Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OrLiX
tag
válasz Falconmaster #794 üzenetére
Ha témát váltasz - legyen az egyedi ikonon - akkor
is marad egy-két ikon rózsaszín, vagy részben rózsaszín.ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
veterán
srácok ha valakit felizgatna ingyenes jó kis sakk progi, innen le lehet tölteni
http://www.odesys.com/wireless/games/wapsite.htm
wifin keresztül lehet.
3njoy the Lif3
-
Newyorker
addikt
BlackBerry-t érdemesebb venni?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Akiii
tag
válasz Falconmaster #740 üzenetére
Jól értem, hogy bemész a garijegyeddel egy nokia márkaboltba (pl Pesten a Mammutban) és pikkpakkra felrakjak neked?
Á
-
Falconmaster
tag
A rózsaszín hangjegyek az alap témához tartoznak, ez nem T-s vonás, nálam is ilyen, szóval ezek szerint akkor mégsem nyúlt bele a szolgáltató a menübe (egyik ismerősöm E51-e volt nagyon tele T-s menüpontokkal meg nyakra-főre beledobált magenta ikonokkal, ebből következtettem, bocsi a félreinfóért).
[ Szerkesztve ]
by Flaki™
-
OrLiX
tag
válasz Newyorker #792 üzenetére
Én a T-Mobile-nál vettem.
Az alábbiakhoz nyúlt a szolgáltató sztem, mert más E72-t még nem láttam:
- Multimédia menüpont rózsaszín hangjegy az ikonban
--- Zenelejátszó ikonban rózsaszín hangjegy
--- Zenekeresés ikonban r. hj.
--- Zeneáruház ikonban r. hj.
--- Galéria ikonban r. hj.- Vezérlőpulton belül:
--- Üzemmód ikonban r.hj
--- 3D hangok r. ikonEnnyit találtam, ha ajánlotok vmilyen képernyőlopó programot,
készíthetek képeket is.Üdv!
[ Szerkesztve ]
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
Newyorker
addikt
válasz Falconmaster #791 üzenetére
tré telenyomta a cuccaival? ne már
akkor érdemesebb függetlent venni?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Falconmaster
tag
válasz Newyorker #790 üzenetére
Szerintem az E72-k fizikailag egyik magyar gyártónál sem brandeltek (nincs rajtuk a gyártó logója), pannonoson tuti, de legjobb tudomásom szerint más gyártókén sem.
Abban viszont száz százalékosan biztos vagyok hogy a té-s menüje erősen tele lesz magentás cuccokkal (a pannonoson a menüben nincs változás csak a téma pannonos rajta, ami gyk kimerül egy vagy két pannonos háttérképben... )
by Flaki™
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom ilyen telón!
Első kérdésem, hogy a t-mobilnál vásároltnál rajta van a t-mobil logó?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
veterán
Ingyenes SAKK vagy texas holdem pokert nem tud valaki ?
3njoy the Lif3
-
Magnum_
nagyúr
ma jártam media marktban és az e72 99.990Ft, mig az Omnia II 89.990 Ft.. érdekes...
I humbly and respectfully decline™
-
chop
őstag
Ha csak és kizárólag a magyarországi térképekre van szükségem, akkor hogy tudom eltüntetni a többit a memóriakártyáról? Van erre valamilyen program?
-
veterán
válasz Falconmaster #775 üzenetére
ŐŐŐ külsőre gondoltam, mert hasonló eléggé E72-höz...
A GAME jól néz ki nagyon, csak nem ingyenes
NEKEM INGYENES KÉNE!!
Gondolom OVI.n a sakk is fizetős...
3njoy the Lif3
-
t.rudolf
csendes tag
E52 vagy E72?
"Kurvák gengszterek bízni szeretnék bennetek" "Aki engem b*szogat kapja be a gyógyszerét :) "
-
Falconmaster
tag
Sakk programot épp tegnap láttam ovi-n. Nem próbáltam ki, esetleg nézz bele.
Hold'em-nek ezt találtam: http://www.gameloft.com/mobile-games/texas-holdem-poker/
Más: az E5 nem éppen egy kategória, szóval még ha jobban is lesz összeszerelve...
by Flaki™
-
veterán
válasz Retekegér #770 üzenetére
HI!
Enegm is baromira zavart a bal oldali LED, én vissza is vittem a telót, de mikor mutattak másikat és láttam azon is ugyan, ilyen akkor nem foglalkoztam vele...
JÖN MAJD NOKIA E5 talán méltó utódja lesz az E72 nek összeszerelés, illesztés szempontjából...
MÁS:
NEm tud valaki SAKK progit , esetleg valami jó TEXAS HOLDEM-et?? OVI-ban kersgéltem de nem nagyon találtam, max olyan van amit neten keresztúl telóról kell nyomni, de az nem érdekel, mert nincs mindig netem a telón
3njoy the Lif3
-
riszter
senior tag
válasz Falconmaster #772 üzenetére
A worms-öt imádtam telón, de azt hiszem azt még SE-n játszottam (java). Gondolom azért nincs sok symbis játék e72-re, mert ez üzleti széria.
Vivere militare est
-
Falconmaster
tag
Hát én személy szerint eddig nem sok értelmes játékot találtam rá, úgyhogy PicoDrive-on szoktam rajta Sonicozni ^^ Éljen a retro
N-Gage-re voltak király játékok de az ugye nem megy ezen a telón (meg meg is szűnik...) pedig az n-gage-es Worms world party nagyon állat...
by Flaki™
-
riszter
senior tag
Nem játszik senki a telón? Tudnátok mondani jó játékokat amik futnak az e72-ön? Nekem a Global race-t nem akarja telepíteni.
Vivere militare est
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz Falconmaster #769 üzenetére
A LED-es témához csak annyit, hogy a jobb oldalán profi az illesztés, nem látszik semmi, csak a másik oldalon jön elő...
MFE: még a 2.1.0 van rajta, E71-hez képest jobban muzsikált eddig. De lehet akkor a 3.x verzió megér egy próbát. A BB-vel szembeni előnye leginkább szolgáltatás árában mérhető, ezért is erre esett a választás.
<< Heimdal >>
-
Falconmaster
tag
válasz Retekegér #768 üzenetére
A LED nagyjából mindenkinél így van - nálam is. Engem nem különösebben zavar, de tény hogy elég érdekes elhelezést kapott az a led
MFE: ez aféle "bármi baja lehet" dolog, sajnos akármennyire messaging deviceként meg blackberry-konkurensként van reklámozva az E7x széria, ez a része egy talicska teveürülékkel ér fel.
A legfrissebb szoftver van rajta (31.x)? Ha nem esetleg megérné elvinni szervízbe szoftverápdétre.
(mondjuk még az MfE-el szokott a legkevesebb gond lenni, inkább a Nokia Messaging kliens szokta kapni az oltást (szvsz teljesen jogosan...) )
[ Szerkesztve ]
by Flaki™
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ha van egy olyan problémám, hogy a Mail for Exchange csak 2 naponta szinkronizál, mit lehet tenni (beállítások elvileg jók, küldés/fogadás most opcióra nem reagál)? GOTO szerviz?
Illetve az összeszerelési minőségről annyit, hogy a bal oldali menü gombnál már kilátszik a LED: [link] (és ez 3-ból 3 telefonnál előjött!)
<< Heimdal >>
-
silentkiller
senior tag
válasz marvin_BP #766 üzenetére
Én az általad, első helyen említett boltból vásárolok 2-3 havonta 2-3 telefont (kollégáknak, stb.) és tényleg semmi rosszat nem tudok rájuk mondani. A lóherés GSM-et is ajánlani tudom, bár ők most nagyon magas árréssel dolgoznak, a GSMvonalat messze kerüld el.
A múltkor hozattam velük egy E szériás E72-őt (egy másikat pedig az "újmobilostól") és a "vonalasok" kiszedték a tokot és a csuklópántot a gyári 2 év Nokia garis telefon dobozából, mert hogy az nincs benne a gyári csomagba, nézzem meg a www.nokia.hu-t. Két apró probléma: a www.nokia.hu-n ott van a tok és csuklópánt, és az "újmobilos" bontatlan E72-es dobozában (szintúgy 2 év Nokia Mo. gari)... taraaaam, ott volt a tok és a csuklópánt. Ezek után, a "vonalasok" hoztak egy tokot és pántot 3.000 Ft + 1.000 Ft futárdíjért Én sem xarral gurigázom, de ez azért szerintem, elég proli. Azóta sem rendeltem tőlük, pedig volt most egy nagyobb kontingens touch + E szériás Nokia vásárlásunk, egyből csörgettem az újmobilosokat
Amit fontos eldöntened, hogy az EU garis készülékek általában nem magyar írásjelekkel rendelkező qwerty-sek, tehát csak az angol + a speciális karakterek vannak rajta, nem az unicode-os magyar ékezetes betük. A másik, hogy az EU-s legtöbbje Made in China, bár eddig csak külföldön hallottam róla, hogy azok rosszabb összerakásúak, mint a gyári 2 év garis Nokia E72-ők (Made in Finland).
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
marvin_BP
tag
Sziasztok!
Jövő héten én is beruháznék egy E72-be, de felmerült a kérdés, hogy hol is vegyem.
Mindenképp 2 év Nokia garival venném, de nem tudom mi okozza valójában azt a ~20e Ft-os különbséget a márkabolt és kisebb GSM boltok árai között (akik szintén 2 év Nokia garival hirdetik). Van vmi 0%-os ÁFÁ-s megoldást, aminek a hátterét nem ismerem, de kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.Láttam, hogy többen itt vettétek és nem érkezett rájuk panasz, illetve kolléga még őket ajánlotta...
Örömmel venném, ha írna vki olyan, akinek már volt gond a telefonjával, de a garanciáztatás simán ment. Esetleg ha más üzletről tudtok, ami megbízható és nagyságrendileg 80-85 körül megy mostanság az E72, arról is szívesen olvasnék rövid beszámolót.Üdv,
marvinhttp://www.chucknorrisfacts.com/
-
Magnum_
nagyúr
3500Ft itt a brando fólia. kis f@szom vesz annyiért.
-
CB
senior tag
Ti is kaptatok emilt, hogy az OVI áruházban most 5 féle (jó minőségű) játékot ingyen le lehet tölteni?
Ha még nem tudtatok róla, akkor hajrá!
[link][ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
saiyajin
senior tag
válasz Falconmaster #762 üzenetére
Nekem most jelenleg 5800-m van, és azon is körül-belül igy van RAM. Tényleg nem ártan egy kis plusz, Operához meg főleg.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
Sziasztok!
Csak az érdekelne ujrainditás után mennyi RAM szabad az E72-n?[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Falconmaster
tag
Fenti állításom alátámasztandó:
Másold be a telefon böngészőjébe ezt a címet:
http://www.google.hu/search?q=%C3%86%C3%A6%C3%98%C3%B8%C3%85%C3%A5Miután megnyitottad, a google keresőmezőjéből simán kimásolhatod a karaktereket, és beillesztheted bárhová, jegyzetbe, smsbe, emailbe - mindenhol meg fognak jelenni. Na ennyit erről...
[ Szerkesztve ]
by Flaki™
-
Falconmaster
tag
Nincs mit. Ez amúgy elég ciki - mert ha a beépített fontkészlettől függne még megértené az ember, de a röhej az, hogy a telefon valamint a böngésző is lazán megjeleníti ezeket a karaktereket (merthogy unicode-compatibilis), ez csak merő idegbaj, hogy miért nem lehetett beletenni ezt is.
(ez olyan mint hogy van az e72-n 192 darab váltógomb, symbol, control, shift meg anyámkínja, és nem bírták beletenni a böngészőbe hogy ctrl+le az oldal végére ugorjon...)
by Flaki™
-
hgab
csendes tag
nincs pozitívabb válasz
"Sajnáljuk, de egy-egy készülék bizonyos nyelvcsomaggal rendelkezik. Nincs olyan kombináció, ahol a magyar nyelv és a norvég nyelv együtt szerepelne. Különböző karakterek előhívására sincs lehetőség. A magyar és angol váltakozása, természetesen, nem okoz gondot, ahogy az angol/norvég kombináció sem.
A billentyűzet kérdésében sem tudunk tanácsot adni. Választania kell a magyar vagy a norvég között."Falconmasternek pedig köszi azért
[ Szerkesztve ]
-
Falconmaster
tag
Egyszer leírtam, és mástól sem fogsz szerintem pozitívabb választ kapni. Röviden: nem lehet. De ha ennyire nem hagy nyugodni a téma, ajánlanám figyelmedbe a Nokia support contact formját, ide írd meg a kérdésed (nyugodtan írhatod magyarul), egy-két napon belül hivatalos választ fogsz kapni.
Szerk: ha a Nokiától pozitívabb választ kapnál, esetleg megoszthatnád velünk is a dolgot, én is hiányoltam ezt a funkciót nagyon, de már megbékéltem vele hogy nincs...
[ Szerkesztve ]
by Flaki™
-
hgab
csendes tag
na akkor felteszem máshogy a kérdést. e72-t szeretnék. norvégul, angolul és időnként magyarul is szeretnék üzeneteket irni. megoldható vhogy az ésszerűség keretein belül. ha norvég telefont veszek, azon vannak azok a betűk
http://mobilen.no/wip4/test/detail.epl?id=41634
amik oda kellenek, a magyaron ugye a magyarok. javaslat esetleg h melyiket válasszam. egy ismerősöm samsung telefonján, van vagy 20 beviteli nyelv és egy üzenet elején ki is lehet választani. ezért érdeklődöm esetleg bármi mód van-e erre ezen a telefonon.
(ha nem megoldható, akkor azért bennem felmerül a kérdés, h a magyar-finn nokia termékmendzser, hogy ír a céges telefonjával magyarul is és finnül is - tudom angolul ír, na de akkor is). -
Magnum_
nagyúr
válasz Falconmaster #754 üzenetére
most én is gondolkodom... de azért megrendelem a brandot holnap
-
Falconmaster
tag
Nem, simán zsebben szoktam. Egy-két minimális karc megjelent a fólián de semmi vészes, igyekszem vigyázni rá, aztán ha meg elkarcosodik az előlap majd ~egy év múlva, lecseréltetem. Igazából rájöttem már egy ideje, hogy teljsen mindegy hogy karcos fólián vagy karcos kijelzőn keresztül nézed a telefonod kijelzőjét
Karc meg mindig lesz rajta, akárhogy vigyázol rá
by Flaki™
-
riszter
senior tag
válasz Falconmaster #748 üzenetére
Nem is karcosodik a kijelző? De te tokban hordod, nem?
Vivere militare est
-
erre
csendes tag
Ma kaptam vissza a szervizből. Most töltőn van. Este pakolok mindent vissza rá, és jöhet újból a beállítgatás
[ Szerkesztve ]
-
hgab
csendes tag
köszi a választ.
vki nem nézni meg akinek ilyen telefonja van, hogy máshogy elő lehet-e csalni őket (ø,æ,å)? pl a egy régi SE w810 telefonomon, amikor sms-t írok, akkor az A betűt nyomogatva nem csak az Á-t választhatom hanem az Æ meg ay Å-t is, sőt egy-két görög karakter is van. -
Falconmaster
tag
Nincs lehetőség nyelvet változtatni, csak ha adott országbeli szoftvert teszel rá. A magyar régiós telefonokra csak pár környékbeli (szlovák, román) nyelv kerül rá. Ha product kódot változtatsz rajta (ami garanciavesztéssel jár!) és frissítesz rá egy észak-európai szoftvert akkor tudod majd ezeket a nyelveket használni, viszont búcsút inthetsz a magyar nyelvnek.
Esetleg próbáld meg az angol kiosztást, hátha van ott pár spec karakter, de ha mindenképp ezekre a jelekre van szükséged csináld úgy mint én szoktam: csinálok egy jegyzetet amibe feltöltöm valahogy ezeket a karaktereket (rászinkronizálom ovi-ból a jegyzetet, elküldöm a telefonra emailben, ilyesmi) és innen másolás/beillesztéssel át tudod kopipésztelni az üzenetbe. Macerás meló, de működik. Igazán beletehetnének egy karaktertábla programot a Symbianba...
(esetleg third party alkalmazást nem ismer valaki? olyasmit mint winen a charmap.exe)by Flaki™
-
Falconmaster
tag
Én is gondolkoztam rajta hogy felfóliázom (még a gyári van rajta, ~3 hónapja, de már lassan több lesz belőle a sarkokon lenyesve mint amennyi maradt rajta ) a kijelzőt, de legutóbbi látogatásomkor láttam a márkaboltban hogy 4990 egy előlap rá, úgyhogy úgy döntöttem hogy teljesen mindegy ha félévente feleannyiért felfóliázom vagy évente lecseréltetem rajta az előlapot (illetve nem is teljesen mindegy, mert nekem pl az ezüst keret jobban karcosodik...)
by Flaki™
-
hgab
csendes tag
magyar nokia e72re van lehetőség más nyelveket feltelepíteni? engem konkrétan az északi nyelvek(norvég, svéd) érdekelnek és az alábbi betűk, æ, ø, å, sms/email írás közben ezeket elő lehet varázsolni vhogy gyorsan ha magyar lok. telefonod van? esetleg vmi billentyűkombinációval egyszerűen váltogatni a nyelvek között, mint pc-n az alt+shift kombó? köszi
-
riszter
senior tag
"...Brando fóliát láttam, de kicsit sokallom a 2,5k-s árat, pláne úgy, hogy állítólag 2 hónapig tart..."
Nekem már 3 hónapja van fenn, és kb 2 hete annyira lejött (alá ment a por) a bal felső sarka, a sok zsebbe be-ki vételtől hogy meguntam, levettem. Majd megmostam meleg "folyó" vízzel, cseppmentesre szárítottam óvatosan távolról hajszárítóval, majd szépen visszatettem a kijelzőre. 4x-re sikerült is tökéletesen középre... Most megint jó lesz egy darabig.
Vivere militare est
-
Falconmaster
tag
Nos azoknak akik nem tudták telepíteni az új szoftvert: most jövök az itteni nokia márkaboltból, garijeggyel két óra alatt felrakták az új szoftvert a telefonra. A srác maga nem is nagyon ajánlja az otthoni frissítést, lévén garanciális telefonok esetén 2 óra alatt megvan, és jó kezekben is van a gépsas
Egyelőre nem sok változás van, egy egészen picit mintha stabilabb lenne, remélem a különböző bugok nem jönnek elő újra :/
Gyorsabb szemlátomást nagyon nem lett, elsőre feltűnt mint változás az az hogy vannak könyvjelző ikonok a böngészőben, és hogy van (kötelező:/) exponálóhang - viszont továbbra sem tudom használni IMAP postafiókokkal a beépített levelezőklienst :/
by Flaki™
-
veterán
Rendben köszi srácok.
Igazából a laptopom egy asztalira kapcsolódik kábelen keresztül, mert nem wifi modem van, tehát gondolom akkor ezek után ez nem igazán lesz kivitelezhető, bár win7em van, viszont az e72 ugye nem win mobil
3njoy the Lif3
-
válasz Falconmaster #737 üzenetére
Vistától kezdve működik megbízhatóbban az Internet Connection Sharing egy ad-hoc Wifi hálózat fölött, azzal meg lehet osztani a laptop netjét.
Kábelen keresztül viszont nem lehetséges, erre csak a Windows Mobile képes.
“All nothings are not equal.”
-
Falconmaster
tag
Ha jól értem a kérdést akkor a laptop (valószínűleg vezetékes) hozzáférésén keresztül szeretnél netezni úgy hogy hozzákötöd kábellel a telefont. No én személy szerint ilyenről még nem hallottam, nem tartom valószínűnek hogy lehetséges volna...
Az egyetlen módszer amit hirtelen el tudok képzelni hogy ha a netkapcsolatot megosztod a laptop wifijén keresztül és erre csatlakozol mobillal wlan-on keresztül. Ez sem triviális, de ezt mondjuk el tudom képzelni hogy esetleg működhet...
by Flaki™
-
erre
csendes tag
Nem politizálok
A mai napon elvittem a telefont szervizbe.
A hiba a készülékben volt így elő kellett vennem a régit, míg bevizsgálják a másikat. -
plus44
veterán
Én is szemezek ezzel a kis csodával, bár amiket itt olvasok elég kiábrándítóak. Remélem egyedi eset...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
riszter
senior tag
válasz Falconmaster #719 üzenetére
Valakinek a mem.kártyát veszik ki a dobozból, neked az üdvözlődallamot vették ki a telóból.
Vivere militare est
-
veterán
ha kapok sms ben az ovi áruházból játékot, azt hogy tudom telepíteni ?
Mert egy kriksz-krakszot látok mindössze az sms-ben...
3njoy the Lif3
-
veterán
Hi!
Nekem még a 022.007 es van fent , érdemes vfrissítenem, van jelentős változás az új firm-be??
3njoy the Lif3
-
erre
csendes tag
Na ma megjártam a Nokia szervízt, de későn értem oda ezért holnap kell majd még mennem.
Azt az infót kaptam, hogy hiába frissitettem a software -t, mert sajnos ilyenkor az elötte lévőt nem törli a gép, így vannak hibák amik megmaradnak. Holnap mindent letörölnek, s majd utána teszik fel a frisset
Uncsi -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Üdvözlődallamot le lehet valahogy lőni?
<< Heimdal >>
-
erre
csendes tag
-
-
erre
csendes tag
Egy kicsit elég ebből a telefonból. Nem ezt szoktam meg a Nokiától.
Hibák:- Telefonkönyvben nem talál neveket
- Bt állandóan ugrál. Ki - be kapcsolgat. Autora felcsatlakozik majd le majd vissza. e71 nem csinálta.
- Telefonkönybet elindito. Idő kell hozzá, majd mikor keresni kezdek benne a következő üzenettel kedveskedik: Gyorsito tarat inditom. Varjal.
Szerintem ilyen nincs.
Ezzel kár volt tényleg a Nokiának elszúrni az E széria renoméját. Nem fogom ajánlani senkinek ezt a telefont ( E71 -et elég sok emberrel vásároltattam ). Kell hogy várjanak egy fél évet még és addigra gyártanak software -t is a vashoz. Ez egy kicsit európai kínai lett.Igen. ez egy kirohanás. Sorry
-
erre
csendes tag
válasz Conqueror08 #711 üzenetére
Elővettem a régi notebookomat ami pc-s.
Feltettem a Nokia Software Updater -t.
Elinditottam.
Mindig a következő üzenetet írja:A Nokia Software Updater szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Kérjük próbálja meg később.
Lehet hogy csak munkaidőben lehet softwaret frissíteni:
-
Conqueror08
csendes tag
Nekem sokkal gyorsabb lett az egész telefon, az alkalmazások is gyorsabban futnak.
-
chop
őstag
Juteszembe: tudtok képernyőfóliákat a telefonra? A mostanit (eredetit) kolléganőm valahogy ügyesen megkarcolta, szóval ki kell cserélnem..Brando fóliát láttam, de kicsit sokallom a 2,5k-s árat, pláne úgy, hogy állítólag 2 hónapig tart...
-
Pitiless_
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest