Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_blu36
tag
User-t nem röhögünk körbe (max. magunkban és a fórumon, ha már nagyon gázos). Legjobb példa erre anyum, aki már akkor felhív remegve, ha a flash player frissíteni szeretne. Ő nem ért hozzá, én meg nem tudom, melyik gyógyszer mire jó.
Az általad idézett szöveg arra vonatkozik, hogy a redundanciát csökkentsük, neki nem kell rajta pánikolnia, nekem meg nem infójellegű (kivéve, ha naponta ötször csinálja, de az nem ide tartozik). *no offense
-
the_blu36
tag
Hasonló analógia:
- Jaj, gyere gyorsan, van valami hiba
- Mondd el, mi az
- Nem tudom, leokéztamA másik, faterom. Hibaüzenet valahol, bekapcsolja a LOG üzemmódot. A5-ös négyzetrácsos (szigorúan a retro narancs) füzet elő, ceruza, és lejegyzetel mindent. Múltkor megkaptam egy kékhalált levezetve két oldalon
Mondtam neki, hogy legközelebb elég, ha resetel, és felhív, hogy nézzek rá teamviewerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondtam neki, hogy legközelebb elég, ha resetel, és felhív, hogy nézzek rá teamviewerrel.