Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
Ezeknél a 3D-s cuccoknál, legyen az Vision vagy bármilyen 3D-s eszköz, a végső összhatás szerintem attól függ, hogy milyen szemmel nézed, mondjuk az adott filmet!
Ha a crosstalkot keresed és arra figyelsz, az nagyon lerontja az élményt,de pl ha nem ezekre koncentrálsz, akkor alig lehet észrevenni.Én Zalman monitorom is ilyen, átlagban azért szerintem nagyon jó még a 3D TV-k hez képest is, de vannak filmekben olyan jelenetek, amikor a túl nagy 3D mélység és ezáltal a túl nagy eltolás miatt "szétesik" a kép és a szemüveg képtelen szétválasztani a két szemnek szánt képet!
Játékoknál nem gond, mert ott lehet változtatni az eltolást.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Videó stream letöltése
- Lexus, Toyota topik
- Tippmix
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Mozilla Firefox
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest