- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
válasz
kissandras20 #7196 üzenetére
- Opera mini 5 beta 2
- Nimbuzz 3.0 (MSN)
- Youtube
- Google Maps
- GPS térképek >> Ingyenes!
most kb ennyi értelmes dolog jut eszembe. -
kissandras20
aktív tag
Hahó!
Vettem egy E71et munkatelefonnak. Mit érdemes rá telepíteni?
Régen volt E51em, telepakolva cumókkal, de most valahogy semmi hasznos program nem jut az eszembe.kösz előre is
-
Kaji
tag
Magyar vodafone-os e71-nek mi a product code-ja?
Köszi előre is
-
E71 -1 (RM-346) 501.21.001 v12 (EURO) Download
-
Van 500 feletti SW is, de az NSU nem látja (még?). Más eszközökkel rá tudnám erőszakolni az 501-et.
Fent láttam a GSM és 3G mód dolgot. Ősrégi dolog, GSM módban sokkal többet megy el a telefon mint kettős vagy csak 3G móddal. E90 világított rá a dologra. Ott ez napokat is jelent.
Páromnak vettem egy ilyet karira és belemerültem a dologba. Hu Grey Steel PC kóddal 500-as SW-t talál az NSU, de a nem mondom milyen lapról már elérhető az 501-es is.
Gáz gáz, de az autófókuszt nem tudtam előhozni, erre valaki felvilágosított tegnap, hogy a T betűvel fókuszál. Érdekesség, a teló előző tulaja soha nem tudta meg, hogy a T-vel fókuszál, büszkén írta, hogy az E72 már tud fókuszálni, többek között azért vált meg tőle alig 28 órás life timerrel!
Jó kis telefon. Kicsit gyorsabb a CPU-ja mint az E90-esemnek és látni, hogy pörög a kicsike. Pl a Nimbuzz E71-en gyorsan tölt, E90-en kicsit lemarad. Böngészésben viszont szinte észre sem venni a 368MHz-s CPU-t.^Clown! Ma még megnézem neked. Holnap legkésőbb írok. Mi a baja pontosan? Nagyon pontosan!
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy kamerahibás E71 javítása mennyire macerás, megoldható a javítás házilag (némi műszaki érzékem azért akad, de a profitól messze állok)?
Köszi! -
Smogus
őstag
Sziasztok!
engem is e-mail progik érdekelnének akár fizetős is
A lényeg hogy olyan progi kellene amivel olyan fiókot is tudok használni amiben könyvtárak vannak létrehozva és a szűrőzés már alapból szétosztja a leveleket (hotmail-t használok)
Tud valaki erre valami normálisat, mert jelen pillanatban nem tudom használni így az e-mail fiókomat a telefonról.
Előre is Köszönöm! -
SupaCow
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan kell az email fiók beállításánál kikerülni a nokia email installálását és a nokia email varázslót?
Mindent magam szeretnék beállítani, és nem akarom felrakni a nokia emailt.
köszönöm
-
2007ath
aktív tag
válasz
csokimikulas #7176 üzenetére
"nem tudom, hogy a hard reset"
A gyári (alap)állapotot állítja vissza. Olyan, mint egy számítógépen az operációs rendszer újratelepítése.
Az alábbi karakterek begépelésével kezdeményezhető:
*#7370#
-
Guff
csendes tag
E-mail programok-rol érdeklődnék. Kipróbáltam egy pár softot, de nem igazan tudok dönteni. Ki milyen programmal van megelégedve?
A próbált programok:
1. Nokia email
2. Nokia mail for exchange (csak 1 postafiokhoz tud kapcsolodni vagy en nem jottem ra hogy kell tobbet is betenni?)
3. emoz
4. seven mailEsetleg mas push program? A ProfiMail-t meg nem probaltam.
-
burasu4
senior tag
válasz
csokimikulas #7176 üzenetére
gyakorlatilag ugyanaz!
-
csokimikulas
tag
boush: nagyon remélem, hogy nem ez lesz a baja, bár van rá még 1 év garancia, de cseppet sem örülnék neki :S
burasu4: nem tudom, hogy a hard reset mit rakat pontosan, de a gyári beállítások visszaállítását megcsináltam...
Pompi: ezt már rég beállítottam és nem lett jobb tőle sajnos :S
Viszont egyelőre tényleg nincs gáz, amióta kitöröltem a Pannon wap-ot. Kiváncsi leszek, hogyha megrendelem a telenoros netet rá, akkor is fogja-e csinálni...
-
Pompi
nagyúr
válasz
csokimikulas #7172 üzenetére
Ezt a beállítást nézd meg:
Beállítások - Csatlakozás - Csomagadat - Csomagkapcsolt kapcsolat: Ha szükséges / Ha rend. áll
Ha nem a Ha szükségesre van állítva akkor mindig fent lesz a hálózaton, ezt látod a bal felső sarkokban ahogy írtad is.
-
burasu4
senior tag
válasz
Ha semmi nem segít, akkor egy Hard Reset lehet hogy segít, igaz akkor mindent elölről kell kezdeni a beállításoknál...
-
boush
tag
válasz
Nem akarom a nokiaördögöt a falra festeni, de nekem ez a probléma akkor kezdett előjönni mielőtt teljesen megszűnt jelet venni az egész telefon, miután fődarab csere volt, azaz ez egész belső szervrendszere le lett cserélve. (gariban persze). Remélem Nálad nem ez az ok!
-
csokimikulas
tag
válasz
Ricardo #7171 üzenetére
Ki is töröltem a Pannon wapos hozzáférési pontot, és átállítottam úgy, hogy mindig kérdezzen rá, hogy mire akar menni...(ezután folyton wifi után kiáltozott, olyan mintha valami a háttérben folyton fel akarna mászni a netre) nem tudom mi lehet a baja. Egyelőre úgy néz ki, hogy abbahagyta, miután az email-ek letöltésénél is átállítottam, hogy automatikusan töltse le mindennap. Köszi a segítséget.
Remélem így is marad.
-
Ricardo
titán
válasz
csokimikulas #7170 üzenetére
Beállítások-csatlakozás-H. férési pontok itt kell lennie a pannon wapnak.
Itt adj meg valami fals címet, így ha akar sem tud felmenni.
Állítsd át az adatátvitelt is vezeték nélküli lanra.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.Mondjuk nekem ezek átállítása nélkül sem akar állandóan felmenni (T-s vagyok)
-
csokimikulas
tag
Most megnéztem pontosabban. Szóval az Aktív adatkapcsolatnál mindig visszamegy nekem a Pannon Wapra. Pedig leléptem róla és már azt is beállítottam valahol, hogy mindig kérdezzen rá, hogy mit szeretnék, wlant, vagy wapot.
-
csokimikulas
tag
Sziasztok! Ma vettünk egy ilyen telefont használtan, 1 év garanciával. Próbáltuk beállítgatni, és nézegettem itt a fórumon is, vagy én vagyok béna, vagy senkinek nem volt még ilyen problémája. Ha volt csak nem találtam, akkor előre is elnézést. Szóval a telefon bal felső sarkában folyton ott van az E betű. Belenéztem az Adatkapcsolatokba, láttam hogy aktív, megszakítottam, el is tűnt, de pár perc múlva magától visszamászott. Hol lehet ezt teljesen kiiktatni? Mennek az adatok oda-vissza és egyáltalán nem örülök neki. :S Priviben is jöhet a válasz, ha esetleg már volt a kérdés itt.
-
Potyi70
tag
válasz
Ricardo #7166 üzenetére
Nekem az 500-as, de ezzel most semmi gondom
Csak 1 dologgal tudom kiakasztani, de ezzel 5 éve minden (9300, E61, E71) nokiámat: ha felhívsz mondjuk egy központi számot, ahol automata központ van és tudjátok a melléket, amit be is tárcsáztok, attól nálam tuti a fagyás.... -
burasu4
senior tag
Van új Firmeware E71-re: v501
Nekem még a 410-es van fennt, mert lusta vagyok újra kezdeni a telepítgeést...
-
Ajánlom inkább a helyes megoldást
Először is a programtól meg lehet szabadulni, ha ráállsz az alkalmazásmenüben és nyomsz rá egy backspace-et. Ezzel ideiglenesen megszabadultál tőle.
Utána fogj egy jó fájlkezelőt (Y-Browser, XPlore, Modu, stb.), és töröld ki a C: meghajtóról a telepítőjét. Azt hiszem valami Install könyvtár van a gyökérben, és abban van a sisx.
-
Ricardo
titán
Egy kis érdekesség
3G a gsm hálón:
-
Guff
csendes tag
Ismeri valaki a Symabook programot? Valami facebook kliens?
A regi motoros facebook latogatokat kerdeznem, hogy mit hasznalnak E71-re? (m.facebook.com-on kivul persze) -
Sly189
senior tag
Sziasztok, azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehetlen letörölni ezt a Lotus traveller mailt vagy mit :S annyira zavaró
-
splif
csendes tag
Hello!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék teljes képernyős háttérképet tenni a készenléti képernyőre, de ez a FreeFSWP programmal nem megy. Egy csík mindig marad alul, ill. a menüben is az a kép jelenik meg háttérként. Nekem csak a készenléti képernyőre kellene teljes méretben. Vki vmi segítség, ill program? köszi
-
Dottore
addikt
Ha valakit érdekel egy eladó E71.
-
Ricardo
titán
válasz
dragontiger #7145 üzenetére
Ha a hardreset, és az új szoft sem segít akkor valószínű hogy hardver gond lesz.
-
Cobb
tag
Üdv.:
Tudna nekem valaki linket adni,hogy honnan tudok leszedni Magyarnyelvű szoftverfrissítést a telefonhoz?
Jelenleg: 500.21.009 verzió van fent és csak angol nyelvet tud a telefont!
-
burasu4
senior tag
válasz
dragontiger #7142 üzenetére
Azt nem tudom, de ha hozzányúlsz akkor mondhatja, hogy Te rontottad el..
-
burasu4
senior tag
válasz
dragontiger #7140 üzenetére
Ne csinálj semmit!!! Vidd vissza az eladónak!!!
-
Bibby
addikt
válasz
dragontiger #7138 üzenetére
Visszavinni az eladónak.
-
dragontiger
tag
sziasztok olyan kérdésem van h tegnap vettem 1 e71-et és folyton kikapcsol
mit lehet vele csinálni?
-
Subimp
tag
válasz
burasu4 #7136 üzenetére
A Profimail beállításnál volt gond: az elsődleges hozzáférési pontnál az "easy wlan" volt beállítva, ezt átírtam web'n'walkra. Csak azt nem értem, hogy több, mint egy évig használtam az első beállítással és nem keresett állandóan wifit. Sztem vmi beállítást még mindig nem jó.
-
burasu4
senior tag
válasz
littlemole #7132 üzenetére
Remélem le is fogja tölteni, csak mert a tört verzió már rég óta nem jó... (alternatíva a Gismeteo)
-
Subimp
tag
Ne haragudjatok, hogy olyat kérdezek, amit ezerszer kérdeztek már: két napja állandóan wifit keres a telóm.
Már ötvenszer átnéztem a beállításokat, visszaolvastam a hozzászólásokat, de nem jövök rá mit csináltam rosszul.
-
PNP
őstag
Ovi frissítette a magyar térképet, immár nem tervez a Margit hídon át
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #7129 üzenetére
Valahogy rájött az accu weather hogy hova kellene csatlakoznia, de sajna úgy látom hogy mindig csatlakoznia kell a nethez.
Úgy döntöttem megveszem a handy shellt meg a handy weather-t. Bejön mindkét progi. És most akcióban 15 dollárért meg lehet venni a kettőt.
A handy weatherhez meg nem is kell mindig a net mert ha egyszer letölti a frissítést az ember akkor offline is lehet nézegetni napközben. -
littlemole
őstag
Felraktam az accu weather-t.
A gondom az hogy egy olyan wifi ponthoz akar állandóan csatlakozni ami nem elérhető. Átállítani nem tudom mert csak arra kérdez hogy engedélyezem e a kapcsolatot. Utána meg autómatikusan megy erre a nem elérhető wifire.Hogyan tudnám ezt átállítan vagy kitörölni?
Még akkor is ehhez akar csatlakozni amikor az otthoni wifire vagyok rákapcsolódva. -
Bodsa
csendes tag
sziasztok
olyan problémám lenne, h kapok üzeneteket vodafone-tól h gprs forgalma meg internet forgalma meghaladta korlátot, vmi 9kb és ezért levonnak 250 Ft-ot
kétszer is leellenőriztem mindent és nem tom mi generálhatott forgalmat. csak az opera net v a gps csinálhatta sztem m mást nem használok, de ezeken meg le van tiltva az internetes cuccos, sőtt még a vodás net szerver cím sincs beállítva.
szerintetek mi történt v h tudok mindent tutira kikapcsolni, m ez így elég drága mulatság
danke
-
Subimp
tag
Kösz a tanácsokat, a jelzett fájlok egy részét megtaláltam, ki is töröltem őket, de a helyzet változatlan. Memkari nélküli bekapcsolásnál nincs ez a jelenség, tehát biztos ott hibádzik vmi.
Az igazság az, hogy minden feltelepült egyébként a telóra és tökéletesen működik minden program rajta, ha pedig időnként rákötöm a PC-re, azt az egy percet ki tudom várni. Kikapcsolni pedig szinte soha nem szoktam.
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat. -
2007ath
aktív tag
"ha bekapcsolom, vagy rákötöm az USB kábelt kiírja, hogy telepítés, majd 1 perc mp múlva, hogy a telepítés nem fejezhető be a mem.kártyáról"
Szerintem a memóriakártya gyökerében van egy .SIS kiterjesztésű telepítő fájl. Azt ki kellene törölni.
(Esetleg próbáld meg úgy bekapcsolni a telefont, hogy előtte kiveszed a memóriakártyát. Akkor is telepíteni akar?)
-
Subimp
tag
Most kaptam vissza a szervízből a telót (nagyon halk volt a csengőhang, szoftverfrissítés). Minden rendben, csak egy gondom van: ha bekapcsolom, vagy rákötöm az USB kábelt kiírja, hogy telepítés, majd 1 perc mp múlva, hogy a telepítés nem fejezhető be a mem.kártyáról és a telepítés befejezéséhez lépjen be az Alkalmazáskezelőbe.
De nem tudom mit telepítsek, mert tökéletesen működik minden.Mit nézzek meg, hogy ne jelenjen meg ez a figyelmeztetés? -
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Nagyon tetszik az e71-en a handy shell ,de próba verziós. Nem lehet valami okosítást letölteni hozzá?
-
boush
tag
válasz
littlemole #7115 üzenetére
Hát sajnos ez ilyen. A saját kliens a fejléceket benthagyja. Memóriát nem foglal, de valóban zavaró lehet.
Az emoze az állítólag jó, itt Keksz kolléga nyomja/nyomta vele.
Lehet érdemes a gmail kliensét megnézned. Az elég kezelhető sztem.
-
littlemole
őstag
Tegnap beállítottam a nokia email kliensét, és amikor kapcsolódik akkor letölti az emaileket.
a yahoo ról.
Viszont amikor törölni akarom őket a telefonról akkor csak két választási lehetőség van.
1 Email törlése ( fejléc (header) megmarad)
2 Törlés a telefonról és szerverről is.
A szerverről semmiképpen nem szeretném törölni a leveleket.Ha ezt használom akkor hogyan tudnám csak a telefonról törölni az adatokat? Fejlécet és emaileket is. Zavaró ha ott van vagy 50 belőlük. Egyáltalán lehetséges? Neten nem nagyon találtam erre választ.
Kipróbáltam az emoze-t is. Ezzel sikerül letölteni a leveleket és utána törölni is.
Tudnátok ajánlani esetleg olyan klienst ami tapasztalat szerint a legjobb? Ingyenes változat kellene, mert csak alkalomszerűen használnám a telefonon.
-
Ricardo
titán
Amikor vettem akkor a Nokiában 11.000 párszáz forint volt, a T-nél meg 8060Ft.
GSM boltokban vagy nem volt,vagy ha volt ott is 6500-tól, és némelyikhez csomagolás sem járt. Megmondom őszintén kételkedtem az eredetiségükben. Így lett utángyártott. Eddig nem csalódtam, de még csak a második töltésen vagyok túl. -
Quarell
tag
Szerintetek mennyi a reális értéke egy használt, 23 hónapos, nem független (T-mobile) E71-nek?
-
Ricardo
titán
Minden rendben van vele. Egyszer sem fagyott, megbízható, gyorsult is. nincs rá panaszom. Mondjuk amióta visszakerült azóta ismét beszállingózik a por. Anno a T-nél pucoltattam ki, és utána nem jutott be semmi. Amióta visszakerült a központi szervízből már van pár szem, de ezt megoldom. Ha eléri az ingerküszöböm, beviszem ismét a T-hez.
Eddig úgy néz ki jó lesz az akku. My power névre hallgat. Te milyet vettél?
-
burasu4
senior tag
Esetleg ha valakit érdekel ez: stereo bluetooth headset
Keressen pü-ben! -
Ricardo
titán
Megvan az utód téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Monitor hiba topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest