- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nb_store
csendes tag
Jó kérdés. Rendben van az, hogy a consumernek mindig meg kell újulnia, divatosnak kell lennie és a használhatóság nem a legfontosabb szempont, ezért most mindegyik 16:9-es panelt kap és bevezetjük a jobban csengő, nagyobb marketing erejű "HD" felbontást. De az a szörnyű, hogy ha megfigyelitek a mostanában megjelenő üzleti gépeket, azok is mind 16:9-esek ! ! !
Nekem a 4:3-as arányú kijelzők azért nem hiányoznak annyira, mert így ideálisabb arányúak és alakúak lettek a gépek, ráadásul a 16:10-es, széles kijelzővel szerencsére nem kevesebb (mert ez is megeshetett volna), hanem több lett a munkaterület, hiszen 1024x768 XGA helyett kaptunk WXGA 1280x800-at, ami szerintem helyes irány volt. A mai programoknak szerencsére már szinte mindegy a felbontás, mert dinamikusak és lekezelik bármelyiket. Viszont a 16:9 nekem visszalépés és legfőképpen értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged