- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Orionhilles #3687 üzenetére
Elvileg meg lett az a máshogy, vasárnap neki is esek
.
nagy köszönet illeti Keeperv85-öt, nélküle sehol sem tartanék
Szerkesztés:Természetesen, amint meglesz, osztom is. -
rasky
senior tag
válasz
AndrewBlase #3694 üzenetére
Helyes link, a tiédre nekem nem dob semmit, csak azt, hogy már nem elérhető.
-
octopus73
újonc
Szia!
Összecsukva sem ér hozzá mivel a szélső rögzítőfülek eltartják a kijelzőtől. A billentyű különben olyan egyszerű fajta nem ezen fogsz a legtöbbet gépelni az biztos. Néha egy-egy billentyűt többször is le kell nyomni, vagy eleve kicsit határozottabban gépelni.
De nekem ezért az árért még mindig tetszik.
-
kippi86
tag
Otg hiba volt már valakinél?esetleg megoldás rá?
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Freddycom #3683 üzenetére
Jó és rossz hír: jók az updatek, viszont nem img formában vannak azok amik kellenének, hanem úgy, hogy a régit patchelik. Pl. : fastboot img.p
Update-script részlet:set_progress(0.876171);
ui_print("Patching OS images...");
apply_patch("/tmp/boot.img", "-",
78a5f772713d520157d4efdf1f59989c45ef6818, 9827328,
0049406f0892802bf30cc7180d4b4d9d854b83df, package_extract_file("patch/boot.img.p"));
flash_osip("/tmp/boot.img", "boot");
delete("/tmp/boot.img");
set_progress(0.929730);
apply_patch("/tmp/fastboot.img", "-",
91f9908e2e6b5c2ebc1b351c5dc7d9170d52bd67, 12891136,
2880ad0b5895e173bf38b872841752f593f9072d, package_extract_file("patch/fastboot.img.p"));
flash_osip("/tmp/fastboot.img", "fastboot");
delete("/tmp/fastboot.img");
set_progress(0.999988);
delete("/system/recovery-from-boot.p",
"/system/etc/install-recovery.sh");
show_progress(0.100000, 10);
ui_print("Unpacking new files...");
package_extract_dir("system", "/system");
ui_print("Unpacking new recovery...");
package_extract_dir("recovery", "/system");
ui_print("Symlinks and permissions...");Ezt a fájlt, gondolom nem kezelhetem sima img-ként, hanem valahogy máshogy... Ezt a máshogyot kellene megfejteni
.
-
philips20
aktív tag
Ha jól látom akkor a szétszedett példányban 2db hangszóró van, akkor miért ilyen halk ?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
AndrewBlase #3684 üzenetére
Aha, valószínűleg ugyanilyen az enyém is, csak lusta voltam alaposabban megnézni
-
válasz
Orionhilles #3680 üzenetére
Ezek feltételezem azok:
-
philips20
aktív tag
http://androidforum.cz/post879973.html
Itt már szét is szedték, illetve ahogy látom valaki már beleforrasztott egy microsd kártyát a gyári helyére
-
tupuk
aktív tag
válasz
Orionhilles #3680 üzenetére
Vazz, ha tényleg meg fogod tudod csinálni, vendégem vagy egy sörre. Vagy borra. Vagy amire csak akarod...
-
Orionhilles
senior tag
Gyári frissítéseket nem mentette le valaki? Nagyon kellenének újrapartícionáláshoz!
-
tupuk
aktív tag
válasz
AndrewBlase #3646 üzenetére
Oké, köszi, akkor ez így jó lesz.
Degeczi: neked is köszi a választ.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
INMOTEP #3673 üzenetére
Nem "jól partícionált", hanem 16GB helyett már csak 8GB a teljes tárhely (pont az a helyzet, h a partícionálás módja változatlan, ezért jut kevesebb hely az adatoknak a kisebb változaton)
Ezzel együtt úgy néz ki, ott is teljesen azonos árak voltak (kb. 29e, majd klubkártyával 23e, végül szintén 15e Ft-nak megfelelő CZK) - viszont még a végefelé is ki lehetett fogni 16 GB-os változatot, ami úgy végképp jó vétel
-
Thomek80
csendes tag
Sziasztok.
Rootolni szeretném az OP3N Dott tabletemet és előtte szeretnék egy mentést az eredeti androidról.
Ezt hogyan tudom megtenni?
Hogyan tudok teljes mentést csinálni? -
INMOTEP
őstag
Újabb infó ! ha minden igaz akkor :
-BRI14xxxx az első modell, ezeknél a szabad memória 9GB,
Újabb BRI16 / 17 / 18xxxx csak 2 gigabájt -
pippin12
tag
Közben rádugtam a gépre, megjelent egy cloverview sárga felkiáltójellel, intel driver felrakva de nem detektálja.
-
nyufy
csendes tag
Szombathelyi készletértesítő 15-körül voltam kint:
van fekete és bronz (fehér) is!
===
Egyéni statisztikám:
4 darabot hoztam el, ebből 3 hibátlan (eddig), a 4. az első csere után van most (FW frissítés megakadt). -
torma1981
veterán
válasz
diablo1984 #3664 üzenetére
Asszem a lengyeleknél jók a tabletek. Nics tárhely hiba.
-
Orionhilles
senior tag
válasz
diablo1984 #3664 üzenetére
Nekem is feltűnt
Sajnos, ezek szerint így van, ahogy mondod.
Más: gyári frissítéseket nem mentette le valaki? Nem találom a linket... -
Degeczi
nagyúr
válasz
Because #3643 üzenetére
"Karmok"-nak hívom, de amúgy lapos (bő 2 centi széles), derékszögben meghajlított lemezek, szerintem nem is fémből, hanem vmi erősebb műanyagból: persze, h nem okoznak kárt a billentyűzetnek (a kijelzőnek vagy készülékháznak meg végképp nem, a széleknél fogva tartják, mert erős rugók húzzák vissza ezeket a középpont felé)
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Orionhilles #3654 üzenetére
-
Ired
csendes tag
google inbox es keep-et play nem engedte felrakni "incompatible device" miatt
de telefonrol apk extract-al atmasolva mukodnek -
mtomee01
újonc
Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy rootolni akarom a tabot viszont ott megakadok hogy nem tudom előhozni a bootloader menüt.. ha nyomom a hangfel+bekapcs gombot akkor annyi történik hogy bevillan az opendott logo majd egy usb logo és kikapcsol ha ezt ugy csnálom hogy rá van dugva közbe a gépre akkor meg bevillan az opendott logo majd az usb valait csinál is a gép azt jelzi hogy csatlakozik majd lekacsol és ezt flytatja így tovább. Esetlek van valainek valami ötlete?
-
Vangelis
félisten
Nálunk még a alma 8 -at is szétszedték rögtön...
Erről meg semmi szétszerelés vagy lezúzás-.....
-
Lionking01
tag
Sehitseget szeretnek kerni. Sikerult root-olni a tablet-et. Telepitette! Az xposed- ot az xinternalsd modullal egyutt, amit beallitottam a /storage/sdcard1 eleri utvonalra. Ha mostmegnezem mondjuk egy solid explorer- rel a tarhelyeket, akkor latok egy rendszert es egy belso tarhelyet, ami az sd kartya tartalmat mutatja. Ha a beepitett file manager- rel nezem, akkor latszik, hogy van gye sdcard1 es egy sdcard2 . az sdcard1 egy a gyarilag emulalt tarhely, amely valojaban a belso tarhelybol van emulalva. Az sdcard2 pedig a tenyleges sd kartya tartalmat mutatja. Az a porlemam, hogy azt szeretnem,hogy atelepitett alkalmazasok az tenyleges sd kartyara keruljenek, de app2sd ezen a sz...ron tiltva van, tehat nem mukodnek az sd mover programok, mint pl. Appmgr, vagy hasonlok. Van valami otletetek?
-
_X10Dead_
aktív tag
Az vótmá, hogy [4600-as] az aksi?
A csehek már [szétszedték] -
ViSAS
senior tag
Sziasztok!
Nálatok is felmerült az a probléma, hogyha ki van kapcsolva a képernyő, akkor a wifi megszakad? Ennek következtében pl. a facebook messenger is csak akkor jelez az üzenetek miatt, miután feloldom a képernyőzárat és visszacsatlakozik a wifire, pedig a beállításokban is az van megadva, hogy mindig tartsa ébren a wifit. -
AndrewBlase
senior tag
-
-
Degeczi
nagyúr
-
tupuk
aktív tag
Attól kérdeném, aki ilyen billentyűs tokot vett rá: Amikor becsukja , akkor a képernyőhöz nyomódik a billlentyűzet? És ha igen nem probléma ez?
-
Badboys
őstag
válasz
pippin12 #3638 üzenetére
Akkor sajnos lehet végleges ko. Ha nem jön be recoveri akkor gáz. Így halt be karácsonykor az előd. Nincs recoveri így telepíteni sem tudok rá másik romot. Ezért lett ez gyorsba
Akkor lehet,hogy betudod tenni recoveribe amikor lemerült és újjra töltöd. Akkor elvileg kikapcsolt állapotban van.
-
Zeki
nagyúr
Sziasztok!
Van arra valami megoldás, hogy a traff.hu valamilyen böngészővel működjön?
Dolphin, firefox, chrome próbálva. -
Cravaly
tag
-
rasky
senior tag
válasz
pippin12 #3629 üzenetére
Olcsó húsnak híg a leve... kivéve, hogy használhatónak tűnik ez a tablet egyelőre, bár kérdés mennyire lesz tartós. Nekem meg a bal alsó sarok elkezdett kotyogni, mozogni nyomás hatására, mintha elengedett volna a ragasztás a keret és a hátlap között. Kicsit zavar, de ha a 15k-ra gondolok, akkor megnyugszok...
-
kippi86
tag
Nállam meghalt az otg valamiért de csak az adat rész.Feszültséget ad le a kütyüknek.Az otg elosztó jó,másik tabon próbáltam.valaki járt már így?
-
pippin12
tag
Sajnos semmi, olyan mintha még menne, csak csontra van fagyva, hagyom merüljön le talán segít. Úgy fagyott hogy ment a képernyő vagy 10 percig ,aztán lekapcsolt.
Szerintem ez vmi gyári hulladék, mert már volt olyan hogy 10 percig kőrözött a logo bootál. mire betöltött, sajnos nem a 3 napban jött elő. -
Derek V.
tag
válasz
#03372544 #3622 üzenetére
Elolvastam mind a 3625 hozzászollást,mivel már a kezdetektől fogva figyelemmel kisérem a topikot!!!
(Összefoglaló még mindig nem lett potolva!)
Fat32:max 4GB,tablet és a windows látja,de HD méretre kevés.
exFAT: ez lenne jó,de a tablet nem látja!Egyébként nekem is Sony telom van,mint neked és ott ez a megoldás!
NTFS: most probálom.
Mint irtátok,hogy patt helyzet,az nem megoldás! -
Orionhilles
senior tag
Privátban keresek egy bátor, buherátor szellemű egyént, akinek:
Van ilyen tabja
Rootja is
Számítógépe
Türelme
Gyors SD kártyája!
SD kártyán kettő partíció: 1. Fat32 2. Ext
Cwm recovery nem ismeretlen számára!
Sajna nekem jelenleg nincs számítógépem így recoverymse
.
Előre is köszönöm! -
Jana33
csendes tag
válasz
Mulholland #3618 üzenetére
Ebay, de ezt a fajtát már én sem találom
csak azt a műanyag hátlapos verziót.
-
Badboys
őstag
Talán rossz be idegződés a telefonomat is minden este kikapcsolom. No,de egy kikapcsolástól ilyen kalamajkát csinálni nem lenne szabad.
Pippin:
Sajnos nincs reset gomb,de bekapcsoló gomb hangerő gomb le egyszerre nyomva megoldja a gondod. Elvileg. Ha nem akkor recoveriből. -
Derek V.
tag
Root nélkül milyen fájlrendszere érdemes formázni az SD kártyát,hogy a HD filmeket is fel tudjam rá rakni,és a tablet is lássa?
-
pippin12
tag
Nekem úgynézki 2 hetet birt az előbb böngészés közben megfagyott azóta el sem indul, ezen nincs semmilyen fizikai reset gomb vagy kombináció?
-
Nuenue
csendes tag
Nem az Android nem ismeri fel hanem szerintem az x86 miatt ezen a tabon csak a FAT32 formázás lesz ok.
Én próbáltam a link2sd-vel az ext3-at -másodlagos partícióként - de azt nem tudta "bemountolni". Ezután jött a FAT32 format azt vitte simán.
Ez abból a szempontból lehet csak hátrány, hogy:
A link2sd pár hónapja kiadott egy frissítést miszerint a fizetős verziónál (nem vészes összeg) már az appoknak azt a részét is tudja linkelni a progi az sd kártyára amit eddig nem tudott, (azaz gyakorlatilag az egész app megy az sd-re) de ez a feature csak az ext2-3-4 filerendszernél megy. FAT32/ingyen verzió alatt meg kell elégedni a -app függően változó- 60-95% sd-kártya linkeléssel. -
Na csak nem bírtam önnön magammal, három a magyar igazság alapon vettem még egyet. 😁 Előzmény: Kettőt már visszavittem, mert szar volt. Ezt lekopogom, hibátlan.
-
janaman01
addikt
válasz
Because #3603 üzenetére
ha van stick ed akkor talán még ez is jó...és nem olyan drága...és visszafelé még ölt is egy kicsit....ha esetleg lemerült a tab...
-
KyeX
csendes tag
Üdv!
Csatlakoztam én is a klubhoz egy ilyen masinával.
Nem gondoltam volna, hogy kapok még, de dél körül még volt 12 db az érdi Tescoban. Komolyan nem értem, hogy éri meg ez nekik, ennyiért nem hagyhattam ott
A első benyomás nagyon jó, de még pár napig nyúzom, mielőtt komolyabban hozzányúlnék. Meglepően gyors, az xperia m2-mhöz képest nem érzem lassabbnak, pedig az a teló majd 70k volt újkorában. -
Badboys
őstag
Járt már valaki így mint én? Reggel még működött ahogy kell kikapcsoltam töltőre raktam 16% nál. Délután használni akartam,de b....ott elindulni csak forgott a vonal körbe - körbe. 2 szer recoveriből fúl whipe na akkor elindult nyögve nyelősen. Most is ki-be kapcsolom,de kb.5 ször körbe megy a vonal mire elindul. A gikszer előtt meg csak egyszer ment körbe.
-
válasz
#03372544 #3598 üzenetére
Ext-re formázott SD kártyát nem fogad el/nem ismer fel az android, hiába van maga a rendszer is ext partíción. Patthelyzet.
Egyébként csak driver kérdése, és lehet windows alól írni-olvasni ext fájlrendszert, illetve a tabletet gépre dugva is meg lehetne oldani a fájlmásolgatást.
Tudtommal van olyan app a play-en, ami root nélkül is olvassa az ntfs drive-okat (próbálni még nem próbáltam). -
b0bcat
addikt
-
Because
őstag
tudja kezelni a tablet a 3G stick-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN