Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonka
tag
válasz milkabrams #35799 üzenetére
Ha jó állapotban van, akkor simán.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz milkabrams #35799 üzenetére
Simán.
Ha szervízelni kell, az viszont szopás, mert itthon nincs ajánlható oneplus műhely."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz milkabrams #35803 üzenetére
Nincs sok összehasonlítási alapom. Cigány hifi üzemmódban (hangszóró) nem egy nagy szám, de aki úgy hallgatja, az megérdemli. Fülesről (A.r.i.s.e. telepítés után) szerintem tökjó. Problémás, erősítőigényes fejhallgató sok lesz neki nyilván, de nem is ilyesmire tervezték.
Sonykat felejtsd el, főleg a Z2-t. Csak a szopás van vele, ha módosítani szeretnél rajta bármit. Kamerája se egy tigris, hiába a csillió megapixel. Oké, vízálló. Ebben ki is merült a fő tudománya. OPO-t úgy hegeszted, ahogy nem szégyelled. Redmi-m nem volt
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz milkabrams #35806 üzenetére
3 giga RAM FulHD-n mindenre elegendő. VR alatt nyilván izzadna.
A gyári rom viszont nagyon elavult és a cyanogen inc. megszűnésével egy csomó funkció nem is működik. Én egyáltalán nem ajánlom, de ahogy gondolod. Nézd át az összefoglalót lécci."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
balazs1022
őstag
válasz milkabrams #35806 üzenetére
Én csak annyit tudok mondani, hogy sokkal de sokkal jobb mint a Galaxy S3-am volt.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz milkabrams #35809 üzenetére
"A gyári rom viszont nagyon elavult és a cyanogen inc. megszűnésével egy csomó funkció nem is működik"
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Obyboy
addikt
válasz milkabrams #35809 üzenetére
"Nem is értek a rom telepítgetéshez" - Majd belejössz...
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz milkabrams #35812 üzenetére
Pl a cián fiók és az arra alapuló eszközvédelem, de nekem valami hangasszisztenst sem sikerült életre lehelnem. A cián truecallere sem megy. Több valóban nem jut eszembe, de mentségemre fél napot töltött a rom a gépen, azt is kényszerből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest