Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz
Linkin1994 #1260 üzenetére
Ja, sokkal jobb lett, ma is megneztem, vegig 5g, wifit soha nem hasznalok mert nincs internetem, csak mobilnet, azzal meg lehetett volna nyerni szerintem.
Sok YT, chrome, social media, reddit. (Volt benne egy ora edzes kozbeni zenehallgatas, Spotify es bt felhallgatoval, a telefonon kozben aktivan ment az idozito)
Tegnap ejszaka feltoltottem, alvas kozben net kikapcsolva, reggel 9-tol most este 22-kor vagyok 4%-on, ma aktivan hasznaltam.
Uj foverziora valo frissites utan wipe-ot se nyomtam, lusta voltam meg ra, lehet meg jobb lenne.
Op5 es 6T valami fenomenalis volt, ott 10 orak is megvoltak az elejen. -
stomi83
csendes tag
válasz
Linkin1994 #1260 üzenetére
Remélem, ebben bízom!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 888-as csúcssebesség, 120 Hz-es képfrissítés és félórás töltés dobozolt adapterrel: az új OnePlus drága, de úgy is viselkedik.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest