Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
hedgehog #25558 üzenetére
Nekem detto ez a bajom, de nem hiszem, hogy T-mobil related a problema, mert az asszony Two-jan hibatlan a hivas, ugyanabban a percben. Egyszeruen szarul hallanak a tuloldalon; tulvezerelt a mikrofont, zajos, rosszul hallhato vagyok. Legutolso Sultan rom van fent ... agyam eldobom.
Miota ilyen suru ez a problema a keszuleknel?
-
dwd1
tag
válasz
hedgehog #25558 üzenetére
Nekem jellemzően nagyon gyakran szarakodott. SIM kártyát cseréltettem, utána is szarakodott. Mindenki azt mondta, hogy nem hall, nagyon recseg, szaggat, stb. Amikoris hosszas tesztelés után rájöttem, hogy az Automatic Call Recorder Pro okozza a galibát, mégpedig akkor, amikor a Source Mic-re van állítva. Hiába állítom Voice Call-ra, egy idő után magától átáll Mic-re és ilyenkor fosódik meg minden. Úgyhogy elbúcsúztam tőle, azóta hibátlan.
Viszont!
Olvastam valahol, hogy ebben van gyári rögzítő és valami 3 pöttyre kell nyomni és azon belül van. Namost nekem hívás közben nincsen három pötty. Van ezen egyáltalán ilyen? Ezen a verzión ami nekem van? (aláírásomban url)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest