Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Már most vannak hozzá kisebb hangvételű horror szösszentek.

Alapvetően már az rendkívül para, amikor egy sötét szobában, vagy labirintusban mászkálsz fel-alá, és lopózva nézelődsz ki sarkokon, mert teljesen beszippant magával a tér és valóban ott érzed magad. Aztán amikor felbukkan egy zombi és a vége az, hogy elkap és arcon harap, az hihetetlenül nyomasztó érzés (és közben automatikusan csapkodsz a kezeddel, meg húzod össze a nyakadat)!
És 10-20. alkalommal is pont olyan szörnyű marad a dolog, mert hiába tudod előre, hogy pontosan mi fog történni, az az izé akkor is belemászik a privát szférádba (konkrétan az arcodba). Én kiabáltam is közben néha ijedtemben, pedig nem vagyok egy félős gyerek.
Van egy olyan demo is, amiben egy balerinát lehet körbejárni (alul, fölül
), ami az érdekes, hogy ha nagyon közel mész hozzá, akkor tényleg olyan lesz, mintha ott állna előtted egy másik ember teljes fizikai valójában, ijesztően éltszerű az élmény.Kívülről nézni is rendkívül mulatságos, amikor próbálgattuk a SimHouse-nál és beültem a kocsiba, fél percig csak a levegőbe hadonásztam, mert meg akartam fogni a váltót, meg a műszerfalon a dolgokat!
Ijesztgetni is lehet a másikat, meg alapvetően is sok vicces szituációt teremt próbálgatás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen NAS-t vegyek?
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Gigabyte alaplap topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Jackson elektromos gitár
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ami az érdekes, hogy ha nagyon közel mész hozzá, akkor tényleg olyan lesz, mintha ott állna előtted egy másik ember teljes fizikai valójában, ijesztően éltszerű az élmény.
Ijesztgetni is lehet a másikat, meg alapvetően is sok vicces szituációt teremt próbálgatás közben.