Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Nekem is az új E72-1 kiadás van (két hete van meg) és én sem észleltem semmilyen összeszerelési-minőségbeli problémát. Nekem nem lötyög ezen semmi, akárhogy masszírozom, sem az alsó rész, sem a hátlap, sem a gombok. Masszívan egyben van. A kijelző alatt nekem szerintem nincs nagyobb távolság a gombok és a kijelző alja között, kb. egy hajszálnyi szélességű csak a távolság. Szerintem teljesen rendben van ilyen téren a készülék.
Amiben viszont rosszabbnak érzem, mint az E66-omat, az a Bluetooth jelerősség. Egy Nokia BH-103 típusú sztereó head-set-tel használom és azt veszem észre, hogy zenehallgatás közben néha meg-megtorpan, sercen egyet a lejátszás, ilyet az E66-tal soha nem csinált ez a head-set, szóval szerintem gyenge kicsit a Bluetooth jel, amit a készülék produkál. Kicsit a telefon saját, beépített hallgatójának hangminőségét tekintve is jobb volt az E66, az E72-vel ilyen téren (magasabbra állított hangerőnél jön elő főként) gyengébb, ezzel nem vagyok megelégedve.
Amúgy jobb az E72, márcsak az üzemidő miatt megérte cserélni, ami az E66-nál 2-2,5 nap volt, itt pedig aktív nyúzás mellett is simán elmegy 6-7 napot a készülék.
Get Moded!
-
Sahib
csendes tag
Szia!
menü – vezérlőpult – beállítások – általános – testreszabás és ott találod az Optikai Navi-gomb és a Jelzőfények beállítását.
Én amúgy javaslom, hogy menj be mindenhová, csinálj előtte egy bizt mentést és bármit nyugodtan állíts át nézd meg mit tesz és megismered nagyon a telefont. Ha elállítod úgy, hogy nem tudsz vele mit kezdeni akkor reset és bizt mentés visszaállítása.
Persze, csak ha van kedved hozzá.
Én most a nyomtatást próbálom hálózatban, már a nyomtató felpörgött, de leállt. -
col
addikt
Ebben a hozzászólásban van egy letölthető és jobb, részletesebb kezelési utasítás. Ebben is benne van. A felvillanás az a készenlét jelzése és kikapcsolható, ahogy a navi "tapogatás" funkciója is.
[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Sahib
csendes tag
-
col
addikt
Van amit a programok között találsz, hogy a főképernyőre kitegye-e, pl. mail, de csevegés is ilyen, ha jól emlékszem, de van ami alapból kikerül és csak az aktiv készenlét képernyőjének kikapcsolásával "szűnik" meg...
[ Szerkesztve ]
-
Bosco
csendes tag
Hogyan lehet eltüntetni a készenléti állapot képernyőjéről a csevegéstelepítést, a wlan keresése, keresés, stb feliratokat, illetve hol lehet beállítani, hogy itt mi jelenjen meg? Sehol nem találom...
-
Matthewsz
aktív tag
A smartconnectnek mennyi idő kell, hogy észbe kapjon, hogy van ismert wifi hatótávon belül? Már rég itthon voltam, amikor látom, hogy még mindig a 3g-n szinkronizálja a mailt (ami az utolsó helyen van prioritást nézve)...
-
col
addikt
válasz Matthewsz #1183 üzenetére
Weblap tudtommal nincs. De magában a készülékben meg tudod nézni az adat- és beszédforgalmadat. Összesítve is, meg részenként is.
Menü - napló - Csom. kapcs. adat és itt jobbra a navi gombbal a részletekért, vagy ha erre kattintasz, akkor összesítve mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
Matthewsz
aktív tag
válasz silentkiller #1181 üzenetére
Az automata sms jó lett, köszi! Már csak az a fura, hogy ugyanazokkal a beállításokkal nem akart működni előtte...
Még 1 kérdés a t-sektől: van valami weblap ahol le lehet csekkolni az összes adatforgalmat?
-
Bosco
csendes tag
válasz silentkiller #1181 üzenetére
Azért ennek az összeszerelése se hibátlan. Az előlap alja, ami külön van odaillesztve, alul picit, minimálisan mozog, ha nyomogatom. A Mammutos Nokiaboltban is mondták, hogy ilyen, sőt a tesztkészülék (nem a műanyag demo ) is. Alig lehet észrevenni, de én azért azt vártam, hogy egyetlen pontja sem fog semennyire se mozogni ennyi pénzért. Persze ez minimális hiba, sőt, igazából nem is lehet észrevenni, de nekem sajna sasszemeim vannak
Én nem bírtam magammal, és két tokot vettem. Egy nokiás gyári szilikonosat meg egy ilyet: [link]
Aztán majd meglátjuk, melyik, hogy válik be...
[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
válasz Matthewsz #1180 üzenetére
Próbáld meg [itt] automata sms-el vagy ha manuálisan akarod, akkor [itt tudod].
Én is újra e72 motoros lettem. A mostani, fekete Navi verziós készülék fényévekre van összeszerelés tekintetében az első szériásoktól (e72-0), amivel jól megszívtam a legelején.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
Matthewsz
aktív tag
Valaki le tudná íri a trémobil net részletes beállítását? Nem sikerül sehogy csatlakoznom, lehet már az elején rosszul csinálok valamit...
-
-
col
addikt
Nekem az egyik legelső dolgom az volt, hogy keressek hozzá "normális" övtokot, mert a gyári kis "borítékban" lehetetlen szerintem használni.
Bármelyik IPhon tok jó hozzá, méretben majdnem egyformák a készülékek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bosco
csendes tag
és gyorsan egy újabb kérdés: a gyári tokkal jól lehet óvni? tarthatom benne?
-
Bosco
csendes tag
Köszönöm szépen
A lazaság tényleg csak fél mm, ha nagyon figyelem és nyomogatom a hátlapot,
használat közben semmi lazaság nincs...ez inkább az én dilimViszont nálam a lefelé nyomogatásnál nem éri el a villogó mini borítékot, a "keresés" után visszaugrik a vízszintes ikonokra, a lenti kis villogót kihagyja. Kissé idegesítő
viszont maga a készülék elképesztő...asszem sokáig tart majd, mire az összes lehetőségét megismerem felszínesen
-
col
addikt
Ha a kurzort a "boritékra" viszed, akkor megmutatja a tartalmát. De pl. a hangpostafiók számát nem írtad be, vagy ilyesmi lehet. Illetve szolgáltatói sms, üzenet.
Nálam nincs semmi "lazaság"...
[ Szerkesztve ]
-
Bosco
csendes tag
Sziasztok!
Ma váltam E72 tulajjá alul folyamatosan villog egy kis boríték, ez mitől lehet? nincs olvasatlan üzenetem.
a másik: a hátlap, minimálisan, kb 1 mm-nyit mozog, ha nyomogatom. Később nagyon
laza lesz, vagy ez a max lazaság? -
GabenHUN
csendes tag
Még egy kérdés:
Az Sc-t hogyan tudom "uninstallálni"?
Az alkalmazásokon belül sok mindennek van "eltávolítás" opciója, pl. Skype, Opera.
Viszont az SC-nek nincs ilyen.kamionmentes.hu
-
GabenHUN
csendes tag
Közben meglett a megoldás.
Az alapból telepített "Traveler" alkalmazás időjárásos része akarta állandóan szinkronizálni magát, ezért dobálta fel mindig a kapcsolódási ablakot.
Az SC-vel kapcsolatos tippeket köszi. A romfix telepítve van, de újra megcsinálom úgy az egészet, ahogy Te javasoltad.
Akkor ezek szerint a csomagkapcsolttal érdemes próbálkozni a w@p helyett...
kamionmentes.hu
-
DM-Fan
nagyúr
válasz GabenHUN #1159 üzenetére
Ugye letöltötted a SmartConnect-hez a RomFix-et? Ugyanis az új firmware-ben (amiben alapból benne van az SC) hibás a szoftver (lap alján olvashatsz róla), ezért telepíteni kell ezt a kis javító patch-et. Nekem sem ment ennek telepítése előtt az SC rendesen, ennek telepítése után viszont tökéletesen működik.
Viszont col kollégának nincs igaza, ugyanis ő elsiklott azon igényed fölött, hogy nem szeretnéd, ha bármi is felugrana és választanod kelljen. Sajnos a telefon hiába tudja alapból azt, ami az SC dolga, nem tudja a sorba állított hálózati hozzáférési pontokat automatikusan kezelni. Erre találták ki a Smart Connect-et: beállítod a sorrendet és mindig az első elérhető hálózathoz kapcsolódik.
Én is megadtam az otthoni WiFi-met elsőnek és a csomagkapcsolt hozzáférésemet másodiknak. Így ha otthon vagyok, akkor alapból a WiFi-mhez csatlakozik, ha nem otthon vagyok, akkor meg 3,5G-n keresztül HSDPA-zik. Nem kérdez semmit, csak teszi a dolgát. De ehhez kell a RomFix.
Mielőtt telepíted a RomFix-et, feltétlenül távolítsd el az SC-ből is a létrehozott profilokat és ami ennél is fontosabb: a hozzáférési pontokból és minden programból (böngészőből, e-mail kliensből) is töröld ki a már létrehozottat, állítsd vissza azt az állapotot, ami akkor állt fenn, mikor még nem nyúltál az SC-hez! Ezek után mehet a patch, majd létrehozhatod és így már működni fog.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
GabenHUN
csendes tag
Ezzel a netcsatlakozással még mindig küzdök...
Most éppen a SC-ben állítottam be a csatlakozási prioritásokat.
Gmail-ben és még másik két mail fioknál megadtam az SC-t, mint csatlakozási módot. Ugyan ezt tettem a webböngészőnél is. Mégis folyamatosan felugrik a kapcsolatválasztás ablak...minél nem állítottam még be az SC-t? Mi akar még (de nem tud) automatikusan kapcsolódni???kamionmentes.hu
-
col
addikt
Nem nagyon láttam, hogy korábban erről szó lett volna.
A Nokia Messaging szolgáltatás.
Ez a lehetőség és funkció alapból része a készüléknek. Normál esetben ez 1 hónapig (30 napig) vehető igénybe ingyenesen, aztán havidíjas szolgáltatás (kb 500-800 Ft) lesz és meg kell erősíteni, rendelni a további használatát.Egy jó hír az E72 tulajoknak, amit most tudtam meg én is a magenta ügyfélszolgálattól.
(De szerintem ez szolgáltató független és a készülékhez kapcsolódó dolog, de a többi szolgáltató esetében nem árt talán pontosítani.)Az E72 készülékhez ingyen jár "élethossziglan" ez a szolgáltatás és semmi egyéb tennivalónk nincs. Használható folyamatosan ingyenesen.
Az alábbi linken van a Nokia Messaging honlapja, ahol hasznos egyéb dolgokat és a meglévő fiókunk beállítását is el lehet végezni.
A bejelentkezésnél mindenkinek azt a mail címet és a hozzátartozó jelszót kell beírni, amit elsőként felvett a Nokia Messaging szolgáltatásba....
Tehát nem kell regisztrálni, letölteni, telepíteni, stb,...
Nokia Messaging honlapja
Nekem bejött a Nokia Messaging, mert kellemesen lehet használni[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz GabenHUN #1155 üzenetére
Az Ovi Suite térképkezelő (map) programrészével. De egy ideig el fog tartani, kb. bő félóra, amíg töröl mindent. Csak az összeset tudod törölni, részeket nem és utána ismét a kellőt telepíteni. Aztán utána kell feltenni ismét, ami neked kell.
-
GabenHUN
csendes tag
Hello!
A térképekből hol és hogyan tudom törölni azokat, melyekre nincs szükségem?
(Tárhely felszabadítás a cél.)kamionmentes.hu
-
Gábor2010
csendes tag
Hali. 1 hónapja vagyok eme készülék tulajdonosa. 1 problémám van csak vele alapvetően. Amit már itt többen is említettetek, az összeszerelés hagy némi kivetnivalót. A hátlapom nem mozog, viszont a gombsor alatti rész igen. Illetve számtalan helyen kiszűrődik a fény a gombok alól. A kijelző és a gombsor közé pedig simán befér a körmöm. Előző telóm N95 volt az N széria gagyi minősége megszokott, de ettől többet vártam. Főleg úgy, hogy ez az első E szériás mobilom. Lehet túl magasra tettem a lécet?
450d
-
Sahib
csendes tag
válasz dr.gibarian #1152 üzenetére
Szia!
Sajnos én még nem találtam ilyen lehetőséget és még mástól sem olvastam.
-
dr.gibarian
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan általános kapcsoló valamelyik menüben, amivel a data roaming-ot ki lehet kapcsolni?
Eddig csak odáig jutottam a neten, hogy az alkalmazásoknál külön-külön kell ezt beállitani. Nem lehet valahol egyszerre, hogy pl.külföldi hálozaton ne nézze a maileket, csak wlan-on? -
col
addikt
Ma egy kicsit játszottam a zenelejátszó részével. Próbálgattam milyen is, mire képes.
és bevallom nagyon kellemes meglepetést okozott. A hangbeállításokkal (széles sztereó, mély-hang kiemelés), illetve a zenelejátszó hangszínszabályozójával még pluszban elég jó és minőségi hangzást lehet kihozni belőle. Még a hozzáadott közepes minőségi fülessel is egész jól szól. Szóval ezzel is meg vagyok elégedve[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
Letöltöd az Ovi suite alkalmazást a gépedre, telepíted és azt teszed, amit mond
Én is win7 alatt tettem, gond nélkül ment minden.
-
x_KA30
csendes tag
ok köszi elolvasom a kezelési útmutatót abban remélem az is le van írva hogyan tudom a kitörölt hozzáférési pontot visszaállítani:-) Ha jól értettem csatlakoztatnom kell a géphez a telefont és úgy tudok szoftvert frissíteni? Kell valamit tudni hogy win7 alatt mire kell figyelni vagy csak simán rákötöm követem az utasításokat? csakmert ezelőtt omniám volt és azon elég bonyolult volt a frissítés win7 alatt...amúgy köszi a gyors és segítőkész válaszokat:-)
-
col
addikt
Bocs.. a megadott kézikönyv oldal, az az alábbi linken elérhető és letölthető pdf formátumú használati utasításra vonatkozik
E72 kezelési utasításA szolgáltatód ingyenesen elküldi sms-ben a beállításokat, nézd meg a honlapjukon.
Én azt tettem, hogy a szolgáltató net elérhetőségénél a kapcsolódást mindig kézire tettem, azaz megerősítést kér a kapcsolódáshoz. Így önállóan nem kezd barangolnia telefon a netenSW-t és térképeket is az Ovi suittal tudsz (ingyenesen) a gépedről frissíteni, nem vesznek el az adatok és úgyis felajánlja a biztonsági mentést a frissítés előtt. Utána meg visszatölti az elmentett adatokat. De enélkül sem vész el, csak az ördög nem alszik
[ Szerkesztve ]
-
x_KA30
csendes tag
köszönöm! akkor hozzá kell adnom a szolgáltató hozzáférési pontját újra amit kitöröltem? na azt nem tudom hogyan kell...és azt utána be lehet állítani hogy az elsődleges hozzáférési pont mindig a WI-FI legyen mert nem akarom hogy felcsatlakozzon esetleg a tudtom nélkül a T hálózatára bármilyen alkalmazás miatt pl email stb. és adatforgalmam legyen... valamint hogyan tudok SW-t frissíteni mert azt még nem tettem meg és azzal ugye minden eddig mentett adatom megmarad?
-
col
addikt
A szolgáltató kell hozzá. Azzal szedi össze a műholdak aktuális pozícióját és ezzel találja meg gyorsan. Ha kikapcsolod akkor nagyon nehezen talál holdat. Az adatforgalom meg minimális ezzel. Navigálás közben viszont a kapcsolatot offline állapotba tedd.
Wlan-nal ez nem vehető igénybe, csak a szolgáltató net, wap kapcsolatával.
A kezelési utasítás 83-84 oldala körül keress infót erről...Az A-Gps rendszerről és az elvről itt találsz ismertetést...
A-Gps[ Szerkesztve ]
-
x_KA30
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene...kilőttem minden más hozzáférési pontot a WI-FI-n kívül mert ugyebár ha van akkor ne használja már a szolgáltató hálózatát...viszont a gondom az lenne hogy nem tudom működésre bírni a navigációt. Kérdésem az lenne hogy kell e a folyamatos net kapcsolat a navigáláshoz vagy csak a saját pozíció belövéséhez kell? Illetve hogyan lehet vagy mit kell ahhoz beállítani hogy működjön pl a saját pozíció meghatározása mert folyamatosan egy tőlem 15km-re lévő helyet ad meg saját poz-nak és ha el akarok navigálni mondjuk beírok egy címet akkor meg csak dolgozik-dolgozik gps keresése... azt írja hogy műhold nem található...vagy valami ilyesmit:-/ Nem találok hozzá sehol pontos leírást hogy mit kell lépésről lépésre...aki tudna segíteni megköszönném
-
col
addikt
Egyedi esetekből nem lehet általánosítani. Szerintem lényegesen több elégedett felhasználó és hibátlan készülék van, mint az ellenkezője. Sajnos ilyenek mindenhol és mindennel előfordulhatnak...
Nyilván én sem bumerángnak, vagy kalapácsnak fogom használni a telefonomat, ahogy eddig sem tettem. De mikor véletlenül gond történt, az én személyes tapasztalataim alapján (is) elég jól vizsgáztak.
-
DM-Fan
nagyúr
No, mondjuk én speciel az E72-ből kinézem, hogy egyszer leejted és kakukk. Amúgy nem a levegőből szedem a dolgot: most úgy lett E72-m, hogy az előző Nokia E66-om négyszer járta meg a központi szervizt, ebből háromszor főpanelt cseréltek és mégsem lett jó a készülék. Hozzáteszem, hogy nagyon vigyázok a dolgaimra, az E66 sem esett le soha, nem kapott vizet, nem érte hő vagy hideg, mindvégig tokban hordtam, vigyáztam rá, mint a szemem fényére. Irodai munkát végzek, tehát extrém körülményekről nem is beszélhetünk. Egy évet sem ment makulátlanul és igencsak fura dolgokat kezdett csinálni (kijelzőhiba - mint kiderült főpanelhiba miatt; állandóan benyomottnak érzékelt oldalgomb - miközben az hibátlan volt; nem működő fényérzékelő, stb.). Végül a Nokia korrekt volt és kiadott egy csereutalványt, miután negyedszeri központi szervizelés után sem lett tökéletes a készülék.
Remélem az E72-vel nem járok ugyanígy, ezért is szeretném a legjobb tokot és a legmegfelelőbb körülményeket megteremteni neki.
Halkan jegyzem meg, hogy a por-csepp-ütésálló Samsung M35i-m 9 éve hiba nélkül megy, a Motorola V3-am 4 éve hibátlanul működik, ellenben a Nokia-kal eddig nem volt szerencsém.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
col
addikt
Hát.. ezzel kicsit vitatkoznék
"...a Nokia meg általában attól is besz*rik, ha szél éri. ..."Jó pár Nokiám volt. kb a 20 telefonom 90% Nokia volt.
Volt amelyik fél emelet magasságából bucskázott a lépcsőházban a lépcsőkön lefelé, darabjaira hullott (előlap, aksi fedél, aksi, sim kártya).. összeszedegettem, összeraktam .. és működött. Törés sem lett rajta.
Ismerős Nokia 6303-ja úszott egyet a mosdóban.... kikapták a vízből, kikapcsolás és azonnal szétszedés. 3 nap száradás után tökéletesen működik azóta is.És ezek csak a "horror" történetek.
Szerintem elég strapabíró készülékek....
-
DM-Fan
nagyúr
Mondjuk ez alapján szerintem nem kell nagyon félni:
SE mágneses asztali telefontartó
Mondjuk ez SE, a Nokia meg általában attól is besz*rik, ha szél éri. Na, majd meglátjuk, mindenesetre remélem, hogy nem okoz gondot ez két, ötforintosnyi átmérőjű mágnesdarab.
szerk.: Amúgy érdekes, én múlt hét pénteken vettem át a készüléket a Vodafone-tól és a legfrissebb, 031.023 verziójú firmware volt rajta. Ez azért különös, mert a Nokia honlapon ellenőrizve a product code alapján a Vodafone még csak az egyel korábbi 22-es firmware-t hagyta jóvá. Fura.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
col
addikt
Igazából már sokszor használtam ilyen mágneses tokot. Gondot eddig nem okozott egyik sem.
(Nb. feltehetőleg, ha bármi bajt okozna, nem is ilyenre készítenék... )
...csúszkás kütyüt még nem használtam, tehát erről nincs infóm....
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Én is pontosan ilyen tokot vettem ma és tökéletesen passzol az E72-höz. Szerintetek az okozhat valamilyen problémát, hogy képen látható tok alsó bőr részének (ahol a márkanév is olvasható) két végében, illetve ugye nyilván a tok ezen rész alatti részében mágnes van?
Azt tudom, hogy a slide-os telefonoknál ez probléma, mert átmágnesezi a csúszkát. Itt nem fog valamilyen problémát okozni? Nem lesz baja pl. a kijelzőnek (elszineződés) vagy nem fog adatvesztést okozni, nem sérülnek a fájlok? Használ valaki közületek mágneses tokot? Mi a tapasztalat? Csakmert alig lehet egyébként olyan tokot kapni, ami ne lenne mágneses.
Get Moded!
-
col
addikt
A gyári tok az "csak" tok. Nem övre akasztható és kicsit számomra körülményes emiatt, mert zsebben, táskában nem szeretem hordani.
Amit én vettem, az övtartó, azaz övre is tehető fekvő tok.
A Ferihegyi Market Centralban, a Tesco épület folyosóján lévő Telenor kisboltban vettem.
DREIM a márkaneve.
Valami ehhez hasonló, csak ennél egy mérettel nagyobb..
-
col
addikt
Üdv mindenkinek,
tegnaptól én is boldog tulaja vagyok egy E72-nek.
eddig kellemes tapasztalataim vannak vele. Pl. az otthoni WIFI routerhez mint a villám kapcsolódott
A gmail-es postafiókomat is gond nélkül kezeli.
Most épp még barátkozunk egymással (ismét szokom a Symbian-t), de a helyzet nem reménytelen.Térképekből is legyalultam róla a fél világot, és csak az éppen számomra esetlegesen fontosakat hagytam fent, így rögtön 3Gb helyet nyertem a memokarin
SW verziója : 031.023 (2010.03.31)
E72-1 a modell jelzése.Ráadásul ma sikerült hozzá egy nagyon kellemes kis fekvő övtáskát is vennem, amibe pont jó (potom 1500 Ft-ért) ...
-
Matthewsz
aktív tag
Csináltam egy hard resetet, mert elég sok szemetet felraktam már. Volt, hogy nem rezgett, nem némult el a hívás lefordításra, aztán a gps-t nem találta a navigációs program...
Most viszont nem vagyok képes beállítani az e-mailt! Új postafiók, indít, tölt, gmail beír, ok, semmit nem csinál! Visszajön a képernyő, hogy válasszak az ovi/yahoo/gmail/stb közül... Mi a csudát kell ilyenkor csinálni? -
veterán
oké , köszi ezzel orvosoltam is ezt a problémát, az ovi térképes szólásomra nincs valami 5leted?
hogy tudom egyáltalán megnézni, milyen térképek vannak a telómon, mert feltettem
ezt: maps_installer_3.04_10wk17_b07_s60_3.2.Nocs.sis
viszont nem látom, milyen térképek vannak most fel instalálva és a nokia pc suite meg azt mondja nincs a telómon térkép...
lol
3njoy the Lif3
-
veterán
van egy , olyen gondom is ,hogy feltettem ovi maps 3.04-et, de ha elindítom a nokia ovi suitot, az a térképek alatt nem lát semmit a telomon
Szerinte nincs térkép a telefonon...
3njoy the Lif3
-
veterán
hi all!
Másnál is észlelhető az a jelenség, mikor elindítom az OVI mapsot, akkor rá kérdezz, hogy a bluettoth jelenleg ki van kapcsolva és beakarom-e kapcsolni ?
Ez mitől lehet? Régebben nem csinálta ezt. valakinek van 5lete?
THX!
3njoy the Lif3
-
Sahib
csendes tag
válasz GabenHUN #1120 üzenetére
Szia!
Az sc-ben hozz létre egy Groupot. Ott állítsd be, hogy milyen csatlakozási sorrend legyen. Utána az alkalmazásban, mint az e-mail, web stb., az opció alatt a hozzáférési pontnak válaszd az sc-ben létrehozott hozzáférési pontot. Így csak azokat a helyekre csatlakozik amiket az sc-ben létrehoztál, és nem is fog kérdezni.
Sc-hez a SmartConnect fix-et ne feledd letölteni! Lap alja itt: [link]
Sahib
-
GabenHUN
csendes tag
Srácok!
Újra a segítségeteket kérném:
Még mindig az a gondom, hogy felugrik a "Kapcsolat választása'" ablak.
Azt szeretném, hogy ez ne ugráljon fel szinte állandóan a képernyőn.
DE azt NEM akarom beállítani, hogy automatikusan csatlakozzon a netre.
Azaz, az ablak se ugráljon fel és csatlakozás se legyen.kamionmentes.hu
-
DM-Fan
nagyúr
Köszönöm szépen!
Mik a tapasztalataid, stabil vele a készülék? Valószínű holnap érkezik meg a készülékem és amennyiben régebbi szoftver lesz rajta, akkor illene frissíteni, csak már szívtam meg Voda által "jóváhagyott" firmware-rel, úgyhogy nem szeretnék újra ráfázni. Ezért érdekelne a dolog.
Köszi!
Get Moded!
-
Matthewsz
aktív tag
Elvileg az Otthoni média nevű gyári alkalmazás arra való ami nekem kell, de órák óta nem sikerül rájönnöm, honnan a csudából szedjem le a pc-re való részét, mert a nokia weblapja egyszerűen haszontalan!
-
-
DM-Fan
nagyúr
Sziasztok!
Van itt valaki, akinek Vodafone-os E72-ese van? Meg tudná mondani nekem, hogy a Vodafone melyik firmware-t hagyta jóvá legutóbb, tehát mi a jelenleg elérhető legújabb firmware, illetve az stabil és hibátlan-e? Ha product code-ot mondtok az is jó, az alapján már lecsekkolom a Nokia honlapon. A napokban cserélem majd az E66-omat E72-re és szeretném naprakésznek tudni, csakhát a Vodafone nem szokta elkapkodni a firmware-ek jóváhagyását, az E66-nál nekem kellett szólni, hogy a 300-as fw után kihagyták a 310-est és a 410-est, mire 3 héttel később végül jóváhagyták a 410-est, igaz, hibásan, aminek következtében kissé fura dolgokat kezdett produkálni a készülék. Szóval nem akarnék lyukra futni, így érdekelne, hogy melyik az utolsó garantáltan jól működő, Vodafone által jóváhagyott firmware?
Előre is köszi! Remélem nem fogok csalódni a készülékben az E66 után, mert azt nagyon szerettem.
Apropó. Ebben van giroszkóp?
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Matthewsz
aktív tag
Nincs valami alkalmazás ami által hozzá lehet férni a teló memóriakártyájához wifin? iPhone tud olyat, hogy megmondja az ip-t, pc-n böngészőbe beír és annyi. Ez rendkívül hasznos dolog volna szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest