Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
neilszab
üzenetére
Mondjuk abban van vmi, hogy 3rd party extrák támogatása sok esetben elég silány.
Egy-két techdemón kívül ritkán szokott jó lenni. Pl. ott van az X-Fi X-ram, két játékról tudok, ami támogatja.
Pedig aztán nem kevés ember gépében van/volt X-Fi hangkártya.
Persze ez a hardver rétegcucc maradt, ahogy följebb fogalmaztak.
G27 is rétegcucc.Elég fontos kérdés, hogy Rift mennyire lesz tömegtermék. Ha nem, akkor nem lesz jó támogatás sem.
-
priti
addikt
válasz
neilszab
üzenetére
Én csak offban leírtam, hogy mire számítok. A támogatott játékok lista egy nagy nulla az én olvasatomban, ha egyik játék sem támogatásra készül. Én sem tegnap használtam gépet először. Ha a G27-et elkezdem jobbra meg balra tekerni és a játékban történik valami, akkor a vonatkozó játék megjelenik a "támogatott játékok" listában. Ha a jobb meg a bal között van egy megölhetetlen dead zone, ami miatt élvezhetetlen kormányozni akkor is "támogatott", ha nincs kuplung akkor is "támogatott", ha nincs "H" váltó akkor is támogatott, ha semmit nem lehet állítani a pedállokon akkor is "támogatott" és sorolhatnám ergó semmit nem jelent, mert a támogatás nem jelenti azt, hogy jó is. Az nekem nem támogatás, hogy megnyomom a gázpedált 2mm-re és padlógázzal indul a vas, eltekerem a kormányt 3 centire és nem történik semmi majd a 10. centinél megmozdul a kerék, megnyomom a féket 80%-ig és nem semmit nem lassul a kocsi aztán 100%-nál meg blokkol a kerék egy olyan autóban ami ABS nélkül az életben nem létezett és sorolhatnám bármeddig, mert a "támogatott" játékok közül 100-ból egyben használható ki minden funkció, azaz egyben van 100%-os támogatás, a többi 99% meg csak arra jó, hogy idegesítsen. Képzelem milyen faja lehet ha valami össze van foltozva utólag és mondjuk 80 fokot oldalra kell nézni a Riftel ahhoz, hogy a játékban oldalra nézzen, mert ha csak 70 fokra fordítod ki a nyakad akkor nem történik semmi, vagy elkezdi a saját lábát nézni csak mert éppen csíp egy szúnyog és reflexből mozdítottam pár fokot a fejemen amikor lecsaptam a combomon. A riftnél 200%-osan igaz, hogy vagy nagyon pontosan megcsinálják a támogatást, vagy egy kalap xart ér az egész és ha egy végtelenül egyszerű kormány+pedál szettet nem sikerül csak 100-ból egyszer támogatni normálisan akkor biztos majd egy ilyen Rift fog 100%-os támogatást kapni, már megjelent játékokhoz meg főleg. GTA4 mint támogatott játék? Na azon külön felröhögtem. Hagyjuk már.
-
zsolt200
tag
válasz
neilszab
üzenetére
Az meg a másik hogy elképzelni sem kell, csak felmenni youtubra és beírni a kulcsszavakat: Oculus Flight. Ennyi. Már ezek is nagyon szépen néznek ki az alacsonyabb felbontás mellett is. Igen és ki kell hangsúlyozni hogy, nem ezek a videók még nem a végleges Oculussal készültek, csak a fejlesztői devkitekkel és ennél nagyobb lesz a felbontás, ennél szebb lesz! Szerintem itt le is lehet zárni a felbontás témát egészen addig míg hivatalosan be nem jelentik a végleges specifikációkat.
-
priti
addikt
válasz
neilszab
üzenetére
Hjólvan srácok. Vegyétek. Én már ehhez öreg vagyok úgy látszik. Messze nem izgultam fel eléggé. De sajna az én korosztályomnak van gempája. A felizgult diákok zömének egy büdös vasa sincs.
Na mindegy. Majd meglátjuk. A vak is aszonta. Szerintem ez most nagyon túl van lihegve. -
neilszab
őstag
válasz
neilszab
üzenetére
Ja igen, éppen ezért nem látom problémának a 3PS, vagy akár a felülről nézős játékokat (és egyéb alkalmazásokat) sem, mert hát miért ne lebeghetnél "szellemként" az események körül? Természetesen változik maga a játékstílus és az élmény, de egyszerűen csak tudomásul kell venni, hogy az adott karakter nem te vagy, hanem csak irányítod a dolgokat... mint amikor egy RC autóval szórakozol!

Én úgy látom a fotórealisztikus grafika sem feltétlenül alap elvárás, hanem csak 1 út a sok közül... mert hát miért nem csöppenhetnél bele egy mesevilágba, vagy akár egy álomba? Ez rengeteg új lehetőséget nyit meg előttünk, a különböző élőlények sem egyforma képet látnak a szemükkel, azt hogy mi mit tartunk valóságnak az egy dolog, de agy marha hamar képes átállni egy másik, alternatív valóságra.
(csak egy példa: én úgy tudom (de javítson ki valaki, ha tévednék), hogy a szemünk eleve fejtetőn érzékeli világot és az agyunk fordítja meg a képet. Ha egy speciális szemüveggel megfordítjuk a képet, akkor az agy idővel megszokj és kikorrigálja, utána akár már biciklizni is tudunk)
Azt a részét én pedig külön jó dolognak tartom (és remélem eljutunk oda, hogy nem csak a fejünket, hanem az egész testünket) megmozgatja a játék, nehogy már ez legyen a probléma. Aki napi 10 órát CS-ézik, az legalább erősödik közben.

Ami valóban létező probléma jelenleg az a felbontás, de ehhez csak ki kell várni azt az 1-2 évet, amíg megfizethető lesz a megfelelő képpontsűrűségű kijelzőtechnológia, a másik pedig az irányítás és a játékmenet hozzáillesztése az új technológiához, de emiatt sem hiszem, hogy túl sokáig kell majd aggódnunk, a mostani tech-demókban is vannak már igen ötletes megoldások.
(FPS, távcsöves puska kérdés: Khmm...hogy is néz ki ez most a valóságban? Benézed a célpontot, az arcodhoz emeled a puskád, becsukod az egyik szemed, a másikkal a távcsőbe nézel és nagyított képet látsz. Ez pontosan így tud működni itt is.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Spórolós topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Na mindegy. Majd meglátjuk. A vak is aszonta. Szerintem ez most nagyon túl van lihegve.