Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Hát végigment a telepítés de a végén recovery failedet dobott és nem indúlt újra a telefon!
Most piros képernyőn nikia feirat van!Mit csináljak???? -
Imi1981
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezzel a verzioval sikerult megcsinalni, elsore ment minden. Koszonom szepen a segitseget es a bejegyzest is! Epp most teszem meg az elso lepeseket. :_)
-
Imi1981
veterán
A legújabb verzióval tovább jutottam de az update list-nál nem hozza ki a romot
.Már kezdem feladni .Nem akar ez összejönni. -
gabo89
senior tag
Én ezt használtam, működött.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Aj, nyilvan kelljen mar mindent lepucolni mielott engedi feltelepiteni az ujabb verziot. Na majd holnap szenvedek vele, mara eleg volt. Koszonom az eddigi segitseget!
-
ghost364
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Keresek egy újabb Care Suitot... Nem emlékeztem honnan szedtem le, ezért belinkeltem a google első találatát.
[ez valószínűleg újabb] -
Bjørgersson
félisten
ghost mondj valamit, mert mindjart elsirom magam, hogy az utolso pontnal akadok el, es megint nem tudom visszarakni a kurva 8.0-t.

-
Imi1981
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ugyan ez van nálam is!Valami nem jó vagy bénák vagyunk 😊 .
Ha megvan a megoldás osszátok meg! -
ghost364
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Arra gondolok, amikor a Care Suit elindul, és látod a listában a Data Package Mangert, satöbbit. Nekem ott van egy update és egy appplications gomb.
-
Bjørgersson
félisten
6.: Csatlakoztasd a telefont! Nyisd meg a Product Support for Storet! Itt File -> Open Product -> Keresd meg az RM-914-et, majd katt az Open gombra.
Itt nem latok, csak RM-911-et.
-
ghost364
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Így kicsomagolva is jó lesz? [link]
-
ghost364
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem tudom mi van ezzel.

-
Bjørgersson
félisten
! D:\Nokia Lumia\Nokia DataPackage Manager 2013.7.5.zip: Ismeretlen metódus a következőben: Nokia DataPackage Manager 2013.7.5\Nokia DataPackage Manager 2013.7.5.msi
! D:\Nokia Lumia\Nokia DataPackage Manager 2013.7.5.zip: Ismeretlen metódus a következőben: Nokia DataPackage Manager 2013.7.5\usergroupsconfiguration.cfg??
-
Imi1981
veterán
Hát nem sikerűlt
! minden rendben addig míg ehez a részhez nem értem : Nyisd meg a Product Support for Storet! Itt File -> Open Product -> Keresd meg az RM-914-et, majd katt az Open gombra. Itt nálam ez volt

Itt nincs rm-914!Mit csináltam rosszul?Valami driver hiba lehet?Cak mert a telefon helyén is csak piros x van és not supported product felirat.Amúgy a gép felilsmeri a telefont!Kösz előre is a segítséget!
-
ghost364
senior tag
Én egyszer visszaraktam. Gyári appok sokkal jobbak, főleg a zenelejátszó. De a RAMot ugyanolyan szarul kezeli, de legalább nem nagyon fagy.
-
Imi1981
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ma este megpróbálom, remélem minden rendben megy majd.Ha sikerült megírom itt hogy jobb e stabilabb e stb.Ha valami nem sikerül akkor jövök segítségért!

-
Imi1981
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
En is megpróbálom csak most nem tudom letölteni a romot mert elfogyott a mobilnetem(környéken csak az van normális sebességel)igy majd este éjjeli nettel 😞 . Hard reset már volt 8.1 denimen után gyors mint a rakéta de a fagyás megint előjött sajnos.
-
Imi1981
veterán
Jó leírás csak hiányolom, hogy mikor kell rácsatlakozni gépre usb-vel a telefonnal,vagy végig csatlakozva kell legyen?
-
Szerintem először inkább hardresettel érdemes próbálkozni, nekem is lassú volt a 8.1. HR megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Arc Raiders
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.Már kezdem feladni .Nem akar ez összejönni.