amit iram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest