- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Tényleg félreérthető volt, mert említettél cipőt is
Hát ha nem bőrcipő, akkor érthető, hogy ilyen olcsón szoktál azt is venni. Nekem egy olyan csizma kellett, ami bírja a telet, nem bűzlik be nyáron, kényelmes a végtelenségig, hogy túrázni is lehessen vele, no meg azért dizájnos is, és a talpán a csúszásgátló réteget leszámítva bőr.
Rendes ruhát én sem szoktam drágán. Sőt, szerintem 10 éve olyan ruhákban járok el itthonról, amiket valamelyik szekrény mélyéről kapartam elő, vagy épp ismerős kiszanálta és odaajándékozta. Nem kell sok kritériumnak megfelelniük, csak lehetőleg ne legyen béna szabása a mindig hosszú nadrágnak, és ne legyen hivalkodó felirat a pólón/félingen. Gondolkodom, lehet, kellene rendes inget is használni.
Most van néhány új kedvenc téli ruhadarabom, amit lomtalanításon szedtünk össze.
Gyerekek, igazi márka: Május 1 Ruhagyár!
Tiszta dizájnos hosszú kabát, vastag mint az istennyila. Ha a műanyag gombjait fémre cserélem, gagyinak sem fog tűnni. A másik egy régi katonai, két elemből álló kabát, ilyen halvány-levélzöld, a gallérján szőrmével, egy nagyon meleg alsókabáttal, már szinte csak egy szovjet fülvédős setyak hiányzik mellőle.
Aztán ott van, amit általában használni is szoktam, egy zsír új sokzsebes, vízlepergetős, drága hatású kabát, amit a derekánál meg lehet húzni, és karcsúsított hatása lesz. Nagyon praktikus, elfér a zsebében egy átlag regény. Ja, és a szintén egyszer sem használt, minimum 30 éves zöld vászon esőkabát, amin még a biléta is rajta volt. Ma már ilyet nem gyártanak.
Esküszöm, ma ezekkel jobban lehet villogni, mint ilyen béna lowend márkákkal.
Ezekben még volt anyag.Mák, hogy mindegyik szinte új, biztos ott álltak valami idős szekrényében és aztán halála után az örökösök kiszanálták. Bírom, amikor csodálkozva kérdezik, hol vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Biztos vannak itt márkafanok(pl.ruhára gondolok). A mai nap beszélgettem haverral, és boldogan ecsetelte, hogy mennyire...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest