Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Erről vannak tapasztalatok?
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz brainticket #6452 üzenetére
Hitelkártya annyit jelent ebben az esetben, hogy a paypalodon nincsen pénz de ami hozzá van adva kártya azzal fizethetsz.
halahala
-
xenom0rph
őstag
Lehetne az összefoglalóba írni az ajánlott - és a nem ajánlott - fóliákból párat, felhasználói véleményekkel. Sokat segítene szerintem néhány embernek én magam is elvagyok veszve a sok TG között.
halahala
-
xenom0rph
őstag
Arról vannak hírek, hogy 12-től milyen módon fog működni a rendelés? Akkor már 100%, hogy lesz raktáron - kiegészítők is? És tartani tudják a 3-7 nap szállítást, vagy mindenki megfogja őket rohamozni és akkor baszhatjuk megint
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
Egész képernyőt lefedő teljesen átlátszó, jó minőségű - a nillkin nem tartozik ide - TG létezik?
halahala
-
-
xenom0rph
őstag
Este van már, én meg elég fáradt vagyok, de ha jól értelmezem akkor kinyomtatsz valamit, beszkenneled telóval és küldöd emailben tovább? Mert ezt tudja akármelyik scanner program az appstoreból. Pl. Én a tiny scannert használtam.
A nyomtatásnak is mennie kell, ha WiFire tud csatlakozni, de ha nem, sok vezetéknelkuli nyomtatasra kihegyezett app is létezik.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
két dolog:
-ultimate shieldből most akkor a tg-t éri meg rendelni vagy a fóliát?
-postai levélként vagy futárral jön a csomag?-még egy: A telefont még nem rendeltem meg (amint lehet megteszem). Paypalra már regisztráltam a kártyámat, akkor mást nem kell tennem, nem?PP-n jelenleg 0 az egyenlegem, először utaljam át oda, vagy majd a PP közvetlenül a vásárlás pillanatában vonja le a kártyáról?
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Reggel 3/4 7-kor még péntekre lett volna itt. 8.45-kor adtam le a megrendelést, már csak 20-át ígérnek, sebaj, 15 a feladás. Mostmár csak várni kell.
halahala
-
xenom0rph
őstag
Érdekes lehet: redditen többen is 100 eurót írnak képernyő cserére. Ami valljuk be jó. Egy i6 utángyártott panel csere annyi, gms-ben.
halahala
-
xenom0rph
őstag
3.2.5—tel szállítják az új telefonokat.
halahala
-
xenom0rph
őstag
Gyors kérdés, tudom, hogy volt már, keresőben viszont nem találtam. Hol kell beállítani, hogy csak a Google névjegyeket mutassa?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Ez a shelf nagyon jó lehetne..De kiforratlan szegényke nagyon. Nem jöttem rá, hogyan lehetne oda más programokat rakni, azokon kívül amik alapértelmezetten ott vannak?
Ami szemet szúrt, nincs olyan, hogy az akksit mutassa százalékban és "téglalapban" is? Ne már
Valamint ti a szín beállításoknál mit használtok (sRGB v. sima) és színegyensúly csúszka nektek milyen értéken van?
Ha az értesítési sávot lehúzom, miért két lépcsőben megy vissza?
A telefon bejön egyébként nagyon, piszok gyors, de egy kicsit melegedett nekem.
halahala
-
xenom0rph
őstag
a oneplus driverek, amiket a telefon mountol, a bootloader nyitáshoz és tsáhaihoz szükségesek?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Akinek rózsafa hátlapja van, nektek mennyire "átlátszó" alatta a kevlár ami sárgás színű? Az én hátlapomon van egy két pont ahol nincs fa gyakorlatilag.
halahala
-
xenom0rph
őstag
Nézegettem a play store-t és már attól melegszik a telefon felső része (az értesítési sáv körül). Ha használom a Firefoxot, redditet akkor is. A töltésről nem is beszélve. Ez normális?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Tele van a WiFi jel, azzal nem lehet gond. Most is meleg a telefon pedig csak snapchat, messenger megy. Majd írok pár cpuz adatot, mert az a baj hogy nincs viszonyítási alapom, i6 ennyire nem melegedett.
A thermal értékek közül sok 40 fok környékén áll, úgy hogy csak a fent említett folyamatok mennek.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Azon gondolkoztam, miért nem csinálják úgy a telefont, hogy adnak hozzá két sim tálcát egy dualos, egy pedig microsd-s & simes? Ez technikailag nem lehetne kivitelezni?
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Öhm ..Tisztában vagyok vele, hogy nincs benne sd olvasó, csak kérdeztem, hogy ilyet miért nem csinálnak. De szerencsére a kolléga felvilágosított, hogy ilyen márpedig létezik, ráadásul +1-éknál is, csak a 3-ból kimaradt, ennyi. A telefon értékéből ez semmit sem von le.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz hyperspace #10838 üzenetére
Offban válaszoltál
Más: Adatforgalomnál, hogyan állítom be a havi ciklust? Mert nekem az első bekapcsolástól méri a hónapot és nem látom hogy hol lehetne átallítani a saját fordulónapomra.
halahala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest