Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• batagy

őstag

válasz milu #201 üzenetére

Közben megjelent a hivatalos 8.0 stabil változat!

Sajnálom, hogy nem egy kicsit később.
    Ugyanis a magyar nyelvi frissítés, amit 2021.06.05 éjjel raktam fel, sajnos nem került bele! :(
    A Gitlab javítás ugyanis ennyi idő alatt nem lett bemerge-elve, így a build-be sem került bele.

A magyar nyelvet innen töltsétek le.
    1. A hungarian.zip-ben lévő hungarian.xml-t másold be ide (írd felül): C:\Program Files\Notepad++\localization
    2. Notepad++-ban Beállítások -> Általános -> Program megjelenésének nyelve: itt válaszd ki a Magyart újra. Frissítődik a GUI.
    3. Notepad++-t zárd be, és indítsd újra (néhány string csak ilyenkor frissítődik).

Remélem mihamarabb lesz új csomag.

• batagy

őstag

válasz milu #201 üzenetére

Én általában új verzióra frissítés párti vagyok. Nyugodtan frissíthetsz a 8.0 RC3 verzióra. De gyakorlatban alig használtam még, ezért igazából fogalmam sincs, hogy stabil-e. Szerintem ez is eléggé stabil. Én csak a fordítás tesztelése miatt telepítettem fel.

Olyan nagyon sok átalakulás nincs benne, szóval nem sokkal kockázatosabb mint az eddigiek. Én ajánlom, igen hogy felrakd. Van benne új eszköztár gomb készlet például.

A magyar fordítás még nincs benne a 8.0 RC3 telepítőben, ezért az az általam megadott linkről külön szedd le, és így rakd fel:

1. A hungarian.zip-ben lévő hungarian.xml-t másold be ide (írd felül): C:\Program Files\Notepad++\localization
    2. Notepad++-ban Beállítások -> Általános -> Program megjelenésének nyelve: itt válaszd ki a Magyart újra. Frissítődik a GUI.
    3. Notepad++-t zárd be, és indítsd újra (néhány string csak ilyenkor frissítődik).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés