Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_blu36
tag
User-t nem röhögünk körbe (max. magunkban és a fórumon, ha már nagyon gázos). Legjobb példa erre anyum, aki már akkor felhív remegve, ha a flash player frissíteni szeretne. Ő nem ért hozzá, én meg nem tudom, melyik gyógyszer mire jó.
Az általad idézett szöveg arra vonatkozik, hogy a redundanciát csökkentsük, neki nem kell rajta pánikolnia, nekem meg nem infójellegű (kivéve, ha naponta ötször csinálja, de az nem ide tartozik). *no offense
-
the_blu36
tag
Hasonló analógia:
- Jaj, gyere gyorsan, van valami hiba
- Mondd el, mi az
- Nem tudom, leokéztamA másik, faterom. Hibaüzenet valahol, bekapcsolja a LOG üzemmódot. A5-ös négyzetrácsos (szigorúan a retro narancs) füzet elő, ceruza, és lejegyzetel mindent. Múltkor megkaptam egy kékhalált levezetve két oldalon
Mondtam neki, hogy legközelebb elég, ha resetel, és felhív, hogy nézzek rá teamviewerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondtam neki, hogy legközelebb elég, ha resetel, és felhív, hogy nézzek rá teamviewerrel.