Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crystalheart

őstag

válasz tildy #68 üzenetére

Tényleg félreérthető volt, mert említettél cipőt is :D

Hát ha nem bőrcipő, akkor érthető, hogy ilyen olcsón szoktál azt is venni. Nekem egy olyan csizma kellett, ami bírja a telet, nem bűzlik be nyáron, kényelmes a végtelenségig, hogy túrázni is lehessen vele, no meg azért dizájnos is, és a talpán a csúszásgátló réteget leszámítva bőr. :)

Rendes ruhát én sem szoktam drágán. Sőt, szerintem 10 éve olyan ruhákban járok el itthonról, amiket valamelyik szekrény mélyéről kapartam elő, vagy épp ismerős kiszanálta és odaajándékozta. Nem kell sok kritériumnak megfelelniük, csak lehetőleg ne legyen béna szabása a mindig hosszú nadrágnak, és ne legyen hivalkodó felirat a pólón/félingen. Gondolkodom, lehet, kellene rendes inget is használni.

Most van néhány új kedvenc téli ruhadarabom, amit lomtalanításon szedtünk össze. :D Gyerekek, igazi márka: Május 1 Ruhagyár! :D Tiszta dizájnos hosszú kabát, vastag mint az istennyila. Ha a műanyag gombjait fémre cserélem, gagyinak sem fog tűnni. A másik egy régi katonai, két elemből álló kabát, ilyen halvány-levélzöld, a gallérján szőrmével, egy nagyon meleg alsókabáttal, már szinte csak egy szovjet fülvédős setyak hiányzik mellőle. :D Aztán ott van, amit általában használni is szoktam, egy zsír új sokzsebes, vízlepergetős, drága hatású kabát, amit a derekánál meg lehet húzni, és karcsúsított hatása lesz. Nagyon praktikus, elfér a zsebében egy átlag regény. Ja, és a szintén egyszer sem használt, minimum 30 éves zöld vászon esőkabát, amin még a biléta is rajta volt. Ma már ilyet nem gyártanak.

Esküszöm, ma ezekkel jobban lehet villogni, mint ilyen béna lowend márkákkal. :) Ezekben még volt anyag.Mák, hogy mindegyik szinte új, biztos ott álltak valami idős szekrényében és aztán halála után az örökösök kiszanálták. Bírom, amikor csodálkozva kérdezik, hol vettem... :D

Új hozzászólás Aktív témák