Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Most vettem egy ilyen gépezetet ,nekem egyenlőre tetszik .Különösebb gondom nincs vele .Rootolni akarom még és lesz pár kérdésem .Egyébként 20.990 ért vettem fehéret ,az akku meglepően jól birja
-
INMOTEP
őstag
Olvastam hogy páran gondban vannak a frissítéssel ,én most frissítettem le .Szerintetek helyes döntés volt ? valami javulás észrevetető ? Továbbá amivel még gondom van hogy eléggé halk a készülék néha ,valami trükk nincs rá hogy a hangerőt feljebb lehessen állítani ?
-
INMOTEP
őstag
Frissités óta picit hangosabb mostmàr a hangszoró ,tovàbbà enged 1080 p ben felvenni videot .Utobbit holnap kiprobàlom : )
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Nektek is ennyire lassan töltődik fel az akku ? továbbá az érdekelne hogy van e benne automatikus fényerő állítás ? Mert ugyan lehet állítani 3 féle képen a fényerőt ,az egyik beállításban ottvan az A .Ez az lenne ? érdekes mert fényérzékelő szenzort nem látok a készüléken
Továbbá szerintetek Bluetooth külső GPS Vevőkkel hogy boldogulhat ?
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz diablo1984 #1171 üzenetére
Na ez a rész kimaradt az életemből
-
INMOTEP
őstag
Én amikor megvettem volt ott kb 9-10 db kitéve a polcon,direkt a leghátsót bányásztam ki biztos ami biztos alapon .Mert a Tesco már velem nem egyszer eljátszotta más terméknél hogy a hibásat kirakták újra .Egy GPS el is igy jártunk egyszer ,nagyon odakell figyelni vásárláskor .Egyébként énis fehéret vettem ,Iphone om is fehér pezsgő
-
INMOTEP
őstag
válasz kiváncsi38 #1182 üzenetére
1 Biztos ,ha nálunk is lesz 15 ért ilyen Nyíregyházán vagy Kisvárdán leakciózva akkor még veszek 1 et , de jelen pillanatban még mindig 20990 Ft
-
INMOTEP
őstag
Tudom már sokszor szóba jött ez a 2 év garancia ,még akkor nemvolt időm akkor megnézni a gariegyet .De leirná valaki hogy honnan tudom meg hogy 1 vagy 2 évet kaptam rá ?
-
INMOTEP
őstag
válasz AndrewBlase #1345 üzenetére
Igy már tiszta ,tehát a a hátsó nyomtatott oldalon van feltüntetve a 2 év .Köszönöm
-
INMOTEP
őstag
Én nemtudom ki mit vár el egy ilyen kis 20-30 ezer Ft os kütyütől ,de a bőrt nem lehet mindenről lenyúzni .Akinek mások az elvárásai az pótoljon és vegyen egy drágábbat szerintem Ezért a pénzért amit kaptam nekem bőven megérte .Az hogy tudok skype videótelefonálni vele ,böngészni a neten .Youtubon akár végig nézni 1-2 filmet mindezt kb 6-7 óra használat mellett az igen korrekt .((Itt hozzáteszem első nap ahogy kivettem a dobozból töltőt nem látott , és 7:12 percet sikerült belőle kihozni úgy hogy a 2 frissítést ráraktam és videókat is néztem rajta )) Persze ezenkívül még sokminden másra is jó ,amit leírtam én főleg csak ezekre használom .És még igyis van kb 1.20 gb szabad helyem úgy hogy vagy 10-12 alkalmazás rajta , amit személy szerint még kiszeretnék próbálni hogy egy Bluetooth GPS vevőt hozzá párosítani .Ha ez működni tud akkor még navigációra is képes lehet a kütyü ,persze ez csak feltételezés ..Ha tudunk még venni 15 ért ,1 re még biztos beruházunk a családnak
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Nem bánnám ha az első hsz-ben össze lenne írva az a pár okosság ami itt elhangzott .Garancia kérdés ,appok ,módosítások sd kártyára stb stb
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Csupán jelezném a többségnek akik 1 év garanciát kaptak ,azoknak jövő évben is kicserélik januárban a garancialevelet .Tehát nem kell futni a tesco-ba
-
INMOTEP
őstag
válasz syler123 #1588 üzenetére
Jól olvasható a kijelző ,nem hányadék.Egész jól rálehet nagyitani még a fórumra is akkorsem mosodik anyira össze ,higyjétek el napi alap dolgokra tökéletesen megteszi ! Film nézés akár a youtube-.ról ,olvasás email és a legfontosabb számomra a skype videótelefonálás .Ezzel is elégedett vagyok Én egyébként fehéret vettem mert az I5S em is fehér bronz / gold ki hogy nevezi ,igy passzol a cucc .Most ha sikerül 27 edikén venni egyet lehet megkockáztatok egy feketét .Nekem a feketével 2 gondom van ,1 hogy ha mázgás akkor nagyon látszik rajta .A Másik pedig nekem mindig úgy tünik hogy a fehér szin miatt nagyobbnak tűnik a kijelző ,de lehet csak bebeszélem magamnak
Jó lenne egyébként valahogy eltávolítani a hátlapról a feliratoknak kb a felét ,mert így kicsit csiricsáré
-
INMOTEP
őstag
válasz syler123 #1592 üzenetére
Amióta megvettem ezt a tabletet a telefont nem is használom másra csak telefonálásra ,bár hozzáteszem hogy teljesítménybe nem is említhető 1 lapon az Iphone-al .De sokkal kényelmesebb ezen nézni filmet és olvasni meg pláne, ez a közel 8" -os kijelző nem is olyan kicsi azért
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Ma beszéltem a Tesco egyik ügyfélszolgálatosával és már rögtön rávágta hogy igen tudnak róla hogy 2 év járna ,csak sajnos későn kapták meg a körlevelet ! Emiatt elnézést is kértek telefonon ,mint ahogy fentebb írtam ezért senki ne rohanjon vissza a tescoba mert felesleges .Januártól bármikor visszavihető és adnak 2 éves garijegyet rá ,ja én a Kisvárdiban vettem
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz bristol777 #1702 üzenetére
Vidd vissza garanciáztatásra amíg a 3 nap lenem telik ,és elvileg kicserélik helyben .Egyébként ilyennel még itt senki nem irt a fórumban
-
INMOTEP
őstag
válasz Scoobyka #1839 üzenetére
Hát nekem megfelel a célra ,igaz én okostelefonnal teszteltem a videótelefonálást és ott nem láttam rossznak a képminőséget .Pc-n nem próbáltam még de szerintem annyira nem lehet rosz ott sem .Érdekesség hogy visszatérve a kamerára a hátlapi kamera elég zavaró szemcsés képet ad bent lakásban például ,viszont az előlapi kamera picivel szebb tisztább képet ad .Persze azért nem összehasonlítható egy komolyabb webkamerával
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz DoboWx20 #1937 üzenetére
Fél 8 ra értem a Nyíregyházi nagy tescoba és csak fekete volt ,abbol is kb 20 db volt kitéve összesen .Szerintem több nemis volt ,szerintem ezek már délre elis fogytak ,közben úgydöntöttem nem veszek most még1 et mivel fehér nemvolt .. Igy várok a következő generációra
-
INMOTEP
őstag
válasz raziel01 #2091 üzenetére
A Kijelző asztal ikonok és gyári háttér igen fakónak tűnt nekem is ,de néztem pár normális HD videót rajta és ott a színek rendben voltak .Nehéz igazságot tenni menyire jó vagy rossz a színhőmérséklet , egyébként raktam rá egy Apple IOS 8 témát és képernyőzárat a play-ről ,próbáljátok ki szerintem szuper IOS 8 Launcher ezt írjátok be ,amit felhoz az elsőt és a 3 adikat raktam fel
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Hogy tudom beállítani azt ha gépelek vagy irok fórumra akkor legyen automatikus javítás ? Azthiszem mindent bekapcsoltam ehez ,ráadásul szigorú módba állítottam de semmit nem tesz
-
INMOTEP
őstag
Valaki említette a hangalapu keresést hogy nem müködik rendesen ,nekem alapból automatikusra volt állítva a hangalapú keresésre a nyelv.Beállítottam magyarra azóta szépen megért minden szót
Viszont eltüntetni a sávot főképernyőről még arra nem jöttem rá hogykell
-
INMOTEP
őstag
Egy partíció kezelővel ránéztem a kis tabletre
-
INMOTEP
őstag
Ha valaki tud méretpontos fóliát amit kis hazánkban tudok rendelni az legyen szíves adjon egy linket ,lehetőleg 2 ezer Ft alatt legyen -Sajnos a gyári fóliát leszedtem róla ....
-
INMOTEP
őstag
válasz torma1981 #2638 üzenetére
Elég tévesek az adatok ,ezt nézzétek meg összehasonlítás képen
Ittvan a 8025 ös modell ami 15.990 Ft ba kerül , a gyártó oldalán azt irja hátul 5 megapixeles kamera van elől 2 és GPU Intel HD Graphics 646 MHz és 5500 as akku van benne Tessék : [link] Ha ez igaz akkor ez jobb vétellehet több szempontból mint az OPen Dott ,legalább is szerintem .Ha leszámítom az USB Hub árát amit adnak hozzá akkor mégjobban hangzik .No meg USB s 3g modemet is rakhatsz rá
[ Szerkesztve ]
-
-
-
INMOTEP
őstag
válasz Mecy_Lacee #3022 üzenetére
Az ügyfélszolgálatot kérdezzétek mert raktáron is van készlet nekik,pont a hibás darabok kicserélése miatt .Az összest nem teszik ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest