- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_blu36
tag
User-t nem röhögünk körbe (max. magunkban és a fórumon, ha már nagyon gázos). Legjobb példa erre anyum, aki már akkor felhív remegve, ha a flash player frissíteni szeretne. Ő nem ért hozzá, én meg nem tudom, melyik gyógyszer mire jó.
Az általad idézett szöveg arra vonatkozik, hogy a redundanciát csökkentsük, neki nem kell rajta pánikolnia, nekem meg nem infójellegű (kivéve, ha naponta ötször csinálja, de az nem ide tartozik). *no offense
-
the_blu36
tag
Hasonló analógia:
- Jaj, gyere gyorsan, van valami hiba
- Mondd el, mi az
- Nem tudom, leokéztamA másik, faterom. Hibaüzenet valahol, bekapcsolja a LOG üzemmódot. A5-ös négyzetrácsos (szigorúan a retro narancs) füzet elő, ceruza, és lejegyzetel mindent. Múltkor megkaptam egy kékhalált levezetve két oldalon
Mondtam neki, hogy legközelebb elég, ha resetel, és felhív, hogy nézzek rá teamviewerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már egy ideje meggyőződéssel vallom, hogy a !legnagyobb! probléma a számítógép felhasználással, hogy oktatás helyett...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest